22. august 2022.4 god. comment_332614 Dobar igrac, sasvim dovoljan i solidan back-up Cilvelu bi bio. Da imaju mozga u klubu, kupili bi pravog veznjaka ili napadaca a ne davali 60 miliona za rezervnog lijevog beka. Ne cudi me da se nasao solidan klub zainteresovan za Emersona. Momak je bio standardan u Romi i Lyonu. Prijavi
22. august 2022.4 god. comment_332615 Znaju da nam je četvrta opcija i da ga se želimo riješiti, zbog toga je cijena malo niža. Najviše se pregovaralo oko plate. Nikakav poseban trag nije ostavio u klubu. Prijavi
22. august 2022.4 god. comment_332620 Secam se gola koji je dao Atletiku u LS. Iz tog gola, a i iz golova Cilvela i Jamesa, sam zakljucio nesto, a to je da nam bekovi imaju bolju tehniku suta i zavrsnicu od napadaca i veznih igraca. Porazavajuce. Prijavi
22. august 2022.4 god. comment_332626 Sasvim dobar igrač, jedino kad je bio loš je na samom početku kad je tek došao, čim se navikao vidio se kvalitet dovoljan da bude back up. Međutim kod klempe nema potrebe da se dokazuješ, njemu se kurac dizao na Alonsa te mu se sad svidio i Ćućurela kad Alonso pakuje kofere pa je odlučio da se tu kešira na novog lijevog beka iako je imao više nego dovoljno igrača na toj poziciji, nema veze što gori na ostalim pozicijama daj mi beka na kojeg mi se kurac diže. Sretno Emersonu, mislim da će postepeno mijenjati Creswella, pametan transfer West Hama, očekujem da nam opet traže 200 miliona za Riceea Dok će ga ostalima dati za 70 Prijavi
22. august 2022.4 god. comment_332638 Dvije stranice unazad na ovoj temi se pisalo jako lose o ovom igracu, kako je los, kako ga treba prodati, kako od njega nema nikakve koristi za razliku od Alonsa koji barem ima njuh za gol. Od tog perioda ne vjerujem da je upisao mozda 5 nastupa sveukupno. Solidan igrac ali ne za Chelsea. Trenutno raspolazemo sa dva izvrsna lijeva beka, koji su konkurencija jedan drugom i ne znas koji je bolji. To je ono sto ovom klubu treba a ne neke nazovi "dobre" igraci koji cim dobiju sansu uprskaju sve moguce i onda ne mozes ostati na njihovim temama i kukanja kako klub nema adekvatne igrace i sirinu. Hvala na golu protiv Atletica i to je sve. Prijavi
7. juni 2023.3 god. comment_345658 Prvi igrač koji je osvojio Ligu Prvaka, Ligu Europe i Konferencijsku Ligu Prijavi
13. juni 2023.3 god. Popularna objava comment_345751 Al nama nije valjao da bude zamijena nego se puklo 60 miliona za ono pašče Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.