Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='chelseathebest' timestamp='1348093906' post='79255']
želio bih njega vidjeti u prvih 11
bez obzira na odlične zadnje 2 utakmice Luiza, mislim da je Cahill trenutno naš najbolji stoper
[/quote]
Ja vi zelio vidjeti Luiza i Cahilla na stoperskim pozicijama !
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

[quote name='Blues_95' timestamp='1348131761' post='79300']
[/quote]

slažem se s tobom... mada Terry još puno može dat, ali vrijeme je da polako počnemo uigravati novi stoperski tandem... Luiz---Cahill
[quote name='Blues_95' timestamp='1348131761' post='79300']
[/quote]

i ja isto :D
nisam mislio da Luiz ide na klupu, nego sam samo rekao da mislim da je trenutno Cahill najbolji naš stoper iako je Luiz odličan zadnje 2 tekme
čini mi se da Terry baš nije pravi, ako ima nekih ozljeda, bio bi red da ih zaliječi, a ne da igra nespreman
odlicno odigrao danas za mene je trenutno bolji igrac u odbrani od Luiza,sjajno se uklopio kod nas danas se dobro nosio sa Crouchem
Pošto svi znamo kakvo je stanje s Terry-em i da će ga njegova tvrdoglavost nedaj Bože, ali najvjerojatnije uskoro doći bolničkog kreveta, onda bi bilo najbolje da uigravamo ovaj tandem i da Terry-u dajemo ćim više odmora...
Možda Terryeva moguća kazna bude blessing in disguise što Englezi kažu. Gary i Luiz bi dobili seriju utakmica zajedno, Azpi bi dobivao više šanse na beku... Ko što sam reko u temi za Stoke, Cahill je već dugo vremena naš najbolji stoper. Još tamo negdje od Napolija kući, rekao bih. Imao je rijetke trenutke slabosti, ali veoma malo. A onakvog Falcaa teško da bi ijedan igrač zaustavio. ;)
Još dok se je nagađao njegov dolazak kod nas bio sam njegov pristaša... ali kako utakmice prolaze tako ga sve više i više obožavam... ljep zgoditak sinoc...
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1350086021' post='83255']
gary cahill dobro odigrao s obziron da nije ima prijetnji
[/quote]

A ko će mu prići iz San Marina, kad imaju samo jednog pravog fudbalera u prvoj postavi. lol

[img]http://www.sportske.net/text_images/201210/75661_156552511156300_812928377_n99451020121013093446.jpg[/img]
[quote name='Kalouda' timestamp='1350114687' post='83264']
A ko će mu prići iz San Marina, kad imaju samo jednog pravog fudbalera u prvoj postavi. lol

[img]http://www.sportske.net/text_images/201210/75661_156552511156300_812928377_n99451020121013093446.jpg[/img]
[/quote]
Ma i taj nije smjeo priznati da je vozac autobusa. :D
Cahill će, može se reći, biti vođa naše obrane sada u odsutstvu Johna Terrya zbog te suspenzije. Evo što on kaže o svemu tome:

[i]"I feel okay. It was good to get back out training again because I have done a lot of travelling [with England] and haven't done much for the past couple of days,"[/i] Cahill said. [i]"It was important that I go back out and get moving - I enjoy being back out on the pitch.[/i]

[i]"We have some massive games coming up and it's going to be important. It starts tomorrow with the early kick-off and it's going to be a huge game. Both teams are in form at the moment, so it's going to be tough."[/i]

[i]"It's going to be very weird seeing Andre again but we have to get over that," [/i]he said.[i] "It's about having the frame of mind that we have a job to do.

"It's going to be a tough test but hopefully we can keep our form and run going."[/i]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.