Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Emerson Palmieri (2018-2022, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ma ima problem cesto kad treba izici na igraca, sprijeciti ga odmah u primanju lopte on ga pusti da primi i krene direktno prema golu. A tu si vec kao defanzivac u podredjenom polozaju.

A sto se brzine tice, makar od Alonsa ne moze sporiji biti da jebe rak raka.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 4 mjeseca kasnije...
  • Odgovori 157
  • Pregledi 12,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Al nama nije valjao da bude zamijena nego se puklo 60 miliona za ono pašče

• Sasvim dobar igrač, jedino kad je bio loš je na samom početku kad je tek došao, čim se navikao vidio se kvalitet dovoljan da bude back up. Međutim kod klempe nema potrebe da se dokazuješ, njemu se kur

• Dvije stranice unazad na ovoj temi se pisalo jako lose o ovom igracu, kako je los, kako ga treba prodati, kako od njega nema nikakve koristi za razliku od Alonsa koji barem ima njuh za gol. Od tog per

Vrijedan hvale.Sinoć,po meni, naš najbolji igrač u odbrani.Nije loš ni u napadu i hvala Bogu ima obje noge za razliku od Alonsa.
Ovaj sve bolji, bas je dobar bek, pokazao je naznake toga i prosle sezone, a oe sezone zasad jos i bolji. Samo nastavi, velika razlika u odnosu na alonsa. Motorican, zna igrati sa loptom, kombinira, ima i prodora i zna povuci loptu i kroz sredinu, a i prema nazad je solidan

Uz Mounta jedini koji igra konstantno dobro za sada, neka nastavi. Odličan je, zalog za budućnost isto, mislio sam kako ćemo i tu trebati pojačanje dok se ovom nije dala prava prilika.

Fino igra ovih par kola, steta sto nije zabio pogodak imao je neke sanse.

Daleko je od WC igraca ali daleko bolji od Alonsa.

Nezz šta ti gledaš al stalno je među najboljim našim igračima. Nije daleko od wc po ovom što trenutno prikazuje

Bekcina. Narocito ako ga uporedi s onim dugonogim debilom.

Samo zdravlja i imamo odlicnog igra. Jos Reece da izbaci Davea iz prve postave i milina.

Nezz šta ti gledaš al stalno je među najboljim našim igračima. Nije daleko od wc po ovom što trenutno prikazuje

Gdje sam napisao da je los 🤔
Ako je ovo WC onda razlicito definiramo rijec world class player.

Gdje sam napisao da je los 🤔
Ako je ovo WC onda razlicito definiramo rijec world class player.

Ti si rekao da je daleko od wc, ja kazem da nije. Nisam rekao da je wc, niti moze biti kada je tek krenuo igrat punu minutazu.
Po tome jer je spanac najgori igrac u prvoj postavi, sve sto radi, radi pogresno i Reecu uopste nece biti problem izbaciti ga, samo neka bude na proslosezonskom nivou. A ne zaboravimo da ima samo 18 ili 19 godina, prostora za napredak, ne treba ni pricati koliko ima..

Azpi je los bek.
  • 2 sedmice kasnije...
Povrijedio se veceras u utakmici sa Finskom.
Izasao u 8 minuti sa prilicno bolnom grimasom na licu. Povreda bez kontakta nadam se da nije nista ozbiljno. Bila bi prava steta da se sad ozbiljnije povrijedi nakon sto je poceo pruzati odlicne partije.
Koja katastrofa, nadam se kako nije nista ozbiljno, bilo bi mucno gledati obojicu alonsa i azpija kao najgore bekove u premiershipu
  • 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.