17. februar 2018.8 god. comment_279695 Alonso zna da probija, a Batshuayi dribla i kombinuje. Sledeće će biti Morata ima izvanrednu završnicu nogom, ilI Fabregas trči ko Ramires. Prijavi
18. februar 2018.8 god. comment_279698 [quote name="Igi" post="279695" timestamp="1518908972"] Alonso zna da probija, a Batshuayi dribla i kombinuje. Sledeće će biti Morata ima izvanrednu završnicu nogom, ilI Fabregas trči ko Ramires.[/quote]Napravicemo kompilaciju bisera, pa na glasanje koji je najveci. Prijavi
18. februar 2018.8 god. comment_279700 Alonso zna da probija, a Batshuayi dribla i kombinuje. Sledeće će biti Morata ima izvanrednu završnicu nogom, ilI Fabregas trči ko Ramires. https://www.youtube.com/watch?v=drKXQotZ9lg Jedan od, dalje mozes i sam pogledati tekme, pa vidjeti ofanzivna probijanja, jedino sto kod njega ne valja jeste defanziva. A evo i Mitchyeva zadnja tekma, a i ostale isto tako mozes pogledati, pa vidjeti kombinovanje i driblinge: https://www.youtube.com/watch?v=-CngMsiXtic Prijavi
18. februar 2018.8 god. comment_279706 Ovo je jedna od onih klasičnih situacija kada se od izuzetka pravi pravilo. Kao kada je United pobedio Arsenal u gostima, što je bila Murinjova prva pobeda na strani protiv top 6 ekipa posle 3 godine, Unitedovci su pisali "MiSliLi sMo dA mUriNjO nE pObEđUjE u gOsTiMa", ili kad im se omane da daju više od jednog gola nekom fenjerašu. Ima gomile takvih primera, ovo su samo neki koji su se skoro desili. https://www.youtube.com/watch?v=D3FsqWat_zM I Žiru redovno daje golove škorpionom. Prijavi
18. februar 2018.8 god. comment_279710 Sto je najsmjesnije, nije lik ni probio po boku nego je odradio fintu i ovaj se odbrambeni vratio opet u istu poziciju. Izgleda ne zna sta znaci probiti, proci igraca. Prijavi
18. februar 2018.8 god. comment_279719 @igi, imas i druge tekme, nije to samo jedna, nego bas svaka dortmundova tekma i zadnje 3 za nas sto je odigrao. Lijepo pogledaj, pa opet reci to. @wisey, kazem nije to jedino probijanje, pogledaj mu highlightse svaki mec, i vidjet ces da zna probijati i da radi to svaki mec. Prijavi
18. februar 2018.8 god. comment_279725 Covjek da tolike golove (Alonso), popravi se i snagom i koliko toliko defanzivom, jebiga forumašima ne valja, jer ono jebo ti to sto zabijas moras probijat kume. Prijavi
18. februar 2018.8 god. comment_279744 Dao je par golova iz slobodnjaka, to ne znači da ume da je koristan u napadu, da ima dobre ubačaje, ili da ume da trči, ili da ga ne voza bilo ko ko se kreće brže od Fabregasa u odbrani. Ti golovi ga vade, da nije bio bi igrač za Sunderland, ovako je za Brighton. Prijavi
8. april 2018.8 god. comment_281071 Samo me zanima koji je djavo ovaj dovođen? Zanima me isto koja budala bi došla kod precenjenog Contea kada njemu treba pola godine da se igrač prilagodi timu. Prijavi
10. april 2018.8 god. comment_281089 To mozemo samo mi. Dovodimo povrijedjene, one koji su se tek oporavili, precijenjene itd. Nikada gore nismo kupovali. Prijavi
19. april 2018.8 god. comment_281188 Pohvale momku, nije lako nakon toliko odsustva i bez takmicarskih utakmica odigrati mec ovog intenziteta. Izgledao sasvim pristojno danas, nazad dobar, jak, neprelazan a u napadu se nudio, ima fin centarsut, bez straha igrao. Nista specijalno, ali za pocetak ja zadovoljan. Nadam se jos boljem u buducnosti. Prijavi
19. septembar 2018.8 god. comment_283749 Zasto ovaj nije otputovao u Grcku?Hocel upisati ijedan nastup -.-' Prijavi
21. septembar 2018.8 god. Autor comment_283757 а што овај не игра? ниÑам у току а кад год и Ñтигнем нешто да погледам никаквих веÑти о њему?? Prijavi
22. septembar 2018.8 god. comment_283762 Povrijedjen kada je otisao na pauzu internacionalnu. Prijavi
3. mart 2019.7 god. comment_285344 Ovo dns je bilo zaista lose, umjesto da se iskaze, ono kurcina.. Ne gine nam alonso Prijavi
3. mart 2019.7 god. comment_285345 Nisam gledao utakmicu, ali na sazecima se vec vidi ono sto on nudi a Alonso ne moze za 3 zivota. Utrcavanja iza ledja krilnom igracu i odvlacenje odbrane, time se nekoliko puta otvorilo prostora za Hazarda pa i pobjednicki gol je pao iz takve situacije.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
3. mart 2019.7 god. comment_285347 Puno je visio u obrani nazalost, al svakako veci potencijal od alonsa Prijavi
3. mart 2019.7 god. comment_285349 Dosta puše sa njegove strane, ali je za Alonsa Lewis Hamilton. Prijavi
4. mart 2019.7 god. comment_285361 Ma ja, da zareda tekmi, bio bi vjerovatno dobar, ovako jedan mec, pa 4 na klupu, ne moze nikako doci do izrazaja. Isto k'o onaj tamo sto radi sa Iscom. Prijavi
9. april 2019.7 god. comment_285856 Sve bolji i bolji kako igra vise, upravo ono o cemu smo pisali ovdje. Da uveze 10ak utakmica kao kloc Alonso tek bi onda vidjeli o kakvom je igracu rijec. Ima tu dosta prostora za napredak, pogotovo u defanzivi da bi postao pouzdan bek. Prema naprijed ima odlican osjecaj za utrcavanje, mnogo to znaci Hazardu i ostalim ofanzivcima. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
9. april 2019.7 god. comment_285857 Nekako mi izgleda spor. Sve ostalo popravlja i napreduje u igri. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.