12. juni 2013.13 god. comment_129039 Del Bosque se odrekao madrdizma onog trena kad je napustio klub, ali ima veze s nekim igračima iz tog perioda koji ga vole, ne svi naravno. I nije mi jasno kako neki smrdljivi barcelonisti mogu imati prednost pred Matom ili najboljim igračem prošlog EP, Silvom koji je svim silama morao biti najbolji igrač, a ne tamo da Iniesta pobere nezasluženo titulu najboljeg. Del Bosque je potpuni Madridist,izvana i iznutra,potraži po netu njegove izjave o Realu,voli ih vjerojatno koliko i Jose Chelsea. A Iniesta je više nego zasluženo najboljim igračem Eura. Mata treba da potpise novi petogodisnji ugovor,cim se vrati sa Kup Konfederacija! Jesi vidio to igdje osim na fejsu? Ako jesi,gdje? Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129040 Del Bosque je potpuni Madridist,izvana i iznutra,potraži po netu njegove izjave o Realu,voli ih vjerojatno koliko i Jose Chelsea. A Iniesta je više nego zasluženo najboljim igračem Eura.Jesi vidio to igdje osim na fejsu? Ako jesi,gdje? Izgleda da je Sky Italy. Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129042 Del Bosque je potpuni Madridist,izvana i iznutra,potraži po netu njegove izjave o Realu,voli ih vjerojatno koliko i Jose Chelsea. A Iniesta je više nego zasluženo najboljim igračem Eura. Jesi vidio to igdje osim na fejsu? Ako jesi,gdje? Na nekom inostranom portalu,sam video tu vest! Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129061 Na nekom inostranom portalu,sam video tu vest! Ima li taj inostrani portal ime možda? Ja sam to probao nać,ima samo na We ain't got no history,navijačkoj stranici,nigdje gdje profesionalci vode. Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129065 Ima li taj inostrani portal ime možda? Ja sam to probao nać,ima samo na We ain't got no history,navijačkoj stranici,nigdje gdje profesionalci vode. Ne mogu da se setim! Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129739 http://www1.skysports.com/football/news/11668/8777838/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea Pa naravno da ce da demantuje ! Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129745 Pa stvarno bi bio glup da ode, a još više bi bio Mou kad bi ga pustio. Najboljeg igrača se ne prodaje. Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130194 http://chelseabalkan.com/index.php/vijesti/transferi/mundo-deportivo-barcelona-spremna-dovesti-matu.html Može, 100 miliona + Mesi + Iniesta pod uslovom da im Barsa plaća. Drugim rečima: FUCK OFF! Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130198 Nakon Luiza, Ivanovica, Torresa, Loftus Cheeka stiglo i do Mate. Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130200 http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/transferi/mundo-deportivo-barcelona-spremna-dovesti-matu.html Prijavi
18. juni 2013.13 god. comment_130206 Najbolje da prodaju i Matu, Luiza, Ivanovića, KDB-a. Po ovim transfer novostima ostat ćemo bez pola ekipe. Prijavi
19. juni 2013.13 god. comment_130351 Pade mi nesto na pamet... Kako li se ovaj covek osecao u 90. minutu utakmice protiv Benfice, dok je cekao da izvede korner... Bez sumnje mu je kroz glavu prosla slika Minhenskog finala... Kakav li je osecaj znati da imas takve saigrace koji jednim trzajem glave mogu da rese mec, ako centarsut koji posaljes bude dobar. To je valjda odlika velikih igraca, sacuvati prisebnost u takvim situacijama. Prijavi
19. juni 2013.13 god. comment_130360 http://bhsupersport.com/nogomet-arhiv/96-spanska-liga/10598-barca-ponudila-30-miliona-funti-za-juana-matu.html Ako je istina, nadam se da ce odbiti sve ponude za Matu, naseg najboljeg igraca. A mislim da bi Mata napravio gresku kao i Fabregas kada bi precao u Barcu. U Chelseau je ikona, navijaci ga vole, svi ga vole.. U Barci mu sigurno ne bi bilo bolje... Prijavi
19. juni 2013.13 god. comment_130362 Svaki igrac ima svoju cenu. CR7 je bio ubedljivo najbolji igrac Uniteda kada je otisao u Real, ali onakva ponuda se ne odbija. Mata je vec 2 godine zaredom najbolji igrac Plavaca, potpuno zreo igrac, u najboljim je fudbalskim godinama i oni dolaze sa pisljivih 30 miliona. Ako Bale vredi 80 koliko Levy trazi za njega, nas madjionicar vredi barem 60 ! Prijavi
19. juni 2013.13 god. comment_130366 Jebem im sve katalonsko pa gdje im je ona njihova cuvena skola...joj mene pravo strah da ce Mata biti prodat.Ja cim pomislim na to da bi on mogao otici place mi se.. Prijavi
19. juni 2013.13 god. comment_130370 Svaki igrac ima svoju cenu. CR7 je bio ubedljivo najbolji igrac Uniteda kada je otisao u Real, ali onakva ponuda se ne odbija. Mata je vec 2 godine zaredom najbolji igrac Plavaca, potpuno zreo igrac, u najboljim je fudbalskim godinama i oni dolaze sa pisljivih 30 miliona. Ako Bale vredi 80 koliko Levy trazi za njega, nas madjionicar vredi barem 60 ! ma ja matu ne bi proda ni za 100, da nemamo abramovica ajde, ali nama ne tribaju nikakve pare osim toga šta bi s tih recimo 60 milijuna - igrača te klase ne bi mogli kupit ako bi ne bi bio ništa jeftiniji od toga pa smo opet na istom... nadam se da će mou bit dovoljno pametan i zadržat našeg najboljeg igrača... Prijavi
19. juni 2013.13 god. comment_130390 odjebite španske pederčine, mislio sam na barceloniste, ne na matu Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130456 Prodaju li Matu onda nek se pokopaju, nek se ubiju mokrom kiflom... Mada nisu toliko retardirani, ima sve svoju cijenu ali srce bi mi se slomilo kad bi ga vidio u nekom drugom dresu... Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130479 Svaki igrac ima svoju cenu. CR7 je bio ubedljivo najbolji igrac Uniteda kada je otisao u Real, ali onakva ponuda se ne odbija. Mata je vec 2 godine zaredom najbolji igrac Plavaca, potpuno zreo igrac, u najboljim je fudbalskim godinama i oni dolaze sa pisljivih 30 miliona. Ako Bale vredi 80 koliko Levy trazi za njega, nas madjionicar vredi barem 60 ! S ovim se ne slažem. Ako za Bale traže 80 milki, onda Chelsea za Matu treba tražit 140 miliona. Pa šta je ba Bale bolji igrač od Mate, u čemu?? Zabija važne golove? Zabija i Mata (mnogo više). Mata uz to i milion asistencija skupio, ovaj prvi ne zna šta znači asistencija. Jedino što je brži i jači od Mate.. Joj što se precjenjuje velšanin mati draga, dok naš Mata podcjenjuje (što je najgore i od naših navijača). Mata je bolji igrač od Bale-a, samim tim više i vrijedi i ni u snovima se ne smije prodati. Hej pa to je naš najboljji igrač. Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130487 Ma kaki Bale, Real se namjerio na njega i sad je on odjednom čudo od igrača. Dobro, bio je najbolji igrač Premiershipa prošle sezone i čestitam mu, ali su igrači kao Mata ili Silva debelo underrated igrači na Otoku i po meni puno korisniji za momčad. Čisto sumnjam da Mata kao igrač iz Realovog omladinskog pogona (igrao je za Castillu inače) ima i najmanju želju otići u Farselonu. Zato ne vjerujem da ide. Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130493 srce bi mi se slomilo kad bi ga vidio u nekom drugom dresu... Nadam se da će igrati protiv Tahitija da gledamo malo njegove čarolije. ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.