Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

Navijao sam za Inter zbog Contea, sad idemo nazad na navijanje protiv njih. Stvarno mi nije jasno šta klubovi pokušavaju postići ovim silnim mijenjanjem trenera.

Ja sam navijao protiv Intera upravo zbog njega. Ja sam vjerovatno jedini kojem nije ostao u lijepom pamcenju, ne zbog trenerskih kvaliteta nego ljudskih, nekako mi je lose otisao iz kluba.
Lik se jednostavno uvijek svađa s upravom i svima, većima današnjih uprava i jesu debili tako da je vjerojatno on često i u pravu, ali jbg ako želiš opstat u vrhunskom nogometu ne možeš tako, moraš imat malo socijalne inteligencije i znat to bolje odhendlat. U intru ista priča kao i kod nas, preko medija se svađa s upravom...

Jasno mi je bilo kada je kod nas u drugoj sezoni imao dosta zahtjeva, govorio da mu treba širine a naši mu na kraju doveli kontejner govana i očekivali da napravi igrača od svakog mogućeg smeća.

Ali evo u Interu koliko vidim, dovode mu pojačanja, imaju finih igrača, evo doveli su mu Eriksena, dolazi i Hakimi, tako da to su fina imena, dobio je i tih ljudi sa rotacije, Mosesa, Younga itd

Sto su debili? Pa ljudi mu u Interu sve njegove igrace dovode. U koga je upro prstom tog su mu i kupili. A covjek im napunio ekipu polovnjacima i istrosenom robom. Kao i kod nas kad je pravio pritisak.

Jednostavno pretezak karakter. Izuzetan trener, ali nije neki covjek ociglednom

Drago mi je što ostaje u interu, pomalo i zbog Emersona :D, al' mogu oni zajedničkim snagama do uspjeha, bit' će i trofeja, samo polako.

Gotivio je on Christensena, treba vidjeti treba li mu još

Svidja mi se kako razmisljas kune moj. Jos da je kome utopiti onog carapara iz Stuttgarta to bi bio posao.
  • 1 mjesec kasnije...
Ima daleko najkvalitetniji sastav u Italiji, plus neiskusnog trenera kao glavnog konkurenta. Ako ove sezone ne uzme titulu krivica je iskljucivo njegova.

Pioli ga sinoc takticki izdominirao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.