Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Emerson Palmieri (2018-2022, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 157
  • Pregledi 12,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Al nama nije valjao da bude zamijena nego se puklo 60 miliona za ono pašče

• Sasvim dobar igrač, jedino kad je bio loš je na samom početku kad je tek došao, čim se navikao vidio se kvalitet dovoljan da bude back up. Međutim kod klempe nema potrebe da se dokazuješ, njemu se kur

• Dvije stranice unazad na ovoj temi se pisalo jako lose o ovom igracu, kako je los, kako ga treba prodati, kako od njega nema nikakve koristi za razliku od Alonsa koji barem ima njuh za gol. Od tog per

Evo Simon Johnson kaze Emerson zavrsen. 20 miliona funti, 42k sedmicno.

https://www.standard.co.uk/sport/football/emerson-palmieri-agrees-fouryear-deal-at-chelsea-as-talks-continue-over-20m-roma-switch-a3746786.html

Kenedy u Newcastle na posudbu.

Vidjecemo, dosta neizvjesnosti oko ovog igraca i transfera. Rizik je tu, ali moguce da ce se isplatiti. Nadam se samo da je fizicki spreman, to je veliki upitnik jer je tek jednu utakmicu odigrao ove sezone za Romu. Ipak, imamo back-up tu sad za Alonsa pa nece morati svaku tekmu igrati. A volio bih da se Emerson dokaze i izbaci Alonsa.

edit: zanimljivo Telegraph, tj. Matt Law tvrdi da je plata 80k sedmicno 

http://www.telegraph.co.uk/football/2018/01/22/chelsea-working-complete-deal-roma-duo-edin-dzeko-andemerson/

Kojoj budali je na pamet pala ideja da se dovode igrači koji su odsustvovali celu polusezonu zbog povrede? Al dobro, ako Palmeri ume da trči brže od puža, biće ok pojačanje.

Ja o ovom igraču nemam pojma ali je sigurno da nije Roberto Carlos niti Ashley Cole, odnosno prošla su vremena kada smo bili klub koji je u stanju dovesti Top World Class igrača.

Baba Rahman, Marcos Alonso, Filipe Luis i Emerson Palmieri su sada najviše klase koje mi možemo dovesti na poziciju beka. A i nije nešto ponuda na tržištu.

Nikada vise nismo fulali u dovodjenju igraca kao ovih zadnjih par godina.
Ne bi me iznenadilo da i ovaj bude flop.
Jte, jos od Torresa mi dovodimo igrace koji se vracaju nakon duzih povreda i niko od njih se ne pokaze.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.