Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 60,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

Jel iko spreman uci u debatu oko toga ko je najbolji igrac u historiji ovog kluba nakon ovakvih partija Kantea? Da li je to i dalje Drogba? Mozda Lampard ili Terry? Hazard?

Da li je pretjerano reci to za Kantea? Da li je u ljudskoj prirodi imati nostalgiju a samim tim i potrebu za uzdizanjem prema igracima iz proslosti ili je to sada slucaj sa ovim igracima dok vlada euforija?

Ne znam, reci da je Kante mozda i najvazniji igrac kojeg je ova ekipa imala u jednoj generacijj mozda i nije pretjerano. Ne znam zaista sta da mislim ali deff jedna od najvecih legendi ovog kluba. A jos je aktivan igrac.
Kad pravimo najboljih 11 sto su nosili plavi dres, imamo 7 sigurica.

Cech
Cole
Terry
Kante
Lampard
Hazard
Drogba.

Drugi stoper, desni bek(ivanovic?), krilo i jedam veznjak fale.

Kad pravimo najboljih 11 sto su nosili plavi dres, imamo 7 sigurica.

Cech
Cole
Terry
Kante
Lampard
Hazard
Drogba.

Drugi stoper, desni bek(ivanovic?), krilo i jedam veznjak fale.

Ceh
Bane-Karvaljo-Teri-Kol
Kante-Lampard
Kol-Mata-Azar
Drogba

Cech

Christensen - Terry - Rudiger -

Bosingwa                                    Chilwell

Kante - Lampard

Pulisic                                      Hazard
                           Costa

Lampard je za mene najbolji igrac svih vremena.

Takodjer. I poslije Kantea ce to ostati tako.

Isto sto ce najveca legenda ostati Terry.

Najbolji igrač je Lampard.

Mada ono igranje za City mu je oduzelo par "legend" poena pa je po tom pitanju ispod Terryja npr.

Ne znam ovi sto postavljaju Carvalla mi je malo cudno, istina bio je u tim prvi sezonama kad smo osvajali jako bitan igrac ali mi je u rangu Cahila koji je isto s klubom osvojio duplo vise i zasluzan je isto toliko.

Ne znam ovi sto postavljaju Carvalla mi je malo cudno, istina bio je u tim prvi sezonama kad smo osvajali jako bitan igrac ali mi je u rangu Cahila koji je isto s klubom osvojio duplo vise i zasluzan je isto toliko.

Lupi covek i ostade živ.

Sad i Cahill ispade prosjek samo zato što je na kraju pao i nije mogao da igra zbog sistema i taktike jer je bio prespor kao i uvijek.

A zaboravlja se ona sezona kada je bio jedan od najboljih stopera (nezvanično na forumu i najbolji stoper Premiershipa)

Pa dobro, ukoliko su nam Carvalho, Cahill i Ivanović prosjeci daj nam tri-četiri takva prosjeka svake dvije tri godine 

Cahill jest prosjek, od 2013. pa do danas igrač(ne uključujući golmane) sa najviše grešaka koje su vodile do gola. Carvalho i Ivanović su top igrači.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.