Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Protivnicki igrac kad se sjuri na njegao n bezi umesto,da ide na njega drvo obicno Zuma ako sutra ne bude igrao onaj mali Marsijal ce da ga raznese ima starnu brzinu pobece panju bez problema.

• 5 sedmica kasnije...

Ja ga ne bih prodavao u ovom prijelaznom roku. Nije ni od njega fer što ovako kasno traži nama posla, jer ako fakat želi ići trebao je to ranije ići da imamo više vremena za pronaći zamjenu.

A kad sam već kod zamjena, ja sam više za opciju da tražimo kvalitetnog beka, Ivanovića gurnemo na to Cahillovo mjesto u rotaciju sa Zoumom i Terryem. Onda na ljeto dodamo nekog klasnog stopera.

• 1 mjesec kasnije...

Svaka čast ljudino,danas perfektan,trudi se,bori se,ne pušta protivničke igrače da mu drkaju s loptom ispred očiju,danas fenomenalan.

Da je perfektan, baš i nije,  pokazivao je ponekad kako zna bit poglup, ali hajde, dobro je bilo, inače nisu razočarali Bane i on na stoperu otkako igraju zajedno.

Na Cahilla je bilo prvo svrsavanje kakvog smo igraca za male pare dobili, pa onda je bio ojebina, sada opet valja :D

Realno Cahil igra solidno u zadnje vrijeme. Bane isto tako, solidno pa mozda cak i dobro. Nije to nista spektakularno ali nakon njegovih partija na desnom beku, ovo nam djeluje vanserijski. 

Ja ne kontam šta ste vidjeli u njemu, pa Bane je daleko bolji na stopeu od njeg, ne razumijem..

Jel se sjećaš kako je Shaqiri otresao azpija pa ga je ova ljudina dočekala i fino pokupila loptu? Jarane puno odličniji igrač,zna nekad da ispadne,ali opet je dobar.

Jesil ti vidio kako je u par navrata ispao jednostavno rečeno glup, lagano ispadajući, jer se zalijeće kao bik kakav.  Dobar jeste, ali daleko je to od odličnog i spektakularnog, Bane puno bolje i pametnije igra (naravno samo na stoperu, na beku je najgori u Evropi).

Mi moramo dovesti nekog stopera, klasnog, koji je dobar u više pravaca.

Dobar danas nema šta, biće teška odluka koga staviti s Terryjem... A možda i lahka, tako što će Terry i Cahill u sredinu, a Bane na beka :D

Nazalost tako ce i biti.

Dobar danas nema šta, biće teška odluka koga staviti s Terryjem... A možda i lahka, tako što će Terry i Cahill u sredinu, a Bane na beka :D

Pa to se zna, ne samo protiv PSG, cim se vrati Tery i u ligi ce Ivanovic ici na beka.

On i Bane su dosta dobri kao stoperi, ima tu gresaka ali mnogo su se popravili i sigurniji su iz utakmice u utakmicu.

Obojici je prosla najbolja forma i najbolje sezone, Kejhilu pretprosle, Banetu prosle sezone, ali ako se odrze na ovom nivou mogu biti korisni kao sto su sada.

A Hidink valjda nije prso da stavi Baneta na beka a Kejhila i Terija na stopere, ako se to desi tesko da cemo proci jer je nemoguce da neprimimo gol. 

Najbolja opcija je     Azpilicueta......Cahil......Tery......B.Rahman a bice ovako: Ivanovic.....Cahil....Tery.....Azpilicueta

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.