Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alvaro Morata (2017-2020, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

kao torres, vazda davao nebitne golove na kraju utakmice

https://www.youtube.com/watch?v=-7k2KHfi7yg

O OVOM GOLU SU NEKI FILMOVE SNIMALI :D

• Odgovori 455
  • Pregledi 29,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Neko na njemu pere pare. Drugog objašnjenja nema.

• Update: Real -> Juventus -> Real -> Chelsea -> Atletico -> Juventus -> Atletico   Naime, on je zadnje 2 sezone bio na posudbi iz Atletica u Juventusu. Prije toga je bi

• Realno samo se vratio u svoj klub, isto kao sto cemo mi vratiti Bakayoka nazalost Niko ga ja mislim vise nece i to je to.

ne razumijem, nije nas on odveo u finale

jbg mali si ti bio kad su Torresa velicali mnogi zbog ovog gola,a ovo bio jedan od najnebitnijih golova :D

Pa i nije baš najnebitniji, time je zaključio priču. U suprtnom bi u sućevoj nadoknadi bilo još trte.
  • 2 sedmice kasnije...
Najgori napadac kojeg je moje oko opazilo prateci Chelsea. Pa jebem ti krv jel moguce da smo za ovu tarabu dali toliki novac, jos kad se sjetim hvalospjeva na njegov racun od strane pojedinaca, kao dobar je igrac u polju i ima dobru kontrolu kopte????!!!! Pa od njega je Costa i tehnicki duplo bolji igrac a kamali golgeterski.

Mrs iz kluba.
Dno dna. Pa majku mu zar je moguce da svako 2 god moramo traziti novog centarfora? Izgleda kad je Drogba isao a ja ono izrekao da u narednih 25 godina takav napadac nece hodati Bridgeom, bice ziva istina. Mislim da se u buducnosti trebaju okrenuti drugom trzistu a ne dovodi vise ove Spance i Juznoamerikance, jednostavno ne snalaze se u toj nasoj igri na poziciji centarfora.
Nakon dugo vremena i njegova dobra partija koju je krunisao golom.
Danas je dobro igrao u polju, odlicno se kretao, ulazio u prilike koje je jbg i fulao ali popravio je kretanje bez lopte, cak ne i neke duele osvojio. Fino je pasom izbacio Williana kad je ovaj stativu pogodio.
Da ajd barem je pokazao znakove zivota, sve dobro osim zavrsnice bilo koja je kriminalna i nazalost najbitnija...
  • 4 sedmice kasnije...
Jel naucio ovaj kralj sta je ofsajd? Kakva je ovo kanta od igraca u picku materinu, jos kad mi spominju oni da ima dobro kretanje, rokno bi se momentalno.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kurcina od igraca, jbt kada sam zagovarao njegov dolazak, jebo me onaj koji me uvjeri da je ovo profesionalni igrac nogometa
  • 6 mjeseci kasnije...

https://twitter.com/BBCSport/status/1133385437475532801

Ako te žele otkupiti, izvoli slobodno, na obostrano zadovoljstvo

Pozajmljen je na period od godinu i po dana, odnosno do kraja 2019/20 sezone sa mogućnošću otkupa u iznosu od 55mil evra
  • 5 sedmica kasnije...
https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1147082076841271296?s=19
Izgleda kako cemo uspjet prodat te barem dio novca vratiti kojeg smo dali za njega
Odlicno. Atletico uvijek pokupi ove nase flopere. E sad jos naci neke levate da i Bakayoka uvaljamo za masan kes i top.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.