Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Gary odgovarao na pitanja što su mu fanovi postavljali preko twittera. Šteta što sam ovo kasno vidio, valdja će se nešto slično ubrzo opet raditi.

[url="http://www.youtube.com/watch?v=NwAExvRgVDA&feature=relmfu"]http://www.youtube.com/watch?v=NwAExvRgVDA&feature=relmfu[/url]
  • 1 mjesec kasnije...
Gary mi je prerastao u jednog od najdražih igrača. Jedino mu Pogrebnyak pobježe kod prvog gola, al haj ti znaj da će ga onako zavući glavom. Golčina jbg. Ostalo što sam gledao jako dobra partija.
Njegov je fail pogodak Pogrebnyaka, ali ostalo je odradio jako dobro. Na kraju ga zavuče majstorski, mogu reći da nas je na neki način i spasio. U tim trenucima smo dovodili loptu do njihovih 16, ali nismo znali šta ćemo s njom dalje. Sreća pa je " promašena kupovina i apsolutni budući flopp plaćen dvije žvake " bio na pravom mjestu i majstorski je pospremio u mrežu.
Nonšalantno i mekano u obrani donekle se popravio kasnije još dao i pogodak pa se sad to sve malo gura u stranu no trenutna forma nisam baš nešto zadovoljan ne samo njime već općenito obranom
Onakav pogodak Pogrebnjaka stvarno je tesko sprijeciti. Stvarno ga je dobro zavukao. Ispravio se golom. Volim igrace koji se ne libe opaliti sa dvae's metara pa kud puklo da puklo.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=dwjMiTNF3kQ&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=2&feature=plcp"]http://www.youtube.com/watch?v=dwjMiTNF3kQ&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=2&feature=plcp[/url]
Stvarno je odlican branić , u svaki udarac ide ,blokira, ruke su mu vazda iza leđa da nebi slucajno neki enac ili penal skrivio .. a ne petlja nikad sto je najvaznije , Luiz se uvijek moze na njega osloniti kada igraju zajedno ,,
MA KELHILU VOLIM TE ! :PP
Od kad se povezao s nama znao sam da je odlican branic... jer je pruzao odlicne partije u Boltonu, a i nije bezveze bio zvan u repku...

Najbolja njegova partija mi je bila u finalu LP... Perfektno je bio tamo odigrao... kada je Luiz znao izvisit ovaj je redovito odma popravio za njime...
Cahill je za Luiza ferari :D
Komentator na RTS celu utakmicu je pricao da je on Tim Cahill cak i kad je gol postigao,neverovatno,ccc...
zabio pogodak no igrao lošije nego inače.Previsoko od gola su stajali što im je Falcao odlično koristio i radio im višak odvlačenjem
Iako je zabio gol za mene osim toga nije pokazao nista spektakularno. On i Luiz su odigrali kao najveci amateri, Falcao im je svaki put bjezao, bili su kao muhe bez glave... Moram reci da mu je pozicioniranje i kretanje bilo katastrofalno.. Nije radio svoj posao kako treba i nista bolji nije bio od Luiza i Ivanovica...
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.