5. juli 2019.7 god. comment_288012 Što reče jedan 'Stop being afraid of what could go wrong, and start getting excited about what could go right' Prijavi
5. juli 2019.7 god. comment_288016 Ali opet Lampard nije bio pička ni kao igrač, bome neće biti ni kao trener Prijavi
6. juli 2019.7 god. comment_288024 https://twitter.com/ChelseaFC/status/1147196824891117568?s=09 Nece biti zajebancije kod njega Prijavi
11. august 2019.7 god. comment_288292 Vidi se napredak već u prvoj utakmici hehe. Šalu na stranu, nadam se kako je svjestan gdje je došao sada i šta mu se sprema, ove godine 6. mjesto smatram ogromnim uspjehom.. Prijavi
11. august 2019.7 god. comment_288296 Svakom treneru bi ova ekipa bez Hazarda bila problem. Kakav napredak je ovdje vidljiv? Primili smo 4 komada iz ničega. Nema ovdje napretka jer ovo je kao kad krava prolije mlijeko koje je izmuzla. Zadnja linija je zakazala i toga me najviše strah. Budite sigurni, tek ćemo vidjeti šta nam je značio Hazard i tek ćemo vidjeti koliko smo loši. Prijavi
11. august 2019.7 god. comment_288299 Nije problem bio nedostatak kreacije, već mutava odbrana. Prijavi
11. august 2019.7 god. comment_288301 Ajde polako. Ima vremena za napredak i korekcije. Ipak je ova sezona Lampardu samo da iskorijeni kukolje iz momčadi. Jednog je riješio zadnji dan prijelaznog roka, a do sljedećeg ljeta će imat još toga. Obrana nam je pravi švicarac, mislim na sir xD Prijavi
11. august 2019.7 god. comment_288303 Nemam mu sta zamjeriti osim mozda da je trebao poceti sa Pulisicem umjesto Pedra ali lahko je biti general poslije bitke. Glavu gore majstore i samo hrabro. Prijavi
11. august 2019.7 god. comment_288307 Sta ovo Mourinho stari prdonja sere za Mounta, hebem li mu tetku u slezenuNe daj se Frank, uz tebe smo Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
12. august 2019.7 god. comment_288331 Bili smo hrabri, pokusavali da igramo napadacki, stvarali smo sanse... Junajted je slabo organizovana ekipa, pa su nas dobili. Reci ce mnogi zbog lose odbrane, ali i pored toga treba navesti par stvari na koje bi trebalo obratiti paznju u buduce Zorzinjo nije igrac za formacije sa dvojicom na sredini, posebno ako je taj drugi Kovacic. Maunt i Barkli su dva skoro identicna igraca. Ako ce ih poslati na teren zajedno, to je jedino efikasno u formaciji sa trojicom u vezi, a da taj treci bude izraziti defanzivac. Nikakva lazna krila. I naravno, Pulisica sto pre ubaciti u startnu postavu. Prijavi
12. august 2019.7 god. comment_288337 Apsolutno podrska, ovo je stvarno prosjek ekipa i ne treba tu puno ocekivati. Pa jebote osim Kantea nema niti jednog wc igraca, Kepa je tu najblize. Napad daleko najlosiji u top 6, obrana sa arsenalom definitivno najgora. Treba stvari realno pogledati, 6. pozicija bi bila uspjeh i u skladu sa predvidanjima Prijavi
14. august 2019.7 god. comment_288413 Dobro postavljena utakmica, dobar posao. Međutim iduća je must win, i to protiv leicestera koji nije nimalo bezopasna ekipa i koju je rodgers dosta dobro posložio. Sada nam trebaju rezultati, ako slučajno ne pobjedimo iduću, biti će gadno sa psihološke strane Prijavi
14. august 2019.7 god. comment_288418 Ne znam da li vas ostale ovo podsjeca na situaciju iz prosle sezone. Silovanje od Citya, pa od Bournemoutha i onda finale, iznenadjujuce dobra igra, poraz na penale i Kepi prolaze lopte ispod ruke. Nakon toga preokret sezone. Protiv Leicestera barem bod, a onda dvije lakse utakmice da se malo vrati samopoudzanje. Jest da je svaka teska, ali daleko smo od te dvije ekipe. Samo naprijed. Prijavi
15. august 2019.7 god. comment_288436 A šta je kao Kepina krivica što nismo osvojili i Liga kup i Superkup? Hahahahah Prijavi
15. august 2019.7 god. comment_288439 Bice jeben Lester ali samo treba pristupiti kao ove 2 tekme i vjerujem da cemo dobiti. Sezona pocinje na Bridgeu.Ovo sto Frank radi za mene kao navijaca je nesto najuzbudljivije sto sam gledao u klubu godinama unazad.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
15. august 2019.7 god. comment_288446 A šta je kao Kepina krivica što nismo osvojili i Liga kup i Superkup? Hahahahah To meni nesto? Prijavi
17. august 2019.7 god. comment_288501 Jako mi se svida stil igre koji gaji, vrlo zanimljivo. I to sto unatoc limitiranom kadru ne povlaci se u utakmicama sa jacim, ima muda. Za pohvalu, neka nastavi i zelim da ga i rezultati krenu. Na momente je to slicna igra kao pod sarrijem, i tu je sigurno profitirao od prosle sezone, jer dosta dobro igraci iznose loptu, a tu je i kepa koji je stvoren za igru sa nogom kao golman. Razlika je sto igramo dosta direktnije od prosle sezone, sto mi se bas svida Prijavi
17. august 2019.7 god. comment_288508 Puno direktniji fudbal koji, vjerujem, svima se dopada. Malo na odbrani jos poraditi, naprijed je to odlicno. Krenut ce i golovi, pa ce bit trpanja. Prijavi
18. august 2019.7 god. comment_288531 Jako mi se svida stil igre koji gaji, vrlo zanimljivo. I to sto unatoc limitiranom kadru ne povlaci se u utakmicama sa jacim, ima muda. Za pohvalu, neka nastavi i zelim da ga i rezultati krenu. Na momente je to slicna igra kao pod sarrijem, i tu je sigurno profitirao od prosle sezone, jer dosta dobro igraci iznose loptu, a tu je i kepa koji je stvoren za igru sa nogom kao golman. Razlika je sto igramo dosta direktnije od prosle sezone, sto mi se bas svida Nije ni slicna Sarrijevoj igri. Nema besmislenog dodavanja, nema naprdjivanja. Samo lijepo direktno napadanje, sa nekim akcijama koje imaju u sebi kratke passove. Prijavi
18. august 2019.7 god. comment_288535 Istina je da je i Sarri dosta toga doprinjeo igri u fazi napada kod ovog tima. Mnogi igraci su se poboljsali zahvaljujuci pusacu, primjera radi prvi Kante. Lik je tehnicki mnooogo bolji igrac nego sto je bio kod Contea ili cak u Lesteru. Moram priznati da mi se Lampardov sistem i taktika ipak mnogo vise svidja nego Sarrijev a da ne pricam o samom pristupu prema igracima, medijima, navijacima. Prijavi
18. august 2019.7 god. comment_288538 Slažem se sa svim što ste napisali. Treba Sarriju zahvaliti i na Jorginhu. Možda će Jorginho i odigrati loše,ali daće sve od sebe da to popravi.Zamislite da smo doveli nekog ko Ozila. Prijavi
18. august 2019.7 god. comment_288587 Usao ti Murinjo u glavu sinak. Odlicno prvo poluvreme, ali drugo... Ko jos brani JEDAN gol prednosti citavih 45 minuta?! Oh wait... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.