Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Rudiger (2017-2022, 203 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 669
  • Pregledi 40,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Sa Zoumom ponovo solidan u tandemu. Imali su jednu glupost krajem prvog poluvremena al srecom nije nista bilo.

Sve u svemu, najbitnije da Pickensena nema. 

Cak je i on izgledao skoncentrisan u ono sto radi, nije lutao kao inace sto radi. Dobar. Vjerujem da je to bilo samo ovu utakmicu, ali dobar.
  • 2 sedmice kasnije...
JEBEM LI TE GLUPA VISE DA TE JEBEM, NABIJAJ LOPTU PREKO CENTRA SAMO KAD SI TAKO GLUP JEBEM TI FAMILIJU U PICKU
DA SE GONIS U STO KURACA, STA MU PEPE RADI KRV TI JEBEM
Navijam za ovaj klub od 2004 godine, od tog momenta do dana današnjeg mislim da u klubu nisam mrzio ni jednog jedinog igraca. Ni Benayouna, ni Bakayoka, ma nikoga, iskreno ni Williana

Ali koliko mrzim ovog čovjeka, koliko mrzim svaki njegov dodir sa loptom, svaki minut na stadionu, to je neopisivo.

Bukvalno mi je jedini visi rank od njega smece tipa Jordi Alba, Buskets, Ramos etc.

Jednostavno umno ogranicen igrac jer nema tu inteligenciju na terenu ali zna izgledati solidno ponekad. Kad Pickensen udje onda se totalno pogubi zato sto jjos dodatno strah udje u njega.

Pored njega i Bellerin postaje Messi. Čak i Christensen treba da bude ispred njega. Nadam se da nam više dilema neće biti Rudiger/Christensen.

Mislim da ce se svi sloziti, osim Wajza naravno.

Samo se nadam da ce i u klubu to vidjeti, te da necu nikada vise biti prisliljen da gledam njegovu odvratnu njusku
Rudiger se zaleti na igraca i ispada kao djeca na poligonu.
I pickensen je kurcina al nekako su mi gori failovi rudigera. Sve u svemu, kojeg god stavis pogrijesio si.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.