30. maj 2021.5 god. comment_316123 https://pasteboard.co/K4i6Orl.jpg šta je ovo ne mogu nijednu sliku podijeliti Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316133 https://pasteboard.co/K4i6Orl.jpg šta je ovo ne mogu nijednu sliku podijeliti koristi imgur Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316137 Jel iko spreman uci u debatu oko toga ko je najbolji igrac u historiji ovog kluba nakon ovakvih partija Kantea? Da li je to i dalje Drogba? Mozda Lampard ili Terry? Hazard? Da li je pretjerano reci to za Kantea? Da li je u ljudskoj prirodi imati nostalgiju a samim tim i potrebu za uzdizanjem prema igracima iz proslosti ili je to sada slucaj sa ovim igracima dok vlada euforija? Ne znam, reci da je Kante mozda i najvazniji igrac kojeg je ova ekipa imala u jednoj generacijj mozda i nije pretjerano. Ne znam zaista sta da mislim ali deff jedna od najvecih legendi ovog kluba. A jos je aktivan igrac. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316139 Kad pravimo najboljih 11 sto su nosili plavi dres, imamo 7 sigurica. Cech Cole Terry Kante Lampard Hazard Drogba. Drugi stoper, desni bek(ivanovic?), krilo i jedam veznjak fale. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316144 Kad pravimo najboljih 11 sto su nosili plavi dres, imamo 7 sigurica. Cech Cole Terry Kante Lampard Hazard Drogba. Drugi stoper, desni bek(ivanovic?), krilo i jedam veznjak fale. Ceh Bane-Karvaljo-Teri-Kol Kante-Lampard Kol-Mata-Azar Drogba Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316147 Cech Christensen - Terry - Rudiger - Bosingwa Chilwell Kante - Lampard Pulisic Hazard Costa Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316149 Ma dobro, nećemo pretjerivati sad. Ona generacija Cech, Ivanovic, Terry, Cole, Lampard i Drogba je zaista nenadjebiva od novijih tu je još naravno Eden i sad Kante ali nije najbolji ikad, čak neće biti iako osvoji zlatnu loptu. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316150 Cech James Tomori Ampadu Chilwell Mikel Gilmour Feruz Mount Odoi Abraham Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316163 Lampard je za mene najbolji igrac svih vremena. Takodjer. I poslije Kantea ce to ostati tako. Isto sto ce najveca legenda ostati Terry. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316164 Najbolji igrač je Lampard. Mada ono igranje za City mu je oduzelo par "legend" poena pa je po tom pitanju ispod Terryja npr. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316165 Upravo. Tu mi je pao u ocima. Terry i Drogba su mi vece legende od frankiea a terry je najveći https://vm.tiktok.com/ZMe3P9m4H/ Hahaha Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316168 Upravo. Tu mi je pao u ocima. Terry i Drogba su mi vece legende od frankiea a terry je najveći https://vm.tiktok.com/ZMe3P9m4H/ Hahaha AHAHAAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316169 Po meni je među najkorisnijim igracima ikada kada sumiras sve njegove aktivnosti na terenu unazad sve ove godine nastupanja u plavom dresu. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316200 Ne znam ovi sto postavljaju Carvalla mi je malo cudno, istina bio je u tim prvi sezonama kad smo osvajali jako bitan igrac ali mi je u rangu Cahila koji je isto s klubom osvojio duplo vise i zasluzan je isto toliko. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316203 Ne znam ovi sto postavljaju Carvalla mi je malo cudno, istina bio je u tim prvi sezonama kad smo osvajali jako bitan igrac ali mi je u rangu Cahila koji je isto s klubom osvojio duplo vise i zasluzan je isto toliko. Lupi covek i ostade živ. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316205 Carvalho je najbolji stoper poslije Terrya, eto zato ga stavljaju tu. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316284 Sad i Cahill ispade prosjek samo zato što je na kraju pao i nije mogao da igra zbog sistema i taktike jer je bio prespor kao i uvijek. A zaboravlja se ona sezona kada je bio jedan od najboljih stopera (nezvanično na forumu i najbolji stoper Premiershipa) Pa dobro, ukoliko su nam Carvalho, Cahill i Ivanović prosjeci daj nam tri-četiri takva prosjeka svake dvije tri godine Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316294 Cahill jest prosjek, od 2013. pa do danas igrač(ne uključujući golmane) sa najviše grešaka koje su vodile do gola. Carvalho i Ivanović su top igrači. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316298 Kune ne mozes Cahila u istu recenicu sa Banetom i Carvaljom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.