30. septembar 2021.5 god. comment_319652 Kante antivakser, na redditu bio omiljeni igrač, sad kad su to skontali ta ljubav se naglo završila. To što je pozitivan ne mora značiti da je antivakser... Pulišić je bio pozitivan iako je vakcinisan, mada to me i ne čudi njega svako malo neki kurac zakači... Inače novinari su zasuli Tuchela sa pitanjima oko toga je li Kante vakcinisan itd... Prijavi
30. septembar 2021.5 god. comment_319675 To što je pozitivan ne mora značiti da je antivakser... Pulišić je bio pozitivan iako je vakcinisan, mada to me i ne čudi njega svako malo neki kurac zakači... Inače novinari su zasuli Tuchela sa pitanjima oko toga je li Kante vakcinisan itd... Iskreno pojma nemam, samo sam vidio da ga prozivaju. Prijavi
30. septembar 2021.5 god. comment_319678 Iskreno pojma nemam, samo sam vidio da ga prozivaju. Klasični debilizam, kao da mu je Kante (ili neko drugi, nebitno ko) sin pa je on odgovoran za njega. To hoćeš li se vakcinisati ili ne je tvoj izbor, radi šta hoćeš boli me kurac, ja ako se vakcinišem imam zaštitu koliku toliku ti ako nećeš ne moraš ko te jebe Prijavi
20. novembar 2021.4 god. comment_321122 Ovaj igrac se radja jednom u 100 godina. Najiskrenije ovo mislim, on je mnogo bolji igrac cak i od Makelela. Kante sad zaista vise nije klasicni DM i mislim da bi bilo totalno pogresno koristiti ga kao neki osigurac ispred odbrane ili kao samo nekog destruktivca. Covjek bukvalno radi sve, toliko je dobar postao u iznosenju lopte, kontrola iste vrhunska. O citanju igre i otvaranju kontra napada svojim presjecanjima ne treba trositi rijeci. Apsolutno najkorisniji igrac ove ekipe. Prijavi
23. novembar 2021.4 god. comment_321218 https://twitter.com/AndrewTurmer/status/1463245659390283777?t=-J8Ml4YwLw0lk8uqWARhSA&s=19 Nemam pojma ko je lik, al sudeci po tome kolko je besan na Tuhela mislim da mu se moze verovati... Prijavi
23. novembar 2021.4 god. comment_321250 https://twitter.com/CFCDaily/status/1463278803455823876 Prijavi
19. decembar 2021.4 god. comment_322443 Covjek ne igra preko mjesec dana i opet najbolji na terenu. Svaki nas iole bolji nnapad je isao preko njega. Prijavi
19. decembar 2021.4 god. comment_322446 Kako sad to, zar nije Zlatna Lopta nas najvazniji igrac ? Bar za ove sto razumiju fudbal. Prijavi
19. decembar 2021.4 god. comment_322457 Ne pretjeruj wis. Logicno da jorgan nije najbolji igrac, al je sasvim ok igrac i bespotrebnö se uvijek trazi neka glupost da se popljuje. Istina je da pogrijesi al opet smo snjim mnogo bolji na terenu nego li bez. Nek dovedu kvalitetnog veznjaka pa neka ga sutnu, ovako sad za sad nam je dobar Prijavi
19. decembar 2021.4 god. comment_322458 Nek dovedu kvalitetnog veznjaka pa neka ga sutnu, ovako sad za sad nam je dobarZajebajem se malo, ali sad ozbiljno da kazem da su pali standardi dosta za veznog igraca u Celziju. Od Essiena, Ballacka, pa i Thiaga, Deca, cak je Matic imao jednu vrhunsku sezonu, Kante do Jorginha. Trebalo ga je davno sutnuti, al eto covjek napravi karijeru i ostade ni kriv ni duzan 5 godina u prvoj postavi. Elem, Kante je najvece blago ovog kluba i dok god moze pruzati ovakve partije treba ucinit sve da ga se zadrzi. Prijavi
19. decembar 2021.4 god. comment_322462 A dobro, tada smo dominirali tržištem i mogli dovesti svakog igrača kojeg Real neće, pa su u jednom trenutku igrali Makelele, Essien, Lampard, Ballack i Joe Cole. Prijavi
19. decembar 2021.4 god. comment_322466 Sad dovesti Bisoumu i nastavis tendenciju kvalitetnih veznjaka u klupu. Moze i Rice Prijavi
19. decembar 2021.4 god. comment_322476 Ubjedljivo najbolji igrač kluba. Čovjek je nespreman pokazao koji kvalitet posjeduje. Samo strahujem jer sam pročitao negdje da je pretjerao u minutaži danas. Nisam siguran je li povreda ali nešto nije sasvim ok. Prijavi
2. januar 2022.4 god. comment_322990 Ne znam jel do Sarrija, koga već ili čega ali NG je postao kidalica u svim segmentima igre. Odbrana, napad, kontrola lopte, iznošenje, dribling, čak je i pass igru popravio. Nevjerovatan igrač, samo da ga zdravlje posluži. Prijavi
4. januar 2022.4 god. comment_323076 https://www.youtube.com/watch?v=i3D_INM0Vks Nemam rijeci za opisati ljubav prema ovom momku. Tako draga faca da je to nevjerovatno zaista. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.