Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

Jedan od rijetkih igrača koje ja osobno nisam podnosio zbog simuliranja.

Jebo te i Neymar i Alba i Biskvit u mozak. Gledaš ti barcu uopšte ?

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Jedan od rijetkih igrača koje ja osobno nisam podnosio zbog simuliranja.

Ali da je ostavio veliki trag u Chelseaju u to nema sumnje.

Kurva našla pričati o čednosti...

Sto mislite hoce li navijaci mu pljeskati ako zabije na Stamfordu Bridgu, i ako taj gol bude nekim slucajem nas izbacio iz tog natjecanja?

Hoće.
Ali, budimo realni, neće on ni doći u priliku za pogodak. Galata je smiješna ekipa u odnosu na nas. Može ih spasiti jedino snijeg kao protiv Juventusa.

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

I ja bi covjeku aplaudirao. Samo nadam se da nece biti takva situacija da nas izbace a vala nek ga zabije da vidimo ludnicu na SB-u. :D Da vidim njegovu reakciju i tako :D

Ma i iz LŠ da ispadnemo, jebeš to takmičenje. :D Pošto nemamo šanse ove sezone tamo.

Ne vidim stvarno zasto ne bi imali sanse o.O . Sa svakim timom se mozemo nositi jos imamo i Mourinha.Samo da se Drogba odigra ovaj dvomec da ne bude povreda.

Ne vidim stvarno zasto ne bi imali sanse o.O . Sa svakim timom se mozemo nositi jos imamo i Mourinha.Samo da se Drogba odigra ovaj dvomec da ne bude povreda.

Sa Mikelom i Ramiresom u vezi i bez napadača ne očekujem ništa ove sezone u LŠ.

Istina, ne volim ga ni zbog ovoga

Ne volim igrače koji ne znaju podnijeti poraz ili ispadanje iz natjecanja.

Terry je tu večer ispao gospodin i došao nam čestitati u svlačionicu. Kao i Hiddink. Samo su Drogba i Ballack pravili scene. Neprimjereno.

Vrlo dobro znaš na koji način je tada Barca prošla i ne pravi se blesav više nego što jesi.
Cijeli svijet zna šta se tada desilo i nemoj mi ti ovdje držati predavanja o tome i ko je kakav igrač a pogotovo ne o Chelseaovim. Ni jedan igrač Barce nije ni do koljena Drogbi što se tiče ljudskosti... Ni jedan. Niti će ikada biti.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Vrlo dobro znaš na koji način je tada Barca prošla i ne pravi se blesav više nego što jesi.
Cijeli svijet zna šta se tada desilo i nemoj mi ti ovdje držati predavanja o tome i ko je kakav igrač a pogotovo ne o Chelseaovim. Ni jedan igrač Barce nije ni do koljena Drogbi što se tiče ljudskosti... Ni jedan. Niti će ikada biti.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

ma sta on zna imao tada 12 godina. 

Ma i iz LŠ da ispadnemo, jebeš to takmičenje. :D Pošto nemamo šanse ove sezone tamo.

ni 2012 nismo imali šanse...

Ne možeš porediti 2012. sa ovim sad, onakve stvari se dešavaju jednom u deceniji. Da li veruješ da se sa Toresom, Dembom i Etoom može pokoriti Evropa?

Nije ova ekipa (generalno) još dovoljno muževna ni zrela za takav podvig.

ne kažem ja da će mo mi osvojit LP niti da smo favoriti, ono što sam htio s tim reći je da nikad ne reci nikad, ne treba se predat sve je moguće, realno tad smo imali slabiju ekipu, bili smo u lošijioj formi, promjenili trenera userd sezone itd...

bice bolno gledati kako on tamo sjedi a ne moze igrati, to ce mi jos teze pasti od njegovog odlaska

Kad citam kako vi ovdje pišete dođe mi da pomislim da bi vi i mrtvace iz grobova povadili samo da su na terenu...

Drogba za FTBpro... Na kraju sezone mi ističe ugovor i da me Jose nazove i kaže da mu trebam,sigurno bi razmislio o povratku.

I will destroy Chelsea 

1795634_731634813523016_1393316946_n.jpg

Ako će doći u Chelsea onda neka dođe kao član stručnog stožera, nikako kao igrač, zato što se oprostio na fantastičan način, osvajanjem LP, drugi razlog je to što ima godina, a ja sam za to da se moramo riješiti sadašnjeg napada i dovesti 1 pravog napadača od nekih 25-27 godina uz našeg Bamforda i Luksa to bi bilo dosta, a onda da je tu Drogba u stožeru da bude velika pomoć mladim napadačima

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.