Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 60,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

Ostao je bez daha zadnjih 15ak minuta, a nemas kog ubaciti. Da li zbog posta, da li radi minutaze i trke ne znam.
Ne bih ga krivio za prvi gol, probao je pas za kontru i nije proslo. Ne mozes ocekivati da ce Modric onakav pas poslati. Nikad ga u zivotu nije ovako dao, niti ce ga ikad vise dati.
Ja se isto slazem s Wiseyom, nije krivac za prvi go sigurno (prije je Silva kriv al nije ni on) onakav pas se vidja jednom u 10 godina, perfekcija.
Medjutim za drugi gol je krivac. Kroz cijeli dvomec je bio los, daleko ispod svog standarda. Taj post, godine... sta li vec. Nema veze, prosle sezone je pokidao u knockout fazi, ima i on pravo na dvije lose utakmice ali da zasluzuje kritiku to svakako.
Da imas koga ubaciti ne bi se uopste pricalo o tome. Iza 75 minute je pao malo koncentracijom, pa i fizicki. Njihova klupa prelomi mec za njih, a u nas nista.

Prodati Kante bi bila najveca greska. On je i sad motor ove ekipe.

Zavisi na koji bi nacin nova uprava, u dogovoru sa Tuhelom isplnirala njegovu zamenu.
Takav igrac ne postiji, niti ce u neko skorije vreme, i njegov odlazak bi zahtevao odredjene promene u sistemu igre, cak i u formaciji mozda.
Meni na pamet padaju dva igraca samo
Deklan Rajs
Nikolo Barela
Rajsovi kvaliteti su dobro poznati svima. On bi cuvao zadnju liniju oslobodivsi igrace ispred sebe da vise ucestvuju u kreaciji napada, dok bi se kroz bolji timski presing popravila defanzivna igra na polovini rivala.
A Barela bi se idealno uklopio u sadasnji sistem. Trkacki moze na crtu s nasim NGolom, defanzivno naravno ne toliko, ali zna da iznese loptu, gleda ka napred kada dodaje i ima ogroman radijus kretnaja.

Zavisi na koji bi nacin nova uprava, u dogovoru sa Tuhelom isplnirala njegovu zamenu.
Takav igrac ne postiji, niti ce u neko skorije vreme, i njegov odlazak bi zahtevao odredjene promene u sistemu igre, cak i u formaciji mozda.
Meni na pamet padaju dva igraca samo
Deklan Rajs
Nikolo Barela
Rajsovi kvaliteti su dobro poznati svima. On bi cuvao zadnju liniju oslobodivsi igrace ispred sebe da vise ucestvuju u kreaciji napada, dok bi se kroz bolji timski presing popravila defanzivna igra na polovini rivala.
A Barela bi se idealno uklopio u sadasnji sistem. Trkacki moze na crtu s nasim NGolom, defanzivno naravno ne toliko, ali zna da iznese loptu, gleda ka napred kada dodaje i ima ogroman radijus kretnaja.

Slazem se za obojicu, mozda cak i Brozovic i Kimich ali ovog zadnjeg je nemoguce dovesti. Problem je sto niko ali niko nece biti ni blizu Kanteu i to je ono sto zabrinjava. Ja kad cujem da nasi hoce onog Tchuanemija ili kako vec, meni se kosa na glavi digne. Kopija Bakayoka i siguran sam da ce biti flop gdje god da predje.

Nema, jednostavno nema zamjene za Kantea, evo pokusavam precesljati sve lige i svaki klub...niko mu nije do koljena.

Ipak ako bih mogao birati neovisno o iznosu ili klubu u kojem igra, to bi bili Rice ili Kimich.

Je li i Bird u FMu dobar? Nisam njega nikad dovodio. Vise zbog gledanja kako igra. Ugarte je malo lud doduse, ali moze se istrenirati :D

A Brozovic je u svakom mecu koji sam ja gledao Inter bio najveci debil na terenu ako ne ubrojimo Vidala u to. Samo trci bez ikakvog razloga, ispada, bez ikakve potrebe pravi faule, los pass. Ne znam stvarno. Zato Perisic igra nevjerovatno na onoj poziciji.

Prije ovih FM starova ja bi Bissoumu zaganjao. Zadnjih par mjeseci je bio pao u formi kao i cijeli Brighton (slucajnost, ne bi rekao) ali sad u subotu je opet odigrao strasnu utakmicu protiv Spursa.

Pa Brozovic je glavni igrac Intera vec nekoliko sezona. Sta si ti gledo sunce ti coravo :D

Kad sam taj Inter gledao u LŠ bili su kurac. Kad sam gledao Brozovića u Hrvatskoj sad na Euru bio je trodupli kurac, mrtvac isto ko Jorginho. Barella tu jedini valja

Bissouma je kvalitetan ali ima problema sa mozgom

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.