20. april 2022.4 god. comment_327041 Kante da je normalan sad bi igrali polufinale. Ni blizu forma naspram proslih godina al stas kad nema nikog ni da ga zamjeniPlus to njegovo trcanje, nesto mi lahko ispada u zadnje vrijeme. Zaleti se na igraca s loptom ovaj doda dok se okrene ovi vec 30 metara od njega Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327437 Ne može on naradit, koliko nekad može zasrat, a u zadnje vrijeme časti protivnike na sve strane. Drag mi je NG, al' u zadnje vrijeme baš previše griješi. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327443 Nije lose odigrao, ali je opet svojom greskom kumovao protivnickom golu. Istu je stvar i u Madridu uradio kod oba gola Reala. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327448 Hajd mu znaj, bljesne na utakmici i uradi par dobrih poteza, pa onda neki brain fart i tako u krug. Da se ne ponavljam. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327452 Opet odlican, koliko prodora samo i iznosenja lopte. Barem 15ak puta je donio veceras napadacima loptu u zadnju trecinu a oni nemaju 2 ciste kako da odigraju jednu akciju ili naprave jedan dribling. Fali jos da samo ode gore i uci ih igri 1 na 1. Za gol mozda indirektno kriv, pokusao dati pas u napad i nije proslo, pa sta sad? Nije da je cista lopta bila. Da tako kritikujemo svakog ko nesto proba rizicnije imali bismo ekipu od 11 Jorginha. I nakon te greske odbrana je mozda mogla bolje reagovati, a valja reci i da je Ronaldo majstorski ustopao loptu i zavrsio. Ono ne moze nijedan nas napadac. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327456 Tacno je sve to, medjutim iako je dobar vecinu vremena u zadnjih nekoliko meceva direktan je ucesnik kod vecine primljenih golova, nekako je neoprezan i mlitav. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327470 Fazon je sto njegova greska nije bila toliko kriticna nego je nakon toga uz jos par odbitaka i odlicnom asistencijom Matica i realizacijom Ronalda pao gol, pa je kao on kriv. Grijese svi igraci tokom citave utakmice, grijese i na mnogo opasnijim mjestima i blize nasem golu pa ne bude gol odmah nakon toga i nista niko kasnije i ne spominje. Ono sto hocu da kazem je da greska Kantea kod gola uopste nije bila toliko velika greska nego spletom okolnosti bas nakon toga primismo gol. Ne treba zbog toga zaboraviti kako je odigrao vrhunksi, pa 3 ciste sanse ali bukvalno 3 zicera je namjestio. Oduzeo pored toga milion lopti i djelovao pored Jamesa nas najkreativniji igrac. Majstor kakvog nema ni jedna ekipa u Premiershipu. Ziv i zdrav nam bio i odigrao jos makar 5 godina za ovaj klub. Jedan od najboljih igraca ikada kada je Chelsea u pitanju. Prijavi
29. april 2022.4 god. comment_327480 Kante je sinoc bio vrhunski. Bas je podsjetio na stare dane, ja sam bio zadovoljan. Prijavi
29. april 2022.4 god. comment_327488 On jeste napravio grešku kod gola, pogrešan pas ali svi ostali su gledali u mrtvu loptu, tako da i njihova je krivica Prijavi
29. april 2022.4 god. comment_327492 Nije to uopšte neka greška o kojoj vrijedi govoriti. Nije dodao loptu protivniku kako su to u zadnje vrijeme uradili Mendy, Christensen i Jorginho. Izgubio je loptu daleko od gola, odbila se nekoliko puta, Matić lobovao čitavu odbranu i Ronaldo zabio. Kante je uz Jamesa i Matića bio najbolji igrač na utakmici. Prijavi
29. april 2022.4 god. comment_327494 Nije to uopšte neka greška o kojoj vrijedi govoriti. Nije dodao loptu protivniku kako su to u zadnje vrijeme uradili Mendy, Christensen i Jorginho. Izgubio je loptu daleko od gola, odbila se nekoliko puta, Matić lobovao čitavu odbranu i Ronaldo zabio. Kante je uz Jamesa i Matića bio najbolji igrač na utakmici. Maticu istice ugovor, i napustice Junajted. Covek je i dalje sila, na ledjima bih ga odneo na Bridz ako bi pristao da bude rezerva. Prijavi
29. april 2022.4 god. comment_327496 Maticu istice ugovor, i napustice Junajted. Covek je i dalje sila, na ledjima bih ga odneo na Bridz ako bi pristao da bude rezerva. Onda ga nisi gledao ove sezone osim ove utakmice. Covjek je blago reci odron cijelu sezonu. Sinoc je bio dobar. Prijavi
29. april 2022.4 god. comment_327519 Onda ga nisi gledao ove sezone osim ove utakmice. Covjek je blago reci odron cijelu sezonu. Sinoc je bio dobar. Nije tacno, gledao sam ja. Prijavi
29. april 2022.4 god. comment_327522 Cudi me sto ovako los mancho pusta takvog igraca ak je toliko dobar Prijavi
29. april 2022.4 god. comment_327524 Lepo sam ja napisao, da bude rezerva. Za 15ak meceva u sezoni, kad Kanteu dusa bude u zubima, ili da udje 20ak minuta pred kraj i sacuva loptu pod presingom. Prijavi
29. april 2022.4 god. comment_327527 Ne moze Matic izdrzati 5 meceva u sezoni. Bolje za Tielemansa dati 25 miliona, nego njega dzaba dovoditi. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327690 Dobar je Matić ali za neke slabije ekipe od naše ili još bolje sporije lige. Može on odigrati nekoliko utakmica sa klupe, nije kondicija problem ali opet bolje je gurati nekog mladog igrača Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327692 Dobar je Matić ali za neke slabije ekipe od naše ili još bolje sporije lige. Može on odigrati nekoliko utakmica sa klupe, nije kondicija problem ali opet bolje je gurati nekog mladog igrača Mlad igrqc ne moze nista da napreduje na tu kaisicicu utakmica o kojoj sam poceo pricu. Nama bi i trebao neko iskusan ko zna da stane na loptu i smiri igru kad je potrebno, bez da ga otrese svako ko se ocese o njega ko Zorzinja. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327695 Mlad igrqc ne moze nista da napreduje na tu kaisicicu utakmica o kojoj sam poceo pricu. Nama bi i trebao neko iskusan ko zna da stane na loptu i smiri igru kad je potrebno, bez da ga otrese svako ko se ocese o njega ko Zorzinja. Umjesto Jorginha dolazi Gilmour i plus uz to imaš Ampadua Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327696 Umjesto Jorginha dolazi Gilmour i plus uz to imaš Ampadua Pitanje je koliko ce se racunati na njih, posebno na Gilija koji je protracio sezonu u Noricu. Ampadu odlicno igra u Veneciji, i napisao sam da zasluzuje sansu. I radije bih njega nego bilo koga drugog ali videcemo kako ce biti. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327698 Bitno je da je Billy imao minuta to što je ispala ojebinska ekipa u koju je otišao to je druga stvar. Ne vjerujem da je iko očekivao da će se Norwich ovoliko raspasti jer su imali solidna pojačanja ali nedostajao je dobar menadžer Prijavi
12. maj 2022.4 god. comment_328136 https://twitter.com/ldnfootbali/status/1524797526137880579?s=21&t=n6QnLd9JbaOysUz_mOJ3Bw Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328608 Nije baš imao sezonu iz snova, ali je i takva dovoljno dobra bila. Na početku je bio na očekivanom nivou i kandidat za tim sezone u ligi. Kasnije sve češće povrijeđen, a tokom Ramazana je bio ispod svog nivoa. Ne znam ima li to veze jedno sa drugim. On kad igra dobro imamo igrača više, on kad igra loše imamo „samo“ 11 igrača na terenu. Samo da ga zdravlje u budućnosti posluži i da nam ponudi još puno vrhunskih partija. Dan kada nas napusti će biti jako tužan. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.