Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Naši akademci odigrali više minuta do sada nego u cijelim sezonama prije. Svaka čast lampardu što se ne boji ih ubaciti, da je neki drugi trener ne bi ih vidjeli sigurno ovoliko
  • Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Direkotr svemira, šta je za 3 mjeseca uradio hvala FIFI i Uefi na transfer banu. Izmislio Timoriai, Abrahama, Mouta samo na fali štoper play maker desno krilo i jedan napadač.

Treba odustati od ove taktike sa 3 nazad, danas je ovo bilo stvarno loše i inertno. Isto tako treba neki red uspostaviti u ekipi, da se znaju neke stvari a ne da se događa ovo za penal. Penal se fula i nije sramota ga promašiti, ali današnji pristup uslijed kojeg je sigurno povećan pritisak je loš. Isto tako loš i meni osobno neshvatljiv izbor zamjena, kao i zakašnjeli tajming zamjena. 

Lampard isto još uči i treba i njemu dati vremena, od mene ima sigurno ovu sezonu da adaptira svoje ideje i afirmira sebe kao trenera, bez obzira kako loši rezultati bili ili mi neke odluke bile neshvatljive.

Sigurno kako mu ne ide na ruku i to što nam fali većina prvog sastava, pola ekipe ozlijeđeno. Rudiger, Emerson, Reece, Kante, RLC, CHO i evo moguće i Mount. Ne znam kako možemo imati takav peh, sve redom mladi i kvalitetni igrači. Bitno da su willian, alonso, azpilicueta, barkley svi redom zdravi

Nije baš niti imao opciju pošto je bio primoran ispucati izmjene zbog povreda. Jedino što mu zamjeram je guranje williana i to što ne koristi pulisica
A možda je jednostavno lagao da je Barkley prvi izbor da smiri situaciju kako se oko toga dalje ne bi radili skandali po medijima...

I to je pametno ako je tako, u startu je sjebo smrdljive novinare heheSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nije sjebo samo smrdljive novinare nego i navijače samim tim, laže navijače ovog kluba
Zanima me misljenje pojedinica o Lampardu ponajvise onih koji su zagovarali da ostane Sarri?! Mislim da je skaro ponajvise bio za ostanak Sarrija ali sreca svih nas pa dodje Lampard.

Pa svi smo bili u jednom trenutku za ostanak Sarrija, i ja sam bio. Ali pod Sarrijem je sve bilo jednolicno, staticno, previse predvidivo. Nikakvog napretka nije bilo.

Mada je i Sarrija kočio ograničeni roster kojeg smo imali, opet Sarri je imao gotovo pa odriješene ruke po dovodjenju igrača.

Kako god, drago m je da je otišao i da ga je zamjenio Lampard, inače bih volio da nam je i dalje Godfather ostao

Meni je bas drago sto je dosao Lamps, cijelo ljeto sam ujutro provjeravao vijesti o njegovom dolasku i bas sam se obradovao kao malo dijete kad je bilo sluzneno. Da je Sari ostao gledali bi sve isto samo bez Azara...
Mnogi su bili za ostanak Sarrija (ja prvi medju njima) jer je uradio ono sto se od njrga trazilo. Liga prvaka, ofanzivni fudbal i na kraju trofej. Mnogi ce reci da to nije bilo napadacki ali ne ide preko noci. Od defanzivne ekipe do napadacke je dug put, sa Sarrijem smo presli dosta tog puta. U nekoj odredjenoj mjeri je Sarri ostavio svoj pecat. Neki igraci su napredovali kod njega, prije svih Kante je postao bolji igrac.

Nije zasluzio da dobije otkaz ali ako se birao nasljednik 95% navijaca je bilo za Lamparda uz uslov da ga ne sutru ako ne bude rezultata. Mnogi od nas su vidjeli Lamparda kao zrtveno jagnje kada stvari ne budu isle po planu jer tako ovaj klub navikao 'glavom' placa trener. Desilo se najbolje uprava i navijaci vjeruje Lampardu, Lampard mladim igracima i oni mu to na najbolji moguci nacin vracaju na terenu. Ovu sezonu vidim kao idealnu za ciscenje smeca aludiram na igrace, i skupljanje iskustva mladima. Naravno i da se vidi na koga se moze ozbiljno racunati od mladica. Mnogi od njih pretenduju za prvih 11 (Mount, Ruben, Tomori, James, Abraham, Odoi) ali jos je rano za neke ocjene, jos je pocetak sezone.

Ja sam bio za Sarria jer mislim da mu se moralo dati vremena i da je za prvu sezonu s obzirom i na kadar i sve napravio odličan posao. I dalje stojim iza toga.

Isto tako sad kad je Lampard tu (a drago mi je da je i kada je Sarri odlazio sam govorio sam da jedina zamjena koja dolazi u obzir je upravo Frank). mislim da mu se treba dati vremena. Jedini način da se vratimo u vrh je da damo treneru vremena da gradi ekipu nekoliko sezona. Prošla su vremena kad smo stihijski bez ikakavog plana stalnim promjenama trenera na nekakav šok mogli osvajat. Nadam se da će Lampard dobit i vremena i podršku u smilsu kvalitetnih i po njegovoj želji pojačanja jednom kad istekne ban, u suprotnom ništa ni od Lamparda ako uprava nastavi po starom...

Slazem se apsolutno. Takodjer sam bio za ostanak Sarria osim u slucaju da ce doci Lampard. I drago mi je sto je ovako ispalo, prosto nije moglo bolje.

Sarri je previse zadrt. Conte je bio slican, ali barem je znao motivisati i ponekad promijeniti nesto.

Lampard je ipak nesto vise. Ovoliko dobrih mladih igraca su dobili sansu, jos da se saniraju povrede i sve super. Januarski prelazni rok ima da popravi tih par pozicija gdje ne mogu mladi kao normalan stoper uz Tomorija, lijevi bek, zamjensko krilo i prodaja ovih debila sto imamo trenutno.

Zanima me misljenje pojedinica o Lampardu ponajvise onih koji su zagovarali da ostane Sarri?! Mislim da je skaro ponajvise bio za ostanak Sarrija ali sreca svih nas pa dodje Lampard.

U tom trenutku mi je to bila najlogičnija odluka, ali ne možeš ništa kada je sarri odlučio otići, nećemo ga moliti da ostane. O Lampardu za sada imam dobre dojmove, stil koji forsira mi je bolji od sarrijevog, iako za sada nas ne prati rezultat (ispod sarrijevog prosjeka za sada).
Ima i stvari koje mi se ne svidaju, ponajprije mijenjanje formacije u 3 stopera. Ali dobro, očito je kako ima sezonu prilagodbe i treba ove sezone isprobati svašta, tako da onda zna na čemu je za iduću. Najviše me impresionirao sa mladim igračima, i nadam se da je on konačno taj koji se može riješiti igrača koji nisu više za naš klub.
Kaže se kada se voda zamuti, govna isplivaju. E kod nas se voda zamutila ima 2 godine i nadam se kako će Frank znati odbaciti shit

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.