Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Prvi put otkad je otišao, čuveni Tito će izaći pred navijače koji u njega gledaju kao u božanstvo, a sam 36-godišnji centarfor ističe da ni sam nije svestan kako će reagovati kada bude u utorak uveče istrčao na svoj Stamford Bridž.
"Čelsi je klub u kojem sam iskusio sve. Igrao sam na vrhunskom nivou, igrao velike utakmice, zbog tog kluba sam postao bliži najboljim igračima sveta. Poseban je osećaj vratiti se na Stamford Bridž. Iskreno, ne znam kako ću reagovati kada budem istrčao na teren. Hvata me pozitivna trema", rekao je Drogba pred revanš meč.

Reprezentativac Obale Slonovače je postigao 157 pogodaka u 341 meču za Plavce u periodu od 2004. do 2012. godine, a nedavno je izabran i za najboljeg igrača u istoriji kluba iz Zapadnog Londona. Drogbu je u prestonicu Engleske doveo Žoze Murinjo, koji se minulog leta vratio i dobio vrlo emotivan doček od strane najvatrenijih pristalica.

"Smatram da imam pravo da kažem da ću dobiti vrlo emotivan i lep doček od strane navijača, s obzirom da znam da imam posebnu vezu sa njima. Jedva čekam da ih vidim, baš se radujem", zaključio je napadač Galatasaraja.

Drogba je za sajt UEFA otkrio i jednu vrlo zanimljivu anegdotu vezanu za vremena kada je dolazi u Čelsi.
"Kada je trebalo da potpiše, razgovarao sam sa Žozeom Murinjom. On mi je tada rekao – 'Slušaj, ako želiš da budeš napadač kao što su Tijeri Anri i Rud van Nistelroj, moraš da dođeš kod mene i zaigraš'. I ja sam pristao", rekao je prekaljeni as, a zatim dodao:
"Istina je, bio sam dobar igrač kada sam bio u Francuskoj, ali me je Murinjo učinio jednim od najboljih u Evropi. Zbog toga sam, za Murinja, bio spreman da odem i na kraj sveta".

1948073_741908509162313_1619196945_n.jpg

Jako emotivno.

Dobio je par lakata od Baneta u utakmici, nije ga mogao drugačije zaustaviti. :P Onaj duel sa Lampsom nasmijao i njega, a i mene bogami. Dave mu ukrao nekoliko lopti, mlađi, spremniji jbg. :D

Sve u svemu, pomiješani osjećaji večeras, ali dobro se sve završilo. Kao da je i njemu bilo drago što je Chelsea prošao, zna da ova 'njegova' Galata ne bi imala nikakve šanse dalje.

PS. evo konačno znamo šta je gađao kod slobodnjaka

drogbafreekick.gif

daj nek postavi neko snimak kako izlazi na teren i kako prima 

Jbg napadaci obicno tu nagradu dobijaju ako bas izresetaju sve redom u tom mesecu.

Sad gledam bas njegovu statistiku sezona 9/10 tri utakmice u PL na sve tri dao bar po jedan gol, tacnije dao pet golova, a u tom mesecu je za igraca meseca proglasen Maluda koji je u tom istom mesecu dao 4 gola i to u utakmicama koje su zavrsene 7:1 i 5:0 za nas...

• 3 sedmice kasnije...

SPIRIT-NEVER GIVE UP-TILL THE END :D

i uspio si majstore, naravno u suradnji s ostalom starom gardom prenijeti sve ono bitno na mlađe igrače koji dolaze iza vas...

hvala, i čestitke i tebi za ovo sinoć, dio si tog uspjeha definitivno bez obzira što nisi fizički niti bio prisutan, a kamoli igrao..

http://www.youtube.com/watch?v=3ds4uhSVAbE

• 2 sedmice kasnije...

"Murinjo mi je jednom ispričao jednu smešnu priču, prekorio me, a usput mi dao i dobar savet, kojeg se držim.

Pred jednu bitnu utakmicu imali smo nekoliko slobodnih dana. Imao sam lakšu povredu, ali nisam hteo da kažem Murinju, jer ako bi saznao, ne bi mi dozvolio da odletim kući.

Stvarno sam osećao potrebu da odem bar na dan u Obalu Slonovače i to sam i uradio".

"Kada sam se vratio, rekao sam mu da se osećam loše i da ne mogu da treniram taj dan.

On je, naravno, provalio šta sam uradio. Bili smo u trpezariji tada, i pokazao mi je činiju sa voćem.

Rekao mi je da pogledam pomorandže, koje se najlakše kvare, a pogotovo će se lako pokvariti ako je tu već neka pokvarena pomorandža.

Kazao je da ako se pokvari, neće biti dobro. Mogao sam samo da kažem da nisam pokvarena pomorandža i obojica smo se nasmejali.

Ali, ozbiljno, više nikada to nisam uradio, ni nešto slično, ni njemu, ni drugim trenerima kod kojih sam igrao.

Poverenje je najbitnije", istakao je Drogba.

Pele i Drogba - Ljudi koji su prekidali ratove

Slučaj dvojice velikana 'najsporednije stvari na svetu' potvrđuje da fudbal ima moć da utiče, pa makar i za kratko, na neke veoma bitne stvari.

..................

-40 godina kasnije viđen je sličan slučaj u obližnjoj Obali Slonovače, gde je takođe bio u toku građanki rat.

Najveća fudbalsko ime 'Slonova' svih vremena, Didije Drogba, javno je zamolio zavađene da 'zakopaju ratne sekire' kako bi ova reprezentacija mogla da odigra meč sa Madagaskarom.

drogba_2141441b206844020140418215903.jpg

Koja velicina od ČOVEKA, jedan jedini neponovljivi Didier DROGBA!   ^:)^

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.