22. januar 2020.6 god. comment_292327 Oj dok nisam zaboravio da se i ovom mekuscu najebem matere. Pa juce ga kod prvog gola Martineli pretrca ko pickicu, i nakon klizanja Kantea ovaj ga i dalje nije mogao stici, covjek s loptom brzi od njega. Pa imao je 80m da ga stigne i nije u tome uspio. Pa zamislite da je Robertson bio umjesto njega, odnio bi i loptu i Martinelija bez po muke. Koliko je lik los, nevjerovatno da sam mislio da je bolji od Alonsa. Lik je totalni shit, materemi nije ni cudo sto Azpi igra lijevog beka pored njega i Alonsa. Prodat i Emersona i Alonsa, ne mora niko igrat lijevog beka. Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292339 Hajde sto mu je Martineli pobjegao u pocetku, nego momcina kad je vidio kantea ladno krenuo da koci da usporava i tu je on odradio svoje. I kod drugog gola i on a i Abraham gledaju covjeka... mada krivica treba ici vise njemu na dusu ipak je on defanzivac Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292340 Cojk s loptom trci 40-50 metara, ovaj bez lopte i ne moze ga stici. I onda kazu igrice nerealne 😂😂Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292347 Emerson uzasan, ne pamtim dvije utakmice ove sezone da je odigrao na nivou. Prijavi
22. januar 2020.6 god. comment_292352 Prodati možemo sve bekove osim reecea i lampteyja. Svi su zreli za hnl ligu, ne za jebeni premiership. Dok ne rijeÅ¡imo bekove konaÄno nemamo Å¡ta raditi u elitnom nogometu, rak rana naÅ¡e ekipe Prijavi
23. april 2020.6 god. comment_294186 Opet Metro Spominje se razmena Aleks Sandro <=> Emerson. Ja bih ipak Cilvela. Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_295988 https://twitter.com/NicoSchira/status/1280672844490461184?s=19 Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296030 Razocarao me. iskreno ocekivao sam od njega vise. Ali ocito da ni Alonsa ne moze svako zamjeniti, mada opet to govori kolika je hakurÄina ovaj frajer kad Azpi izbaci Alonsa sa pozicije ljevog beka. Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296032 Dobro je izgledao kad je krajem prošle sezone napokon dobio neku ozbiljniju priliku kod Sarrija, ali to je kratko trajalo. Prodati dok još imamo kome. Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296039 Razocarao me. iskreno ocekivao sam od njega vise. Ali ocito da ni Alonsa ne moze svako zamjeniti, mada opet to govori kolika je hakurÄina ovaj frajer kad Azpi izbaci Alonsa sa pozicije ljevog beka.Pa vidio si protiv Leicestera, bukvakno nista od njega nema, nikakve koristi na terenu ni u napadu ni u odbrani Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296042 Imao je period solidnih utakmica na pocetku sezone, i taman sam pomislio da nije karina... Izgleda da sam se zeznuo. Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296044 Imao je period solidnih utakmica na pocetku sezone, i taman sam pomislio da nije karina... Izgleda da sam se zeznuo.a imao je i Drinkwater period solidnih utakmica gdje se cinilo da bi mogao biti dobar squad igrac, onda se ipak odlucio na alkoholisanje i tuce po pabovima Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296046 Drinkwater je baš kraljina boli ga kurac. Rekreativno se bavi nogometom, a sa strane jebe i provodi se, otvara restorane Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296048 Drinkwater je baÅ¡ kraljina boli ga kurac. Rekreativno se bavi nogometom, a sa strane jebe i provodi se, otvara restoraneJebe i provodi ne na naÅ¡ raÄun, usta ga jebem. Dok nije bio masno plaćen ginuo za Leicester. Zato ja kazem, smanjiti im svima plate, nisu doktori nauka, nabijem ih na kurac. Evo Liverpool i City imaju strasne ekipe, uzimaju trofeje a niko za to nije zasluzan vise od Kloppa i Guardiole i onda dodje neki klinac odigra 20 dobrih tekmi i hoce platu vecu od njih. I kako ti tog maloumnog majmuna da drzis disciplinovanog, mora se to sve drasticno srezati Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296052 Slazem se Kune u potpunosti, a o Popivodi ne bih trosio rijeci :D Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296065 Jebe i provodi ne na naÅ¡ raÄun Jesi to milioner boga ti? Hajde Å¡ta si se stisnuo, može bar jedan da uživa od tog silnog bogatstva. Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296071 Jesi to milioner boga ti? Hajde šta si se stisnuo, može bar jedan da uživa od tog silnog bogatstva.Moze bar i da odigra jednu utakmicu kako treba u 2 sezone Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299586 OÄekivao sam viÅ¡e od njega ove sezone. Od sve osmorice defanzivaca vjerovatno najloÅ¡iji. Imao je dobrih utakmica krajem proÅ¡le sezone, a ove sezone je izgledao kao trećerazredni bek. Ni odbrane ni napada, a ni one brzine o kojoj smo priÄali. Prodati u svakom sluÄaju, mogu se lako vratiti uložene pare. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299630 Prodati ili njega ili Alonsa, valjda će uspjeti jednog od njih nekom uvaliti. Isto je imao par solidnih utakmica prošle sezone i pomisliš da bi nešto moglo biti ove, ono totalni raspad sistema. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.