18. januar 2022.4 god. comment_323653 Danas sam cuo od komentatora da je Kante igrac sa najvise progresivnih pasova, tj. dodavanja koja idu prema naprijed, u cijelom prvenstvu. Sta ces, covjek mora biti i defanzivni vezni, i kreirati napade i ubacivati se u zavrsnicu kao osmica. Prijavi
18. januar 2022.4 god. comment_323655 Ligu Prvaka smo osvojili jer je on igrao 3 pozicije odjednom. To je velika prednost posebno ako još imaš najjačih 11 na raspolaganju. Prijavi
18. januar 2022.4 god. comment_323657 Gubio cesto lopte sto je dovodilo do kontranapada brajtona. Prosjecno danas Prijavi
12. februar 2022.4 god. comment_324468 https://twitter.com/FrankKhalidUK/status/1492577671053721612?t=WEvN9q8yHXR1iHG2Kke6KQ&s=19 Zavidna kolekcija Prijavi
12. februar 2022.4 god. comment_324473 2013. - igrao treću francusku ligu 2014. - igrao drugu francusku ligu 2015. - igrao prvu francusku ligu 2016. - PL sa Leicesterom 2017. - PL sa nama 2018. - FA Kup, Svjetsko prvenstvo 2019. - LE 2021. - LP 2022. - CWC Prijavi
12. februar 2022.4 god. comment_324479 Samo da nije Deschamps glumio pametnjakovica, bio bi mozda u kolekciji i EURO. Mada je i ovako Kantelele klasa. Prijavi
13. februar 2022.4 god. comment_324505 https://twitter.com/TheRealPitso/status/1492641247236083712?t=9bsycRjwJHj21GqRDkxN-g&s=19 Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324948 Ne znam jel' samo meni ali čini mi se da je imao baš lošu utakmicu danas. Izgubio je veliki broj lopti, dodavanja su mu kriminalna bila u nekim situacijama, nekako mi nije bio na nivou danas. Ali može se i njemu to desiti. Kakav je vama bio? Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324953 Ne znam jel' samo meni ali čini mi se da je imao baš lošu utakmicu danas. Izgubio je veliki broj lopti, dodavanja su mu kriminalna bila u nekim situacijama, nekako mi nije bio na nivou danas. Ali može se i njemu to desiti. Kakav je vama bio? Dijelim isto misljenje gubio je dosta lopti u opasnoj zoni po nas. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324957 Kad nas je Sarri trenirao i kada je Kante počeo da igra sve više prema naprijed protivnici su ga puštali, nekad mu se otvaralo i 40 metara praznog prostora da ide naprijed. U zadnje vrijeme sam primjetio da ga se čak i udvaja. Protivnici ga shvataju sve ozbiljnije. Prijavi
29. mart 2022.4 god. comment_326089 https://twitter.com/ChelseaFC/status/1508824854761402373?t=oZzontInnm0RX_05ENc91A&s=19 Prijavi
30. mart 2022.4 god. comment_326092 https://twitter.com/ChelseaFC/status/1508824854761402373?t=oZzontInnm0RX_05ENc91A&s=19 ne znam postoji li poniznije biće na svijetu haha, dovoljno je samo ispratiti mu pokrete i pogled da se vidi kakav je...doslovno stječem dojam da tip osobe koja bi babi u busu ustala da sjedne makar je bus prazan :D al zato na terenu gine, i samo neka nam ostane takav i zdrav još dugo..živio mali majstore!! Prijavi
31. mart 2022.4 god. comment_326111 Je li oženjen on, kakav li je sa ženama kad treba da guzi :D :hljeb: Prijavi
6. april 2022.4 god. comment_326365 Kante neprepoznatljiv u zadnje vrijeme. Rekao bih mozda i najgore partije pruza kako je dosao u Chelsea. Nista ne doprinosi. Prijavi
7. april 2022.4 god. comment_326377 Stvarno je katastrofa u zadnje vrijeme, nista ne donosi ekipi. Sinoc je bio pogubljen,ne znam jel imao ijednu presjecenu loptu, mozda 15 dodira s loptom ukupno. Bas me zanima njegova statistika od sinoc. Kako je prosle godine satrao u dvomecu u ovom jebu toj mjeri razocarenje veliko. Nadam se da ce se dozvati do sljedeceg meca. Prijavi
7. april 2022.4 god. comment_326378 I da, pasovi su mu ove godine slabi da uglavnom ne mogu ni doci do saigraca, a i kad dodju to je jedva. Sinoc je bio jedan takav i to u kaznenom. Prijavi
8. april 2022.4 god. comment_326423 Opet mislim da nije on trebao izaći na poluvremenu, opet mislim da su on i Kova najbolji vezni tandem u ekipi Prijavi
8. april 2022.4 god. comment_326429 Opet mislim da nije on trebao izaći na poluvremenu, opet mislim da su on i Kova najbolji vezni tandem u ekipi https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1512070777310367748?t=7OOlYI9gox7eRyWSol6G2g&s=19 Prijavi
8. april 2022.4 god. comment_326431 Ovi su mi najjaci likovi. Twitter statisticari koji 2 ciste nemaju o fudbalu. Kante jeste odigrao za svoje standarde nesto slabije poluvrijeme ali amnestirati Mendija, Christensena ili Lukakuove promasaje sa 5 metara mogu samo takvi ljudi. I dalje je Kante masinerija od igraca, svakom se desi losije poluvrijeme ili period utakmice. Nikad ga ne bih izvadio a ostavio Zlatnu Loptu. Mada to protiv Reala vjerovatno ne bi promijenilo nista. Prijavi
8. april 2022.4 god. comment_326432 Ovi su mi najjaci likovi. Twitter statisticari koji 2 ciste nemaju o fudbalu. Kante jeste odigrao za svoje standarde nesto slabije poluvrijeme ali amnestirati Mendija, Christensena ili Lukakuove promasaje sa 5 metara mogu samo takvi ljudi. I dalje je Kante masinerija od igraca, svakom se desi losije poluvrijeme ili period utakmice. Nikad ga ne bih izvadio a ostavio Zlatnu Loptu. Mada to protiv Reala vjerovatno ne bi promijenilo nista. Ma kakva crna anmestija, bar je kod mene nece dobiti, ali ovo je verovatno bilo najgore poluvreme koje je odigrao za Celsi. Prijavi
8. april 2022.4 god. comment_326437 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1512070777310367748?t=7OOlYI9gox7eRyWSol6G2g&s=19 To se i vidjelo. Bas me zanima kakve bi bile reakcije da je Jorginho imao ovakvu statistiku. Ako je ovo bilo 'nesto slabije' poluvrijeme zanima me kako izgleda lose poluvrijeme. Ovi dvostruki arsini me uzasno nerviraju. Ne smije ga se kritikovati kad odigra lose jer je toboze to Kante, on iako je igrac manje u polju mora ostati u igri. Smijesno Prijavi
8. april 2022.4 god. comment_326441 Ja te statistike ne gledam, nit me zanimaju. To je za ove tzv. analiticare, da nam prikazu kako je to sve komplikovano i tesko i kako samo oni nesto razumiju fudbal i vide sto mi "normalni" ljubitelji igre ne vidimo. Elem cinjenica da je bilo slabije, ali nista katastrofalno. Nije gubio lopte u opasnoj zoni, nisu mi igraci bjezali, nije asistirao protivnicima niti su ga pretrcavali ko cunj. Kante je navikao sve nas na nevidjene partije, zato kad neki put ne bude na tom nivou ispada kao da je bilo lose. Al cuj igrac manje, igrac manje moze jedino biti tvoj madjionicar Zlatna Lopta, Kante i s jednom nogom je koristiji od te olupine. Prijavi
8. april 2022.4 god. comment_326445 Ja te statistike ne gledam, nit me zanimaju. To je za ove tzv. analiticare, da nam prikazu kako je to sve komplikovano i tesko i kako samo oni nesto razumiju fudbal i vide sto mi "normalni" ljubitelji igre ne vidimo. Elem cinjenica da je bilo slabije, ali nista katastrofalno. Nije gubio lopte u opasnoj zoni, nisu mi igraci bjezali, nije asistirao protivnicima niti su ga pretrcavali ko cunj. Kante je navikao sve nas na nevidjene partije, zato kad neki put ne bude na tom nivou ispada kao da je bilo lose. Ovo za statistike se slazem, ali samo za one napredne tipa najvise dodavanja zatvorenih ociju i slicne gluposti. Medjutim ovo su osnovne statistike i pokazuju realno stanje. Covjek je imao najmanji postotak dodavanja (nije Beckham ili Cesc pa da salje lopte od preko 40 metara), nije imao nijedno uklizavanje , nijednu presjecenu loptu, nijedan dribling i nijedan clearance . Takodjer nije ni najvise pretrcao, negdje je u prosjeku. I ovo da nije gubio lopre u opasnoj zoni : ja se sjecam jedne situacije gdje nije dovoljno jak pas poslao i gdje je izgubio loptu u opasnoj zoni. Sta je on dobro radio kao vezni igrac, kad je u svim relevantnim parametrima ocajan bio, pa ti je bio "nesto losiji" i ispod nivoa. Jest nas navikao na sjajne partije, van serijske ali ovo sto je on odigrao moze odigrati svaki igrac iz akademije, bukvalno. I ne nije bio korisniji od "mog" madjionicara kada govorimo konkretno za utakmicu protiv Reala.EDIT: Nesto kontam mozda je post razlog ove lose partije. Kante je musliman i siguran sam da praktikuje tu vjersku duznost. Ali eto i Benzema je postio pa nam hattrick uvalio ali nije svaka persona isti i ne podnosimo post svi podjednako. Prijavi
8. april 2022.4 god. comment_326449 Napravio je grešku kod Brentfordovog drugog gola. Bila je kontra i umjesto da nastavi pratiti Eriksena krenuo je na Mbuema oko kojeg su bili Alonso i još jedan (što dovoljno govori i o povjerenju u Alonsovu brzinu). Ostavio je Eriskena samog u 16-ercu i Mbuemo je to vidio. Može se govoriti i o ovom detalju kao prelomnom za utakmicu. Podjednako ne volim kad neko iznosi besmislene statistike i kad neko omalovažava statistiku. Ona nam treba pomoći da potvrdimo ispravne zaključke koje smo donijeli na osnovu gledanja ili da nas razuvjeri ako nismo donijeli dobar zaključak. Prijavi
10. april 2022.4 god. comment_326494 Vrlo je moguće ako je Kante postio da ga zato nije nigdje bilo. Stoji to da nam je Benzema uvaljao tri komada ali sigurno je njemu lakše odigrati u napadu, sa dosta manje kretanja nego Kanteu u sredini gdje si stalno pod pritiskom... Meni je Kante bio jednako loš protiv Reala kao i Jorginho, obojica su odigrali za kurac i zato smo pregaženi u prvom poluvremenu, dok nas je u drugom pregazio golman Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.