Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Emerson Palmieri (2018-2022, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 157
  • Pregledi 12,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Al nama nije valjao da bude zamijena nego se puklo 60 miliona za ono pašče

• Sasvim dobar igrač, jedino kad je bio loš je na samom početku kad je tek došao, čim se navikao vidio se kvalitet dovoljan da bude back up. Međutim kod klempe nema potrebe da se dokazuješ, njemu se kur

• Dvije stranice unazad na ovoj temi se pisalo jako lose o ovom igracu, kako je los, kako ga treba prodati, kako od njega nema nikakve koristi za razliku od Alonsa koji barem ima njuh za gol. Od tog per

Oj dok nisam zaboravio da se i ovom mekuscu najebem matere. Pa juce ga kod prvog gola Martineli pretrca ko pickicu, i nakon klizanja Kantea ovaj ga i dalje nije mogao stici, covjek s loptom brzi od njega. Pa imao je 80m da ga stigne i nije u tome uspio. Pa zamislite da je Robertson bio umjesto njega, odnio bi i loptu i Martinelija bez po muke. 

Koliko je lik los, nevjerovatno da sam mislio da je bolji od Alonsa. Lik je totalni shit, materemi nije ni cudo sto Azpi igra lijevog beka pored njega i Alonsa. Prodat i Emersona i Alonsa, ne mora niko igrat lijevog beka.

Cojk s loptom trci 40-50 metara, ovaj bez lopte i ne moze ga stici. I onda kazu igrice nerealne 😂😂

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Prodati možemo sve bekove osim reecea i lampteyja. Svi su zreli za hnl ligu, ne za jebeni premiership.
Dok ne riješimo bekove konačno nemamo šta raditi u elitnom nogometu, rak rana naše ekipe
  • 3 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Razocarao me. iskreno ocekivao sam od njega vise. Ali ocito da ni Alonsa ne moze svako zamjeniti, mada opet to govori kolika je hakurčina ovaj frajer kad Azpi izbaci Alonsa sa pozicije ljevog beka.

Razocarao me. iskreno ocekivao sam od njega vise. Ali ocito da ni Alonsa ne moze svako zamjeniti, mada opet to govori kolika je hakurčina ovaj frajer kad Azpi izbaci Alonsa sa pozicije ljevog beka.

Pa vidio si protiv Leicestera, bukvakno nista od njega nema, nikakve koristi na terenu ni u napadu ni u odbrani
Imao je period solidnih utakmica na pocetku sezone, i taman sam pomislio da nije karina... Izgleda da sam se zeznuo.
Drinkwater je baš kraljina boli ga kurac. Rekreativno se bavi nogometom, a sa strane jebe i provodi se, otvara restorane

Drinkwater je baš kraljina boli ga kurac. Rekreativno se bavi nogometom, a sa strane jebe i provodi se, otvara restorane

Jebe i provodi ne na naš račun, usta ga jebem. Dok nije bio masno plaćen ginuo za Leicester. Zato ja kazem, smanjiti im svima plate, nisu doktori nauka, nabijem ih na kurac.

Evo Liverpool i City imaju strasne ekipe, uzimaju trofeje a niko za to nije zasluzan vise od Kloppa i Guardiole i onda dodje neki klinac odigra 20 dobrih tekmi i hoce platu vecu od njih.

I kako ti tog maloumnog majmuna da drzis disciplinovanog, mora se to sve drasticno srezati

Jebe i provodi ne na naš račun

Jesi to milioner boga ti? Hajde šta si se stisnuo, može bar jedan da uživa od tog silnog bogatstva.

• 1 mjesec kasnije...

Očekivao sam više od njega ove sezone. Od sve osmorice defanzivaca vjerovatno najlošiji. Imao je dobrih utakmica krajem prošle sezone, a ove sezone je izgledao kao trećerazredni bek. Ni odbrane ni napada, a ni one brzine o kojoj smo pričali. Prodati u svakom slučaju, mogu se lako vratiti uložene pare.

Prodati ili njega ili Alonsa, valjda će uspjeti jednog od njih nekom uvaliti. Isto je imao par solidnih utakmica prošle sezone i pomisliš da bi nešto moglo biti ove, ono totalni raspad sistema.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.