Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marcos Alonso (2016-2022, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

Staviti ga u napad, da je u onoj situaciji bio npr. Pulisic probao bi prvo da primi loptu, pa bi onda uradio laznjak pa bi se pri tome spetljao i pitanje da li bi uspio da sutne, ova legenda uhvati volej i tjt.

• Odgovori 685
  • Pregledi 43,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zamisli onda zadnju liniju sa njim Fofanom i Colwillom. Ne bi mogli sačuvati ni word dokument.

• Sinoć sam sanjao da Cucurella igra LCB, a Alonso LWB. Dugo ovakvu moru nisam imao.

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Treba ostaviti ovog isprdka ali zato prodavati i posuđivati Colwilla, Gilmoura i Gallaghera, tako se to radi 

Objavljene slike

Staviti ga u napad, da je u onoj situaciji bio npr. Pulisic probao bi prvo da primi loptu, pa bi onda uradio laznjak pa bi se pri tome spetljao i pitanje da li bi uspio da sutne, ova legenda uhvati volej i tjt.

Jebes mi sve ali ovo je ziva istina. Bas to sto kazes, prijem lopte bi prvo pokusao, pa neki dribling i ukurac onda... Werner bi je nabio u aut(ne gol aut nego sideline aut) :D

Frajer se poceo kaciti sa svakim mogucim trenerom. Nek ide lagano u Barcelonu, konačno je vrijeme za rastanak.

tukel je s ovim potpisao sebi otkaz,  vjerovatno i sa namjerom.

Mnogo losijih igraca ima od Alonsa u ekipi a on se najvise pljuje.

Protiv Liverpula je opet bio nas najopasniji igrac. On je odradio svoj posao, ove sezone je vise nego solidan.

Hvala mu za sve ali vrijeme je da se rastanemo. Nije da nije imao udjela u historiji ovog kluba. Imao ga je itekako.

Najiskrenije, ostat ce mi upamcen kao solidan igrac koji je bio masina za golove iako je bek.

Ipak ako zelimo da budemo najbolja ekipa, moramo imati bolje i od njega.
Prvi sam mu vazda psova, ali je oba finala odigrao i vise nego korektno. Medjutim, ne bih mogao da izdrzim jos jednu sezonu njegove tromosti i bolikurcine.
Ma on igra u skladu sa svojim mogucnostima. To sto mi nemamo adekvatne zamjene na njegovoj poziciji trenutno , nije njegov problem. Ali cinjenica je da je davao svoj maksimum u vecini utakmica odigranih za ovaj klub.

Nije mi nesto pretjerano drag, zelim da ode na ljeto, ali igrao je ovu sezonu i vise solidno.

Ok je kao zamena, al ono, niko ne ocekuje da ce glavni igrac da ti se povredi na celu sezonu, a niko kvalitetniji ti grejati klupu u slucaju da je onaj prvi zdrav.

Alonsa treba ubacivati pred kraj i postaviti ga sto blize golu, jer momak ima dobar sut sa te lijeve strane, a i njuh za gol.

Al jebes mu mater, goni parazita sto dalje. Opet bilo ko da dodje na njegovu poziciju bice upgrade.

Alonsov trud i zalaganje su vazda tu, ali ne mozes biti toliko trom i toliko ograničen na lijevu nogu i igrati u PL. Fudbal se igra sve brže i brže, pogotovo u Engleskoj stoga mnogi navijači žele da mu vide leđa.

Njegova idealna pozicija i idealna sredina je napadač u Championshipu. Visok, dobar glavom, odlično snalaženje pred golom, odlična lijeva noga, neloša tehnika i osrednja pokretljivost. Mogao bi napasti Mitrovićev rekord. Ovo što je pružio ove sezone nakon povrede Chilwella se očekivalo. U odbrani tanko, ponekad i neizainteresovano, u napadu dosta opasan. U početku je Tuchel tražio razna rješenja za tog lijevog beka, pa je tako prvo James išao lijevo, pa je išao Saul, pa Pulišić, pa je probao sa Sarrom i 4 nazad, da bi se na kraju ustalio Marcos na toj poziciji. Kad su se pojavile priče da će nas napustiti počeo je bolje igrati, ali mislim da su mu dani odbrojani. Tu mora igrati neko ko je brži i pokretljiviji. Kod Contea nas je uveseljavao, kasnije nam je živce vadio. Nedostajat će mi rečenice „sin Marcosa Alonsa i unuk Marcosa Alonsa“, „najbolji igrač koji ne igra za reprezentaciju“, „on nije bek, on je krilo“. Da je volio klub, to mu se ne može osporiti.

Alonso je opet ostavio neki trag u klubu, nije bio toliko los koliko smo ga zapravo mi svi pljuvali. Dao je nekih vaznih golova za ovaj klub i ostace upamcen kao jedan od najucinkovitijih defanzivaca ovog kluba ikada.

On je solidan igrac i nista vise od toga. Njegov problem je sto je ipak sve to nedovoljno dobro za renome kluba kakav je Chelsea.

Hvala mu za sve ali zelim da se rastanemo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.