Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kante antivakser, na redditu bio omiljeni igrač, sad kad su to skontali ta ljubav se naglo završila.

To što je pozitivan ne mora značiti da je antivakser... Pulišić je bio pozitivan iako je vakcinisan, mada to me i ne čudi njega svako malo neki kurac zakači...

Inače novinari su zasuli Tuchela sa pitanjima oko toga je li Kante vakcinisan itd...

• Odgovori 914
  • Pregledi 60,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

To što je pozitivan ne mora značiti da je antivakser... Pulišić je bio pozitivan iako je vakcinisan, mada to me i ne čudi njega svako malo neki kurac zakači...

Inače novinari su zasuli Tuchela sa pitanjima oko toga je li Kante vakcinisan itd...

Iskreno pojma nemam, samo sam vidio da ga prozivaju.

Iskreno pojma nemam, samo sam vidio da ga prozivaju.

Klasični debilizam, kao da mu je Kante (ili neko drugi, nebitno ko) sin pa je on odgovoran za njega. 

To hoćeš li se vakcinisati ili ne je tvoj izbor, radi šta hoćeš boli me kurac, ja ako se vakcinišem imam zaštitu koliku toliku ti ako nećeš ne moraš ko te jebe

• 1 mjesec kasnije...
Ovaj igrac se radja jednom u 100 godina. Najiskrenije ovo mislim, on je mnogo bolji igrac cak i od Makelela.

Kante sad zaista vise nije klasicni DM i mislim da bi bilo totalno pogresno koristiti ga kao neki osigurac ispred odbrane ili kao samo nekog destruktivca. Covjek bukvalno radi sve, toliko je dobar postao u iznosenju lopte, kontrola iste vrhunska. O citanju igre i otvaranju kontra napada svojim presjecanjima ne treba trositi rijeci.

Apsolutno najkorisniji igrac ove ekipe.
https://twitter.com/AndrewTurmer/status/1463245659390283777?t=-J8Ml4YwLw0lk8uqWARhSA&s=19

Nemam pojma ko je lik, al sudeci po tome kolko je besan na Tuhela mislim da mu se moze verovati...
  • 3 sedmice kasnije...
Ne pretjeruj wis.

Logicno da jorgan nije najbolji igrac, al je sasvim ok igrac i bespotrebnö se uvijek trazi neka glupost da se popljuje.

Istina je da pogrijesi al opet smo snjim mnogo bolji na terenu nego li bez.

Nek dovedu kvalitetnog veznjaka pa neka ga sutnu, ovako sad za sad nam je dobar

Nek dovedu kvalitetnog veznjaka pa neka ga sutnu, ovako sad za sad nam je dobar

Zajebajem se malo, ali sad ozbiljno da kazem da su pali standardi dosta za veznog igraca u Celziju. Od Essiena, Ballacka, pa i Thiaga, Deca, cak je Matic imao jednu vrhunsku sezonu, Kante do Jorginha.
Trebalo ga je davno sutnuti, al eto covjek napravi karijeru i ostade ni kriv ni duzan 5 godina u prvoj postavi.

Elem, Kante je najvece blago ovog kluba i dok god moze pruzati ovakve partije treba ucinit sve da ga se zadrzi.

Ubjedljivo najbolji igrač kluba. Čovjek je nespreman pokazao koji kvalitet posjeduje. Samo strahujem jer sam pročitao negdje da je pretjerao u minutaži danas. Nisam siguran je li povreda ali nešto nije sasvim ok.

Ne znam jel do Sarrija, koga već ili čega ali NG je postao kidalica u svim segmentima igre. Odbrana, napad, kontrola lopte, iznošenje, dribling, čak je i pass igru popravio. 

Nevjerovatan igrač, samo da ga zdravlje posluži.

https://www.youtube.com/watch?v=i3D_INM0Vks

Nemam rijeci za opisati ljubav prema ovom momku. Tako draga faca da je to nevjerovatno zaista.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.