Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Uh kako ce da nas otprati kuci Drogba sa dva komada :D 

Drogbin Twitter:  I am very happy that we drew @chelseafc because for both games I will be playing at home

:x

ma jebes dress ocu samo da ga vidim na SB, i docek jednostavno to se mora jednom desiti

fora da ga Galatasaray proda u januaru

http://www.youtube.com/watch?v=IZipDlYJJ40

Ove Feroz pravi brutalne stvari. E moj Didi,sta bi dao da zaigras u plavom dresu...Nadam se da ces jednog dana praviti oprostaj u dresu Chelsea,na SB...Mislim da ce docek biti nesto posebno,ovaj covek je to zasluzio.

Proda nam ga Galata u januaru u zamjenu za parazitsku glistu Etoa.

Najvise me boli sto umjesto Drogbe moram gledati Etoa u plavom dresu.

moguce da nasi navijaci naprave nekakvu dobrodoslicu ali na nekom gotujucem stadionu, na Stamfordu tesko, tamo ne dolaze navijaci Chelsea

zamisli oprostajna utakmica Chelsea-Galata, na stamfordu vidis samo transparente od Galatinih navijaca

najace bi bilo da se tribine prekriju slikom Drogbe s jedne strane a sa druge da pise nesto ,mislim tako bi mu grobari  napravili dobrodoslicu

da je poslat delije, grobare ili torcidu da naprave neku koregrafiju prejebenu :D šta će oni englezi pogani, samo hotdog i coca cola

960262_10151849598673931_674970194_n.jpg

"....for years and years and years.."

jeba im ja mater svima (da se tako seljački izrazim) koji su nas sprječavali da i prije dođemo do naslova europskog prvaka, koji su na krali, koji su nas izbacivali na glupe načine, svakog suca koji nas je oštetio u višegodišnjoj misiji osvajanja lige prvaka...jeba im ja mater, jesu čuli, eto sad su dobili svoje (reko bi mamić)

ja gorim i pucam iznutra dok gledam i slušam ovaj video...pa kako možeš biti tolika gromada, toliko moćan i dojajan, nenadjebiv i neuništiv godinama unatoč svim sranjima, počevši u početku sa neprivrženim vlastitim navijačima što se u nastavku karijere pokazalo kao pusi smouk u odnosu na ono što ga je čekalo dalje a to su slomljena ruka u prijateljskoj s japanom (par dana prije početka SP-a u JAR-u a idol svejedno nastupi na prvenstvu,  tulio je bio njegov krvnik), malarija svojevremeno, bruh iliti kila, kako ko hoće, s kojom je igrao duži period i stalno odgađao operaciju kako nebi propustio koju utakmicu, skolari ga je jebo u vugla isto dok je bio u chelseaju jer se nije uklapao baš u njegove planove, pa stravična scena nokauta od strane rudija na bridžu u utakmici protiv kanarisa...itd itd, sigurno sam nešto i zaboravio..

i frajer sve to razjebe, a istovremeno je na sto strana, pomaže gdje stigne, zaustavlja ratove danove ti jebem...i sada nas svako toliko iznenadi nekim potezom ili golom, iako igra svaku utakmicu u galati, a vjerujem da bi pružao još bolje partije kad bi koju i pauzirao al jbg.

pa ko to može ljudi moji, didier drogba samo...

nešto neopisivo će biti vidjeti ga ponovo na bridgeu, iako ne u dresu chelseaja, ali Bože moj šta se može, to je nogomet..

neka samo zdrav bude, pa da uživamo u još jednoj njegovoj predstavi :D

za mene najveći ikada - Didier Yves Drogba Tebily

živio GRANDE DIDIER !!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=G5LXvQfF8Xk

- Kako se zove bosanski diler droge ?
- Drogbaaa 

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.