Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Super Frenkie  pojeo svoj bivsi klub :D 

tumblr_mwqfm5LGIw1slb0t5o2_250.gif   tumblr_mwqfm5LGIw1slb0t5o2_250.gif    tumblr_mwqfm5LGIw1slb0t5o5_250.gif

tumblr_mwqf1stdyH1rdjj9io1_500.jpg

tumblr_mwqfm5LGIw1slb0t5o3_250.gif

tumblr_mwqfm5LGIw1slb0t5o6_250.gif

tumblr_mwqfm5LGIw1slb0t5o4_250.gif

Super Frenkie  :chemu:

Dobro je bilo malo da se potsetimo kakva to mi legenda imamo u klubu!Samo neka nastavi ovako i da je ziv i zdrav!

Bilo je milion puta,ali opet moram ovo da postavim.... i da dodam ovaj komentar... 

Kako se postaje sampion? 

Tako sto izadjes na teren kada je najteze i pobedis. 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ekLbwt4bKdM 

Jedan je Frenki Lampard. 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ekLbwt4bKdM 

Jedan je Frenki Lampard. 

Jebote suze mi na oči krenuše.. Gleda sam ovo puno puta i svaki put sam bio na rubu suza, al eto ovaj put se napunile oči... Legenda!!!

Kakva maestralna lopta Lamparda za Matu kod prvog gola 

Godine mu ne mogu nista. Sjajan gol,sjajno je uleteo u prostor,a onda i stikla za Hazarda,odlicno. Bravo Lamps,e bar da ti je 28 :) 

1471198_494440020671941_993043006_n.jpg

Gospodin u kopackama ! 

Najbolje bi bilo da on sljedecu malo odmori,iako to igrom nije zasluzio,jbg nema vise 26-27 godina. 

Samo mu davati dovoljno odmora i on bi mogao pruziti vise ovakvih partija u sezoni.

Mozda je cak i bolje da se daju jednogodisnji ugovori, tako iz igraca izvucete maksimum. Frankie je primjer.
Mada ja ne sumnjam da bi Frank dao svoj maksimum za Chelsea i bez toga, i dao bi mu dozivotni ugovor da se mene pita.

Asistencija Lamparda u srijedu protiv Sunderlanda je bila njegova 100. u Premiershipu. Trenutno je drugi na vječnoj listi asistenata u BPL. 

Svaka mu čast. Nisam ovo znao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.