28. april 2022.4 god. comment_327450 Staviti ga u napad, da je u onoj situaciji bio npr. Pulisic probao bi prvo da primi loptu, pa bi onda uradio laznjak pa bi se pri tome spetljao i pitanje da li bi uspio da sutne, ova legenda uhvati volej i tjt. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327453 Ma u ranijem postu napisah, decka gurnuti u napad. Ima visinu, sutinu, a brzinu neku nema ni Havertz. Kako je uhvatio volej, kad neko zna. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327472 Staviti ga u napad, da je u onoj situaciji bio npr. Pulisic probao bi prvo da primi loptu, pa bi onda uradio laznjak pa bi se pri tome spetljao i pitanje da li bi uspio da sutne, ova legenda uhvati volej i tjt. Jebes mi sve ali ovo je ziva istina. Bas to sto kazes, prijem lopte bi prvo pokusao, pa neki dribling i ukurac onda... Werner bi je nabio u aut(ne gol aut nego sideline aut) :D Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327474 Werner bi je nabio u aut(ne gol aut nego sideline aut) :D Paralelno sa golom hahaha Prijavi
1. maj 2022.4 god. comment_327553 Fabrizio kaze da je Barcelona ozbiljno zainteresirana za Alonsa, a i on ima zelju da se vrati u Spaniju na kraju sezone Prijavi
8. maj 2022.4 god. comment_327990 Suska se po tviteru da se Alonslow zakacio sa Tuchelom na poluvremenu jucerasnje utakmice... Prijavi
8. maj 2022.4 god. comment_327992 Frajer se poceo kaciti sa svakim mogucim trenerom. Nek ide lagano u Barcelonu, konaÄno je vrijeme za rastanak. Prijavi
9. maj 2022.4 god. comment_327996 Frajer se poceo kaciti sa svakim mogucim trenerom. Nek ide lagano u Barcelonu, konaÄno je vrijeme za rastanak. tukel je s ovim potpisao sebi otkaz, vjerovatno i sa namjerom. Prijavi
14. maj 2022.4 god. comment_328219 Ovaj panj nikako da ubode centarsut, a igra beka. Boze sa kojim panjem mi igramo. Dobro pogodio precku iz slobidnjaka, ali covek usporava igru haos Prijavi
15. maj 2022.4 god. comment_328292 Mnogo losijih igraca ima od Alonsa u ekipi a on se najvise pljuje. Protiv Liverpula je opet bio nas najopasniji igrac. On je odradio svoj posao, ove sezone je vise nego solidan. Hvala mu za sve ali vrijeme je da se rastanemo. Nije da nije imao udjela u historiji ovog kluba. Imao ga je itekako. Najiskrenije, ostat ce mi upamcen kao solidan igrac koji je bio masina za golove iako je bek. Ipak ako zelimo da budemo najbolja ekipa, moramo imati bolje i od njega. Prijavi
15. maj 2022.4 god. comment_328305 Prvi sam mu vazda psova, ali je oba finala odigrao i vise nego korektno. Medjutim, ne bih mogao da izdrzim jos jednu sezonu njegove tromosti i bolikurcine. Prijavi
15. maj 2022.4 god. comment_328308 Ma on igra u skladu sa svojim mogucnostima. To sto mi nemamo adekvatne zamjene na njegovoj poziciji trenutno , nije njegov problem. Ali cinjenica je da je davao svoj maksimum u vecini utakmica odigranih za ovaj klub. Nije mi nesto pretjerano drag, zelim da ode na ljeto, ali igrao je ovu sezonu i vise solidno. Prijavi
15. maj 2022.4 god. comment_328328 Ok je kao zamena, al ono, niko ne ocekuje da ce glavni igrac da ti se povredi na celu sezonu, a niko kvalitetniji ti grejati klupu u slucaju da je onaj prvi zdrav. Prijavi
15. maj 2022.4 god. comment_328339 Alonsa treba ubacivati pred kraj i postaviti ga sto blize golu, jer momak ima dobar sut sa te lijeve strane, a i njuh za gol. Al jebes mu mater, goni parazita sto dalje. Opet bilo ko da dodje na njegovu poziciju bice upgrade. Prijavi
15. maj 2022.4 god. comment_328341 Alonsov trud i zalaganje su vazda tu, ali ne mozes biti toliko trom i toliko ograniÄen na lijevu nogu i igrati u PL. Fudbal se igra sve brže i brže, pogotovo u Engleskoj stoga mnogi navijaÄi žele da mu vide leÄ‘a. Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328476 Tusel stavljaj maestra u napad. Pa preko 90 odsto napadaca ne bi mogli da uhvati ovu volejcinu. Svaka cast, jedan od tehnicki najpotkovanijih igraca. Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328477 Ovaj kad potegne levicom to je to, nema tu golmanakoji moze da pomogne. Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328483 Standardno sjajna završnica i lijeva noga, da je njegova lijeva noga Havertzu i Lakaki imali bi po 10 golova više, pogotovo Havertzu Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328498 https://twitter.com/tuchelhoiic/status/1527373936102883328?s=21&t=xxrgKrGWIa4V0vIrHGPqAg Prijavi
23. maj 2022.4 god. comment_328588 https://twitter.com/siphillipssport/status/1528766481131085826?t=zn_lEcCpFeySYZchl37N3w&s=19 Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328607 Njegova idealna pozicija i idealna sredina je napadaÄ u Championshipu. Visok, dobar glavom, odliÄno snalaženje pred golom, odliÄna lijeva noga, neloÅ¡a tehnika i osrednja pokretljivost. Mogao bi napasti Mitrovićev rekord. Ovo Å¡to je pružio ove sezone nakon povrede Chilwella se oÄekivalo. U odbrani tanko, ponekad i neizainteresovano, u napadu dosta opasan. U poÄetku je Tuchel tražio razna rjeÅ¡enja za tog lijevog beka, pa je tako prvo James iÅ¡ao lijevo, pa je iÅ¡ao Saul, pa PuliÅ¡ić, pa je probao sa Sarrom i 4 nazad, da bi se na kraju ustalio Marcos na toj poziciji. Kad su se pojavile priÄe da će nas napustiti poÄeo je bolje igrati, ali mislim da su mu dani odbrojani. Tu mora igrati neko ko je brži i pokretljiviji. Kod Contea nas je uveseljavao, kasnije nam je živce vadio. Nedostajat će mi reÄenice „sin Marcosa Alonsa i unuk Marcosa Alonsa“, „najbolji igraÄ koji ne igra za reprezentaciju“, „on nije bek, on je krilo“. Da je volio klub, to mu se ne može osporiti. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328616 Alonso je opet ostavio neki trag u klubu, nije bio toliko los koliko smo ga zapravo mi svi pljuvali. Dao je nekih vaznih golova za ovaj klub i ostace upamcen kao jedan od najucinkovitijih defanzivaca ovog kluba ikada. On je solidan igrac i nista vise od toga. Njegov problem je sto je ipak sve to nedovoljno dobro za renome kluba kakav je Chelsea. Hvala mu za sve ali zelim da se rastanemo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.