Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Emerson Palmieri (2018-2022, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 157
  • Pregledi 12,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Al nama nije valjao da bude zamijena nego se puklo 60 miliona za ono pašče

• Sasvim dobar igrač, jedino kad je bio loš je na samom početku kad je tek došao, čim se navikao vidio se kvalitet dovoljan da bude back up. Međutim kod klempe nema potrebe da se dokazuješ, njemu se kur

• Dvije stranice unazad na ovoj temi se pisalo jako lose o ovom igracu, kako je los, kako ga treba prodati, kako od njega nema nikakve koristi za razliku od Alonsa koji barem ima njuh za gol. Od tog per

M AESTORO0 COVECE

NACI ,.LIUKA NIGDE NIJE BILO UI PROTOKOLU MESECIMA

IONDA UDJE COIK U UTAKMICU I POPISA SE PO CELOM MAESTRU MADRIDYU I SIEMONEU

MA CAO ZEDRAVO

L

• 2 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Uskocio umjesto povrijeđenog Spinazzole i odradio vrhunski posao, sinoc je bio odlican. Pokazao je da ga ne trebamo prodati za sicu, vjerovatno je dao Marini dobru poziciju za pregovaranje.

Iskreno ne znam koga bih ostavio njega ili Alonsa. Ovaj mi je nekako kad se sagleda sira slika pouzdaniji, ali i Alonso ima odredjenih prednosti. Vidjet ćemo na kraju sta ce se desiti, ko ostaje a ko ide.
Luke Shaw je odigrao sjajno prvenstvo i ima strasnu sezonu iza sebe.
Emerson je bio zamjena Spinacoli dok se ovaj nije povrijedio.
Komentar ti nije na mjestu
Šta tačno nije na mjestu?

Da se Shaw povrijedio lijevo bi igrao Trippier. Sve minute koje je Shaw propustio lijevo je igrao Trippier. Chilwell je u Engleskoj treća opcija koja sjedi na tribinama, a Emerson je Italiji druga opcija koja često igra. A Chilwell je duplo bolji igrač. Engleska ima širi kadar. Komemtar je na mjestu.
Ja bih prije njega ostavia, idealan za klupu. Alonso je nepouzdan, i lako moguće pokretač smjena trenera, takvih se treba rješavat
To sto je Chilwel treca opcija nema veze s njegovim fudbalskim kvalitetima. to ima veze s trenerskim magom na klupi gordon albiona
Ma ne sjedi se njemu na klupi solidan bek, koji u Italiji može da bude prva opcija u nekom respektabilnom klubu. Problem je što su talijani sirotinja
  • 1 mjesec kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...

NeÅ¡to mislim da će se on vratiti ipak. Dosta smo zapeli za njega. Vratili su Kenedya sa posudbe, treba im predložiti trampu neku, Emerson za Kenedya. 

Samo mi je smiješno da im plaćamo za našeg igrača koji je kod njih na posudbi haha

Ali sumnjam da će se vratiti prije kraja januara. Jednostavno uprava ne zna završiti posao na vrijeme.

• 3 mjeseca kasnije...
Ne zanima me način, samo ga ne vraćajte. Dosta mi je ovih faca sa posudbi, klupe, tribina i ostalog kojih ne možeš da se riješiš.
  • 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.