4. juli 2019.7 god. comment_287967 My wish come true!!! Ljudino, povedi nas u najvece uspjehe. Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287968 Sa srecom legendo, trebace mu vise srece nego znanja, radio je sa velikim trenerima vjerujem da ima sta prenijeti na igrace. Na prvom intervju rece: "Kao igrac borio sam se i uvijek na terenu dao svoj maksimum, to ocekujem i od mojih igraca". Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287970 Kakav pocetak dana, najdrazi igrac svih vremena na klupi mog najdrazeg kluba 😠Neke ispite imam danas ali to pada u drugi plan. Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287971 Ne pamtim kada sam sretniji bio kad je u pitanju nas klub, predivna vijest i s nestrpljenjem ocekujem utakmice. Nek mu je sa srecom, vjerujem da ce nas odvesti do mnogo uspjeha. Dobrodosao kuci, Frank. Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287972 Nedostajao si... Doslo je vreme da nas opet vodis u nove uspehe ! Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287973 Dobro, sada kad već i vrane na grani znaju da se on vraća recite vi meni dali s njim dolazi i Drogba kako se i pisalo? Normalno da ne dolazi, ti si i stavio tu "vijest" a izvor the sun. Nego, presretan sam sto nam je bas on trener, takodjer sto jody morris takodjer dolazi kao asistent. Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287974 E sad da uzivamo u utakmicama i da ne kakimo previse po njemu :D Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287980 Za 10ak minuta prva press konferencija. Prisutni ce pored novinara biti Marina, Bruce Buck, Cech i Frankova porodica.Treba stati iza ovog covjeka u narednom periodu, da napravimo tu pravu atmosferu i polog za uspjehe.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287984 Ovo će biti interesantno, ali dobro. Ja sam ipak na kraju zadovoljan. Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287985 Imam neki dobar predosjećaj u vezi s njim. Nadam se da će mu se dati barem jedna cijela sezona kako god završila. On s mladićima može napraviti nešto baš lijepo. Mogao bi ovo biti početak nekog novog Chelseaja.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287986 Njegova prica i danasnja preskonferencija je zaista muzika za nase usi. Takodjer imam osjecaj da ce ovo biti pun pogodak i neka ogromna prekretnica u ovom klubu. Gradimo neki novi Chelsea, to je sjajno. Svu podrsku ce imati od mene, a vjerujem i od ostalih navijaca, vremena koliko god hoce, jer je zadovoljstvo ga gledati i imati za trenera naseg kluba. S Frankom do pobjede! Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287987 Apsolutna podrska za njega. Vrijeme je za nesto novo i drugacije od ovog kluba. Mislim da je on bas pravi covjek za to. Evo ako neko nije gledao: https://www.youtube.com/watch?v=8iDuSztpktI Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287988 Lijepo je bilo slusati covjeka koji napokon zna engleski kako treba, a ne da naglaba. Uz to i elokventan, ne kao dajdza mu :D Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287989 “I want players, whether you’re 18 or 32, who feel like Chelsea’s their club. You’re not just passing through on the way to something else.â€To je to.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287991 Sto ovo dobro izgleda Frank Lampard (trener) Neko rece da ne pamti kad mu je bilo nesto ovoliko drago vezano za klub. Meni zadnji put kad je Kante dosao, vjerovatno zadnji dobar potez koji je klub napravio. Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287992 Ja bih rekao kako je kepa isto jako dobar posao. Vidjet ce se jos. Nadam se samo kako ovo nece ruzno zavrsiti, a moglo bi jako gadno biti. Bilo bi steta, naravno da cemo ga svi podrzati, al najvaznije je da ima podraku uprave. Koliko ce to imati vidjet cemo, zavisit ce dosta od rezultata naravno. Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287996 Sretno legendo, nadam se da ce se zadrzati na klupi duzi period. Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287999 Apsolutna podrska za njega. Vrijeme je za nesto novo i drugacije od ovog kluba. Mislim da je on bas pravi covjek za to. Evo ako neko nije gledao: https://www.youtube.com/watch?v=8iDuSztpktI ima li neki video di se vidi marina? Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_288001 Samo momci ovakvu podršku mu davajte kad bude stvarno trebalo. Bit će mukotrpan put da iz ove ruševine izgradi ljepoticu, a za to treba vremena i živaca. Samo neka mu uprava da podršku i stoji iza njega. Vrijeme je i da mi imamo trenera na duuuuže staze. A da podigne ovu ekipu vjerujem da će trebat jako puno govana progutat. Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_288002 Apsolutno. Sto se mene tice ima vremena koliko god hoce, da uspije u namjeri da ponovo napravi poseban klub od Chelseaja. Ne sezonu, dvije, vec mnogo vise ako treba. Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_288003 Zadnji put euforija slična bila prije 6 godina kad se Mourinho vracaoSent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Prijavi
5. juli 2019.7 god. comment_288004 Jesus take the fucking wheel, kakvi su ovo komentari. Nismo mi sad 10. na tabeli par godina unazad pa da nekome treba 5 godina ne bi li smo se vratili na pravi put. Mi jesmo na pravom putu, igramo najjača takmičenja i imamo koliko toliko prihvatljive rezultate sa veoma lošom igrom i mnogo istrošenim igračima (često i nedoraslim). Potrebno je napraviti promjenu u pristupu, timu, naravno sve to u cilju poboljšanja rezultata, a ne da eksperimentišemo i da se zadovoljavamo dugoročnim razvojem gdje ćemo možda i izgubiti ovo statusa što imamo. Jednom kad se taj status izgubi na duže staze onda se teško vratiti, zato u neku ruku i razumijem upravu kad daje otkaz nekome ko završi 6. ili 10. na tabeli. Završi tri sezone na 6. ili 10. mjestu, pa je vrlo moguće da ćeš za 10 godina biti "nekadašnji velikan". Igrače mijenjati ne možemo bar ove sezone, ali eto pristup možemo. I šta da očekujem od Lamparda? Pa naravno poboljšanje i to na onim poljima za koja i jeste tu. Ovo bacakanje sa tim da ako mu ne bude išlo da mu bezuslovno treba davati po par godina bi pilo vodu da smo mi sad u nekom ambisu pa daj šta daš jer ćemo se jednom iščupati, ali ovako je sasvim realno očekivati neke rezultate. Fudbal je posao i ako Lampard ne bi ispunio očekivanja, a to je da bar zadrži trenutni nivo, onda i ne zaslužuje da dobija nove šanse. Da ne govorim o tome ako ova sezona bude flop pa budemo 10. ili nešto što i nije nemoguće s obzirom da je Lampard praktično rookie. Moj stav je generalno da ovdje ne treba miješati osjećanja, naravno lijepo je vidjeti da je on tu i meni je drago, ali jasan pokazatelj kakav je danas fudbal i odnos prema pozivu predstavlja i ono kad nam je taj isti Lampard prešao u konkurenta (indirektno, ali koga briga kad je nosio svijetlo plavi dres) i kao profesionalac dao gol. Jer je to njegov posao, kao što je i ovaj trenerski. Prijavi
5. juli 2019.7 god. comment_288007 Danas pored Lamparda na treningu se pojavio i Cech, mogao bi i on biti pun pogodak ocigledno je ozbiljno shvatio posao. Prijavi
5. juli 2019.7 god. comment_288008 Pa to je tako, ljudi svasta pricaju a kad krene sranje prvi ce mu skidati glavu kao i svakom treneru do sada. Mislim kako je lampard svjestan gdje je dosao, barem po izjavama vidim da zna sto su ocekivanja i da ih mora ostvariti, te ne zeli nikakav popust zato sto je legenda kluba. A bome nece ga ni dobiti, svi znamo nasu upravu i romana, ne vjerujem kako se sve promijenilo preko noci. Ne vjeruju ni ostali, prvi je favorit za otkaz na kladionicama. Puno ce ovisiti o rezultatima, to je sigurno Prijavi
5. juli 2019.7 god. comment_288009 Nema oprastanja logicno. Ne mozes imati ocajne rezultate i nastavljati raditi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.