22. maj 2012.14 god. comment_51337 Sad citam neke vijesti vezane za fudbal i nigdje nema da je Drogba rekao da ide Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51345 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337660677' post='51337'] Sad citam neke vijesti vezane za fudbal i nigdje nema da je Drogba rekao da ide [/quote] Cak i demanti Drogbinih agenata da je izjavio da ce da ide. Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51354 nadajmo se da je to istina presretan bi bio kad bi Drogba ostao i zavrsio karijeru ovdje Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51358 Ja (nezelim da) vjerujem, sve dok nevidimna chelsea oficijalnoj stranici. Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51415 [url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2785353,00.html"]http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2785353,00.html[/url] Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51416 Iskreno, ja i dalje nisam optimistican da ce ostat A evo sad ugleda ovaj post od Dvanaestog, znaci ipak je sluzbeno. Doviđenja legendo Uređeno 22. maj 2012.14 god., autor izmjene: Brane Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51423 Drago mi je da sam imao priliku gledati ovakvog igraca u Chelsea, zivuca legenda i nek mu je sretno gdje god da ode, a sto se tice broja pa vjerovatno neki napadac kojeg dovedu. Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51424 nema nikome broja 11 treba ga zamrznuti jedan je drogba ..joj ja nemogu da povjerujem da ga nece biti sljedece godine (( Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51425 Dovidjenja Didier ! Znam da ces se jednog dana vratiti onamo gde pripadas..u Chelsea! Dovidenja LEGENDO ! GRANDE DIDIER ! Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51427 Ucinio je dosta za ovaj klub, otici ce kako kraljevima to i dolikuje, kao najbolji! Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51428 Hvala ti na svemu Drogba Ali ako ode u Kinu sad, i ispostavi se da je otišao zbog para, ne da će mi past u očima, srozat će se skroz. A vjerujem i u očima mnogih. Najdraži mi je igrač, u cijelom Chelseaju najdraži, ali ako je zbog para, hvala, ali ne više. Uopće bi bio upitan i status legende. Jer potezom da zbog para ode pokazuje sve negativne strane i mane koje ima. Ako je Del Piero ostao u Juveu kad su pali u drugu ligu, onda moj Drogba mogao si i ti sada. Ne želim skroz komentirati sada odlazak jer ne znam zbog čega je točno još otišao, ali za najviše mjesec dana ćemo znat pa ću završit ovo. Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51435 Ovi postovi su vam dokaz kakvi ste navijaci Chelseaja. FUJ [b]Didier Drogba[/b], najezim se kad cujem ovo ime. Ne mogu opisati koliko mi je zao sto odlazi. Chelsea nece biti isti bez njega, ali sta je tu je. Ovu odluku moramo postovati, i gdje god ode, Kinu, Tunguziju, Farselonu... uvijek ce mi ostati najdrazi igrac Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51436 A zasto ti pises u mnozini je li to namjerna provokacija ili ne znas citati? samo je jedan navijac napisao to sto je napisao i sta god to bilo to je njegovo misljenje. Ajmo unlike za ovo http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dDBcShNKYn4 Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51437 [quote name='Elao' timestamp='1337701064' post='51436'] A zasto ti pises u mnozini je li to namjerna provokacija ili ne znas citati? samo je jedan navijac napisao to sto je napisao i sta god to bilo to je njegovo misljenje. Ajmo unlike za ovo [url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dDBcShNKYn4"]http://www.youtube.c...d&v=dDBcShNKYn4[/url] [/quote] procitao sam na jos par mjesta ovakve i slicne psotove pa me naljutilo mogu mu popusiti racku za taj video Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51438 Ja osobno mislin da je za svoju budućnost napravija odličnu stvar jer je on veliki dobrotvor i vjerovatno će te novce podilit po africi ka i do sada, a i najbolje se oprostit na vrhuncu karijere i uspjeha........ HVALA DIDIER Prijavi
22. maj 2012.14 god. Autor comment_51439 Nema se što reći...tuga je golema, al i najvećim stvarima u životu dođe kraj...hvala ti za sve Didier, najveći igraču i ljudino ikada, sretno ti gdje god da odeš! Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51445 Tko god spominje Titov odlazak vezan uz finanancije, tj. da odlazi zbog para i kako ce mu past u ocima po meni nije ni pravi navijac. Covjek koji je dao cijeli svoj zivot Chelseaju, koji je nastupio za ovaj klub vise od 340 puta i zabio vise od 150 golova , koji je kao pravi vođa bio s timom u osvajanju 3 Premiershipa, 4 FA Cupa, 2 Carling Cupa i Lige prvaka je istinska legenda kluba i da ode ne znam gdje mi navijači ga moramo maximalno podržavati. Jedan je od najvažnijih igrača plavog tima skoro 10 godina i sada da ode i u Uefalonu ( sto je nemoguce ) ja bi bio ponosan na njega, na sve sto je ucinio i dao za klub.. Nek ide gdje mu srcu drago sada, svakako sumnjam da je ovo samo njegova odluka da napusti Chelsea, i sami znate da je u par navrata rekao da zeli ostat, al kako je tako je.. Nek ide u tu Kinu ako mu je to zelja, nek zgrne para kolko oce i postane tezi i od Billa Gatesa, meni nije bitno, on je legenda kluba i zauvjek ce to ostat, bez obzira na sve, i umjesto da se sjetimo sto je sve prosao s nama i mi s njim, mi dolazimo na neke teme o parama. Sramota! Long Live Didier Drogba! Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51447 Mislim da je zasluzio da ga se pusti bez bilo kakvih prepirki. Jedan je Drogba, i stvarno mi je zao sto odlazi, ali kako je i sam rekao, sa Chelsea je osvojio sto se osvojiti dalo, dosta. Sada otici malo se igrati i onda fina mirovina. Ostaje mi u srcu di god da ode, nije vazno, bio to japan, kina, engleska ili tunguzija, nije vazno. Edit: Mislim da je pravilno odlucio, koliko god nama to tesko sjedalo. Napravio je sta je mogao i pomogao je Chelsea, ali ruku na srce, covjek se treba koliko toliko osigurati, a Chelsea mu ne nudi visegodisnji ugovor, a i nitko mu ne garantira da ce igrati cijelu minutazu sljedece sezone Bilo kako bilo, past ce dres Drogbe, iako sam mislio kupiti Lamparda, samo zbog ove prilike moram potegnuti Drogbu. Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51448 Sad treba da se podigne njegovs statua ispred stamforda Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51451 [center][center]Tek sam danas tužan [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center][b]Molim vas da netko ovo ispravi! [/b][/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center][b]http://en.wikipedia.org/wiki/Didier_Drogba[/b][/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center][b]Pa majku im piše samo da je odigrao 226 utakmica i zabio 100 golova, a znam da je odigrao preko 300 i zabio preko 150![/b][/center][/center] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.