14. oktobar 2022.3 god. comment_335145 7 hours ago, Bari said: Ako se vrati* ma vratice se kante jaci nego ikad. ne moze on bez fudbala, a zazelit ce ga se itekako. boehly ako citas, unajmi cojku evu carneriro privatno, neka odradi posao i izlijeci momka. Prijavi
15. oktobar 2022.3 god. comment_335161 17 hours ago, Spaha said: ma vratice se kante jaci nego ikad. ne moze on bez fudbala, a zazelit ce ga se itekako. boehly ako citas, unajmi cojku evu carneriro privatno, neka odradi posao i izlijeci momka. Samo da on nju ne "izlijeci" 🤣 Prijavi
17. oktobar 2022.3 god. comment_335251 ne znam koliko uopšte ima istine u svemu tome što se piše, dal se pravi galama bezveze ili je on stvarno "propao" Ne bih voleo da ga se odreknemo olako jel stvarno ne vidim zašto ga se ne bi i trpelo neko vreme ako je potreban oporavak duži Kad i ako dodjemo za sezonu, dve u neku situaciju da napadnemo titulu i trofej (iako to sad izgleda kao nemoguće), bolje da imaš Kantea u timu, pa makar nam odradio još jednu dobru sezonu samo. Prijavi
17. oktobar 2022.3 god. comment_335252 Just now, chiba said: ne znam koliko uopšte ima istine u svemu tome što se piše, dal se pravi galama bezveze ili je on stvarno "propao" Ne bih voleo da ga se odreknemo olako jel stvarno ne vidim zašto ga se ne bi i trpelo neko vreme ako je potreban oporavak duži Kad i ako dodjemo za sezonu, dve u neku situaciju da napadnemo titulu i trofej (iako to sad izgleda kao nemoguće), bolje da imaš Kantea u timu, pa makar nam odradio još jednu dobru sezonu samo. Ma daleko od toga da je propao Kante. Samo nikako da zaigra. Prijavi
18. oktobar 2022.3 god. comment_335270 Ne bih rekao da je propao ali ovo sad sluti na dužu pauzu. Da li će se oporaviti do kraja, koliko će mu trebati da se vrati u ritam to je pitanje... Možda ipak ona opcija da se unovči i nije toliko loša, ne znam. Prijavi
18. oktobar 2022.3 god. comment_335283 Ne mozes ga vise unovciti, moras mu produziti ugovor ili ga pustiti. Prijavi
18. oktobar 2022.3 god. comment_335285 Nema se tu više šta unovčiti, nama ništa ne znači nekih 15-20 miliona koliko bismo mogli dobiti. On je često povrijeđen, ali kad igra tu nema nikakvih problema. On će biti u istom zdravstvenom stanju gdje god da ode, neće u nekom drugom klubu biti odjednom zdrav. Zbog toga je bolje da mu produžimo ugovor i nek ostane koliko hoće. Prijavi
18. oktobar 2022.3 god. Autor comment_335286 Kad bi pristao na manju plaću, smatram da bi bilo dobro ostaviti ga u klubu. Ili mu dati takav ugovor da jednu plaću ima kad je zdrav, a drugu kad je bolestan. Mislim da bi i on na to pristao. Na kraju krajeva, niko mu neće dati plaću kao mi. Svi vide kakva je situacija i niko neće plaćati toliko poluzdravog igrača. Prijavi
18. oktobar 2022.3 god. comment_335287 Nije isto igrati u Engleskoj ili u Francuskoj(PSG) ili Italiji(Juventus). Tamo moze igrati na 80% i opet dominirati, ne bi se tim tempom vjerovatno nikad povrijedio a opet bi dobio ogromnu platu. Nije uopste tacno da je Chelsea jedini klub koji bi mu ponudio veliku lovu, cak sta vise, neki klubovi bi mu ponudili i mnogo vecu samo da predje. Ja bih Kantea ostavio u klubu i dao bih mu onoliko koliko trazi. Takav igrac ako negdje drugo predje i kojim slucajem bude zdrav, mi smo ga popusili a drugi usrecili. Takvog igraca ne mozemo nadomjestiti. Prijavi
18. oktobar 2022.3 god. comment_335290 1 hour ago, hamco said: Nije isto igrati u Engleskoj ili u Francuskoj(PSG) ili Italiji(Juventus). Tamo moze igrati na 80% i opet dominirati, ne bi se tim tempom vjerovatno nikad povrijedio a opet bi dobio ogromnu platu. Nije uopste tacno da je Chelsea jedini klub koji bi mu ponudio veliku lovu, cak sta vise, neki klubovi bi mu ponudili i mnogo vecu samo da predje. Ja bih Kantea ostavio u klubu i dao bih mu onoliko koliko trazi. Takav igrac ako negdje drugo predje i kojim slucajem bude zdrav, mi smo ga popusili a drugi usrecili. Takvog igraca ne mozemo nadomjestiti. I mi ako kojim slucajem osvojimo ligu naredne godine i ligu prvaka nikom nece nedostajati N'golo (mislim na teren). Mani to sta bi bilo kad bi bilo. Velika je odluka ispred nove uprave: Jorginho koji trazi povisicu, da dobija 150k sedmicno a koji po mnogima nije dovoljno dobar ali je stalno tu da pomogne ekipi, uvijek spreman bez ozljeda ili Kante koji je najbolji na svojoj poziciji kada je spreman a to je u zadnje vrijeme rijetko i ne moze se na njega racunati a najplaceniji je igrac kluba. Sta bi ste vi uradili da se pitate, objektivno i argumentovano sta biste izabrali? Prijavi
18. oktobar 2022.3 god. comment_335291 Ne znam je li objektivno, ali bolje Kante od 15-20 meceva k'o Bog, nego Jorginho 60+ meceva. Prijavi
18. oktobar 2022.3 god. comment_335292 Zašto ili? Ni jednog. Ja bi Kanteu najrađe da doživotni ugovor, ne mora ni igrat nek uživa čovik. Ali nažalost kapitalizam tako ne funkcionira, a Kanteovo vrijeme je nažalost prošlo. Kad je uopće zadnji put igra? Na njega više ni ne možeš računati, neko gradiš ekipu bez njega a ako zaigra par utakmica super. Chelsea je prevelik klub da trpi takvog igrača... Prijavi
18. oktobar 2022.3 god. Popularna objava comment_335293 Bari odgovorio ti je diablo. Sramota je staviti u istu recenicu Jorginha sa Kanteom kada pises, taman da si napisao Jorginho je najgori igrac opet se ne smije napisati u istoj recenici gdje je Kante napisan. Kante samo treba da se oporavi u potpunosti. Tek je proslo 2.5 mjeseca, pustiti ga da se oporavi kako treba, ne zuriti sa igranjem. Ako treba dati mu i mjesec dana vise odmora od predvidjenog. Ono sto hocu da kazem, mozda Kanteova povreda uopste nije ozbiljna, samo je neadekvatno ljecena. Ne smijemo izgubiti tog igraca tako lako, 31 godinu samo ima a ne 35. Moze on jos igrati na vrhunskom nivou barem 2-3 godine. Ja bih mu dao ugovor iste sekunde, bez razmisljanja. Prijavi
18. oktobar 2022.3 god. comment_335294 kante je igrac kakvog nema na trzistu. i to je cinjenica. ne mislim samo na igracke sposkbnosti, nego generalno kako se ponasa kao osoba i kao profesionalac. uprava treba mu izaci u susret. ako vec spustaju platu ne bih puno spustao, a vjerujem da ce i on na to pristati. danas je ogroman problem sto se igraci bahate, pa evo imate danas generaciju koja ne zeli uopste da igra kad se drugi klub zainteresira za njih. Prijavi
18. oktobar 2022.3 god. comment_335297 Nije bas Hamco da ga nema samo ta 2,5 mjeseca, i prosle sezone je kuburio s ozljedama. Moje misljenje je da moderni fudbal ne trpi vise tu romantiku, i da ce se Kante prodati, nazalost. Nije malo 300k za igraca koji ne igra i nije u cvijetu mladosti. Prijavi
18. oktobar 2022.3 god. comment_335310 Brz oporavak majstore, cekamo te. Vrati nam se jaci nego ikad. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335390 Znači u neki puni ritam bi se mogao vratiti pred sami kraj sezone, tamo nekad u Aprilu... Sačekati do tad, vidjeti kakav će biti i onda se donosi odluka, ali niža plata svakako. Prijavi
27. oktobar 2022.3 god. comment_335769 Zaposlio se u Marvel zato i ne zuri s povratkom na teren. Prijavi
27. oktobar 2022.3 god. Popularna objava comment_335771 Ovo je DC, moras znati jednostavne stvari @Bari Prijavi
27. oktobar 2022.3 god. comment_335778 8 hours ago, diablo_bih said: Ovo je DC, moras znati jednostavne stvari @Bari Prvo pokopam Pelea sad i ovaj lapsus... Prijavi
30. oktobar 2022.3 god. comment_335889 Kakva je kraljina, zarađuje more para i uzme ovaj kostim sa pijace Jedan je Ngolo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.