Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 60,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

Šta reći na njegovu sezonu? Uefa igrač godine će biti 100%. Ne znam je li ikad iko bio igrač utakmice u oba polufinala i finalu. Nadam se da će i ta Zlatna lopta konačno doći u Chelsea, ali to će odlučiti i rezultati reprezentacija. Pokazao je kako biti najbolji igrač svijeta a da ne zabiješ nijedan gol u sezoni. Da mu je pustio Werner onu loptu u finalu vjerujem da bi je zakucao pod prečku. Kakav bi to trenutak bio, tek tada ne bi bilo dileme ko je najbolji. Gledam fudbal samo nekih 15 godina i ne mogu da tvrdim, ali mislim da ovo što on radi nikad niko nije radio. On je svugdje, on se ne umara, on igra 3 pozicije odjednom, on je igrač više. Jedinstven igrač u svijetu fudbala kakav se nikada više neće ponoviti i imamo tu sreću da ga baš mi imamo. Bonus na sve to je njegova skromnost i poštenje. Nikad neću zaboraviti ovu 93. minutu finala kada je fauiran i odmah ustaje. Nema valjanja i zadržavanja, to nije on. Na početku sezone je bilo kritika da lopte koje osvoji često gubi. U posljednje vrijeme svaku loptu koju osvoji iskoristi na pametan način. Nema više onih grešaka. Ne znam više šta bih rekao. Jednostavno omiljeni igrač. Vjerujem da ga nikakve pare neće odvojiti od nas.

• 2 mjeseca kasnije...
Chelsea's 20 final Premier League games last season.
Kante missed 7 games & played 13.

13 games with Kante:
Won 10
Drew 3
Lost 0
For 20 (1.54 p/g)
Against 5 (0.38 p/g)
Points (2.54 p/g)

7 games without Kante:
Won 1
Drew 2
Lost 4
For 5 (0.71 p/g)
Against 10 (1.43 p/g)
Points 5 (0.71 p/g)
  • 2 sedmice kasnije...
Jorginho ne moze kopacke cistiti Kanteu. Jbte i Emerson ima isto trofeja ko Jorginho, ako cemo samo po trofejima gledati moze i on osvojiti.

Jorginho ne moze kopacke cistiti Kanteu. Jbte i Emerson ima isto trofeja ko Jorginho, ako cemo samo po trofejima gledati moze i on osvojiti.

Jes ti pijan? :D
Emerson je jedva igrao i za klub i za reprezentaciju.
Zorz je jedan od najbitnijih faktora i kod Tuhela i kod Mancinija.
Ne kazem ja da je bio brilijantan, ali ne mozes tako povrsno gledati.
  • 2 sedmice kasnije...

Povrijeđen opet, dajte nam tog Tchouamenia, Saula. Trebat ce neko da uskoci povremeno.

Pa nije ni čudo, nezgodna situacija sa Maneom jako bila, kad sam pogledao ponovljeni snimak mislio sam da mu je slomio nešto...

Odličan Kante jučer samo što mu nekad fali taj tačan pas jebeniii, kako me samo to iznervira, sve savršeno ali pas loš na kraju

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.