Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alvaro Morata (2017-2020, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 455
  • Pregledi 29,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Neko na njemu pere pare. Drugog objašnjenja nema.

• Update: Real -> Juventus -> Real -> Chelsea -> Atletico -> Juventus -> Atletico   Naime, on je zadnje 2 sezone bio na posudbi iz Atletica u Juventusu. Prije toga je bi

• Realno samo se vratio u svoj klub, isto kao sto cemo mi vratiti Bakayoka nazalost Niko ga ja mislim vise nece i to je to.

neverending thread

jbt kompilacija nastavak na onu torresovu

pogledajte samo promasaje kod bitnih utakmica, roma, united, atm, spursi

Sreća naši su malo pametniji sad jer su se previše opekli na recimo Torresu i Oscaru koji su u klubu bili previše dugo i trošili zrak. Ovak je bio godinu dana i ide. Za mene pomak u razmišljanju uprave. Jer do prije godinu-dvije da se ovo desilo ostao bi on još par sezona i čekalo bi se da "proradi" a naravno to se ne bi dočekalo.

• 1 mjesec kasnije...

Ovaj covjek me iznova i iznova iznenadjuje pozitivno.Odavno ovakvog kvalitetnog spica nismo imali,usudicu se da kazem da od Drogbe niko nije igrao ovako dobro.Steta sto nema srece da to i golove pretvori,ali nadam se da ce uskoro krenuti ponovo da reseta

Toliko truplo da to svijet nije vidio.

Najveća sramota našeg kluba.

A još veća dat tolike novce za igrača koji prebijene funte ne vrijedi.

Kad mu se ja navijač Chelseaja smijem koliko je loš.

Kad se toliko valja po podu, bolje da ostane ležat ionako svaka lopta na njega je izgubljena lopta.

Al glavni problem kluba je Willian.....

Ma necu ti ni psovat..nisi vrijedan zaista ni slova..ma sta slova, ulaska mog u temu nisi vrijedan..
I rekao sam bio kad sam se ispsovao ono jednom da necu vise ni a..al eto do cega me dovede ta sjajna igra..

Idi, dok je jos vrijeme..jer zivaca za jos jednu sezonu neman
Ovaj sto fenira zeni kosu je toliko los da ce mrtvi Batsuhayi kraj njega izgledati ko Didier iz najboljih dana.

E grdna rano, na sta su nasi spickali 70 i kusur miliona. Pa Higuain je poznat po masenju zicera u odsutnim trenucima al brate place mi se sto ga Milan uze pred ocima a mi im ne uvaljasmo naseg velemajstora Moratu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Fuj fuj fuj, znaci lik je promasio hattrick zasigurno, a mogao je zabiti i 5 golova, to je onih 100% sansi jebo te hljebic maleni. Ne mogu reci ako ovako nastavi da ce biti kita, kada je lik ovakve tekme odradio vec 20 puta. Ne mozes ovo raditi i biti prvi napadac Chelseaja nikako, Mitchy mora biti prvi kolacic, a Giroud drugi i to je sve.

Ljudi u cijem timu je zario i palio Fernando Toress kritikuju nekog napadaca :D Meni je sve zlatno posle one diabolee.Ovaj momak je dobro igrao prije povrede,ne znam sta mu je posle bilo.MOzda od starta sezone krene ponovo jako,ne sudite mu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.