26. februar 2014.12 god. comment_165715 kako ga je samo cudno bilo gledati protiv Chelsea.Ramiz u 10 sekundi odmaa' pravi prekrsaj.I dalje u njemu ima vatre,kako je samo prejak,skok igra fenomenalna.Koja je ovo igracina jbt.Vecinu utakmice sam samo njega pratio moram priznati da su se prubudile emocije,da sam se sjetio njegovih dana na Bridgeu.Tuga brate tuga,nikad mi vise necemo imati napadaca kao sto je Didier! Prijavi
27. februar 2014.12 god. comment_165728 Čovek i dalje sa mnogo žara iznuđuje kornere. Ova na tvom avataru sa mnogo žara iznuđuje sve, ne samo kornere... Prijavi
27. februar 2014.12 god. comment_165768 Sinoć je bio maestralan. Spoj iskustva, tehnike, zvjerstva. Uz to dodaj želju. Zahvaljujući njemu i njegovom izborenom korneru Galata je došla do važna gola pred uzvrat. On i DL4 https://vine.co/v/MKZMPl1FP1P Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_166033 Didier Drogba - novi junak stripova za djecu... Francuski izdavač odlučio je u aktualnom nogometašu turskog Galatasaraya pronaći inspiraciju i kroz strip za djecu izbaciti njegov život od najranijih početaka do danas. Strip imena Dider Drogba započinje u njegovom djetinjstvu i rodnom gradu Abidjanu, te prati njegovu karijeru preko Marseillea, Chelsea, te sve do dan danas, odnosno do Istanbula. Drogba, zanimljivo, nije jedini bivši ili aktualni nogometaš Chelseaja koji ima svoj lik u stripu. Naime, Frank Lamprad je napisao nekoliko dječjih stripova pod imenom "Frankie's Magic Football" (Frankijev magičan nogomet), dok je Samuel Eto'o izbacio devet brojeva o svom odrastanju u Kamerunu. Prijavi
8. mart 2014.12 god. comment_166835 Majstor zabio dva gola u pobjedi Galate protiv Kasımpaşe.Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166901 http://www.mozzartsport.com/vesti/drogba-se-razgoropadio-silni-galatasaraj-brojao-do-sest-video/72078 Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166921 biće super ako se razgoropadi na SB kao što je nekad znao... Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166969 Voleo bi da vodimo 2:0 i da u 90' minutu Dider zabije,da se radujem, a ne nerviram :D Prijavi
10. mart 2014.12 god. comment_166986 masu sam videa postavio ovdje, al evo ipak sam našao jedan koji mislim da nije nitko postavio (ako kojim slučajem i je, onda nije ovakva kvaliteta videa) :D uživajte http://www.youtube.com/watch?v=sdEnlT2i7RU majstor sutra slavi 36. rođendan, a ja sam se na ovaj način osigurao da sam prvi na forumu koji mu je čestitao na tome, i poželio sreću u životu kao i uvijek :D živio najveći ikada GRANDE DIDIER Prijavi
10. mart 2014.12 god. comment_167075 Srećan rođendan igračini i legendi Chelsea. Bio tu kada je najviše trebalo Grande Didier Yves Drogba Tebily ! Najbolji napadač u protekloj deceniji i naravno jedan od najboljih u ovih 109 godina postojanja plave svetinje ! Još jednom srećan rođendan :sal1: :sal: Prijavi
11. mart 2014.12 god. comment_167085 Zauvek u nasim srcima. Nadam se da ce dobiti docek dostojan legende,jednog od najvecih koji igrao na Stamford Bridgeu, Jedan,jedini,neponovljivi,najbolji napadac u zadnjih 10 godina. Srecan rodjendan Grande Didi <3 <3 <3 Prijavi
11. mart 2014.12 god. comment_167103 Srecan rodjendan nasem marsalu!!! i da sledeci proslavi u Celsiju, na nekoj funkciji unutar kluba. Prijavi
11. mart 2014.12 god. comment_167105 ovaj video gore šta sam okačio sam sada opet pogledao, i mislim si neću, al jbg jače od mene..pa sam morao doći napisati da molim sve da pogledaju tih 100 drogbinih premierligaških golova.. jbt naježim se skroz kad neke vidim...pa to je perverzija živa šta je radio majstor...čudo čovjek, č u d o pa šarenka ti jebem, on je sam igrao, samo mu daj loptu makni se i gledaj šta radi, frajer je sam pobjeđivao utakmice...arsenal se neće od njegove silne penetracije oporaviti još godinama.. X jebenih puta se utakmica pretvarala u one man show, i to bitna utakmica, a za takve, bitne oglede, mislim da ne postoji bolji napadač..bolest, jednostavno bolest koliko je čovjek mogao, znao, htio..bolest pogledaj ta 2 gola protiv tigrova samo npr,sezona 09/10, otvaranje prvenstva, prvo majstor probije iz slobodnjaka po ko zna koji put, i onda poslije za drugi gol rukom pokazuje decu gdje da mu da loptu,,,,eeeej pa ne možeš toliko biti siguran u sebe, i šta se dešava, frajer to potkopava i zabija gol u nadoknadi za pobjedu (doduše priznao da je htio ubaciti nekome).. bolesno je da netko bude toliko dominantan, siguran u sebe, konstantno vođa na terenu iako nema kapetansku vrpcu, zabije toliko golova, bitnih i ekstrajebozovnih istovremeno, jer on sve šta je radio radio je sa stilom...i još uvijek je tako.. kakav čovjek, kakav gospodin, kakav napadač, kakav uzor, kakav vođa....veliki, veliki, najveći didier.. ‘’Sve zna, a čovjek je ko’ beton’’ Ivica Osim 36 kuka mu je na leđima od danas, sve najbolje majstoru, zaslužio je... i na kraju ne znam je li pohlepno očekivati još koji njegov bljesak prije nego što završi karijeru..ali bilo bi zbilja sjajno da nas zadivi još koji puta svojim nogometnim talentom, pa makar to bilo i idući tjedan kada se vraća na na bridge.. neka zabije, ali neka chelsea prođe :D pozdrav maršalu Prijavi
11. mart 2014.12 god. comment_167120 Eh abd jednog dana pričati svojoj unučadi o velikom Maršalu Titi Drogbi Didieru. A nek nam je Tito živ još 100 godina. Prijavi
13. mart 2014.12 god. comment_167269 https://www.youtube.com/watch?v=4dMvqfUBLdI Intervju za Bosansku televiziju :D Rekao je da ce doci u Bosnu :P premotajte na 26:30 pa ce Didier da prica :) Prijavi
13. mart 2014.12 god. comment_167270 Gledao sam taj intervju. Doci ce kurcinu, iskulirao novinarku :D Prijavi
13. mart 2014.12 god. comment_167271 Jači ne hoda. Plakaću ko malo dijete kad istrči na Stamford Bridgeu ponovo za koji dan. Ako dođe u Bosnu i ja ne budem imao neke obaveze više sile, ići ću pješice do Didiera. Prijavi
13. mart 2014.12 god. comment_167275 Lijepi tekst sa naše službene stranice DROGBA BACK AT THE BRIDGE This Tuesday sees Didier Drogba return to Stamford Bridge for the first time since converting the penalty which won the Champions League in 2012 - but it will be business as usual with the Blues and Galatasaray competing for a place in the quarter-finals. The last 16 tie is evenly poised after a 1-1 draw in Istanbul a fortnight ago when Fernando Torres's early goal was cancelled out by Aurelien Chedjou, although the odds are stacked in our favour as Galatasaray have never won an away game against English opposition in eight attempts. We have also been eliminated at this stage of the competition on only two previous occasions, progressing seven times. While Blues fans will be focused on cheering their team on to victory, there will also be an opportunity to give thanks toone of the club's favourite sons when Drogba returns to west London. "I spent eight years with Chelsea - and it was eight years of fantastic memories," revealed the Ivorian striker inanexclusive interview with Chelsea TV. "There were difficult moments, but also moments of joy and happiness. All of these things have made quite an interesting history of my life. I can't forget it. "My family are still in Cobham and my son is playing for the club he loves. He's having fun." The loving feeling is certainly more than mutual from Blues fans, with readers of Chelsea magazine voting Drogba their greatest-ever player to mark the 100th edition of the club's monthly publication. When he stepped up in Munich to take the penalty which would crown Chelsea as the champions of Europe, did any Blues fan have any doubts? If Peter Osgood was the original big-game player for the Blues then the Ivorian is surely the ultimate; nine major cup final appearances and nine major cup final goals marked him out as a man who relished the biggest occasions. He could do it on the smaller occasions too, and twice finished as the Premier League's top scorer on his way to becoming the first African player to score 100 goals in the English top flight. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.