16. decembar 2013.12 god. comment_154387 A i Osgood je najbolji napadac Chelseaja, ali jedan od najvecih, da. Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154399 Uh kako ce da nas otprati kuci Drogba sa dva komada :D Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154402 Drogbin Twitter: I am very happy that we drew @chelseafc because for both games I will be playing at home :x Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154416 Kuca ili ne, Didi ce nas nakantati pruzimo li mu i najmanju sansu. Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154417 Kako ce ga samo tesko biti gledati na Bridgeu u nekom drugom dresu :'( Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154429 ma jebes dress ocu samo da ga vidim na SB, i docek jednostavno to se mora jednom desiti fora da ga Galatasaray proda u januaru Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154468 http://www.youtube.com/watch?v=IZipDlYJJ40 Ove Feroz pravi brutalne stvari. E moj Didi,sta bi dao da zaigras u plavom dresu...Nadam se da ces jednog dana praviti oprostaj u dresu Chelsea,na SB...Mislim da ce docek biti nesto posebno,ovaj covek je to zasluzio. Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154471 Proda nam ga Galata u januaru u zamjenu za parazitsku glistu Etoa. Najvise me boli sto umjesto Drogbe moram gledati Etoa u plavom dresu. Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154473 moguce da nasi navijaci naprave nekakvu dobrodoslicu ali na nekom gotujucem stadionu, na Stamfordu tesko, tamo ne dolaze navijaci Chelsea zamisli oprostajna utakmica Chelsea-Galata, na stamfordu vidis samo transparente od Galatinih navijaca Prijavi
17. decembar 2013.12 god. comment_154517 najace bi bilo da se tribine prekriju slikom Drogbe s jedne strane a sa druge da pise nesto ,mislim tako bi mu grobari napravili dobrodoslicu Prijavi
17. decembar 2013.12 god. comment_154521 Ljudi vidjet ce te 2 plakata u 2 navijaca nesto Drogba King i Drogba We love you. To je to. Nea se sta nadat vecem. Prijavi
17. decembar 2013.12 god. comment_154551 da je poslat delije, grobare ili torcidu da naprave neku koregrafiju prejebenu :D šta će oni englezi pogani, samo hotdog i coca cola Prijavi
17. decembar 2013.12 god. comment_154556 Bolju će atmosferu naši napraviti u Istambulu, nego na Bridgeu. Prijavi
22. decembar 2013.12 god. comment_155109 "....for years and years and years.." jeba im ja mater svima (da se tako seljački izrazim) koji su nas sprječavali da i prije dođemo do naslova europskog prvaka, koji su na krali, koji su nas izbacivali na glupe načine, svakog suca koji nas je oštetio u višegodišnjoj misiji osvajanja lige prvaka...jeba im ja mater, jesu čuli, eto sad su dobili svoje (reko bi mamić) ja gorim i pucam iznutra dok gledam i slušam ovaj video...pa kako možeš biti tolika gromada, toliko moćan i dojajan, nenadjebiv i neuništiv godinama unatoč svim sranjima, počevši u početku sa neprivrženim vlastitim navijačima što se u nastavku karijere pokazalo kao pusi smouk u odnosu na ono što ga je čekalo dalje a to su slomljena ruka u prijateljskoj s japanom (par dana prije početka SP-a u JAR-u a idol svejedno nastupi na prvenstvu, tulio je bio njegov krvnik), malarija svojevremeno, bruh iliti kila, kako ko hoće, s kojom je igrao duži period i stalno odgađao operaciju kako nebi propustio koju utakmicu, skolari ga je jebo u vugla isto dok je bio u chelseaju jer se nije uklapao baš u njegove planove, pa stravična scena nokauta od strane rudija na bridžu u utakmici protiv kanarisa...itd itd, sigurno sam nešto i zaboravio.. i frajer sve to razjebe, a istovremeno je na sto strana, pomaže gdje stigne, zaustavlja ratove danove ti jebem...i sada nas svako toliko iznenadi nekim potezom ili golom, iako igra svaku utakmicu u galati, a vjerujem da bi pružao još bolje partije kad bi koju i pauzirao al jbg. pa ko to može ljudi moji, didier drogba samo... nešto neopisivo će biti vidjeti ga ponovo na bridgeu, iako ne u dresu chelseaja, ali Bože moj šta se može, to je nogomet.. neka samo zdrav bude, pa da uživamo u još jednoj njegovoj predstavi :D za mene najveći ikada - Didier Yves Drogba Tebily živio GRANDE DIDIER !!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=G5LXvQfF8Xk Prijavi
28. decembar 2013.12 god. comment_155740 Ne znam jel njegova osobno izjava, jer je preuzeto s NT-a, ali lijepo je pročitati. Prijavi
8. januar 2014.12 god. comment_156911 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zfDhLEed6GA Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.