Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Joj kakav kiks napravi njihov golman, fakticki pokloni Villi gol. A i dosta je podbacio Wilson, njihov najbolji igrac. Odigrao bas lose. Villa nista specijalno, Abraham tanko.
  • Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Cole je u Derbyu.
Svidja mi se kako trenira Lampard, pogotovo kad su gubili kad je uveo nova 2 napadaca umjesto veznjaka, nije kao Sari sablonski bek za beka.
S obzirom da je ovo njegova prva sezona moze biti prezadovoljan sa prikazanim.
  • 2 sedmice kasnije...
Koliko god bi voleo da Lamps nas preuzme, toliko me je i strah razočarenja. Veoma pametan čovek, napravio čudo sa Derbijem, igrao lep fudbal, sad samo koliko je dorastao ovoj džungli, to ćemo videti. Ako dođe imaće baš težak zadatak, ali ima iza sebe ime koje je dalo puno ovom klubu, nadam se da to može i neke promene na bolje da donese.

Neka dođe. Dobit će nogu u guzicu jer naša uprava to najbolje radi. Imamo ljude u upravi koji žele čuda bez imalo truda i logike.

Pa naravno da ce ga sutnuti, nasoj upravi to kao dobar dan. Potrosit ce jednu legendu u najgoroj sezoni ikad gdje je ocito kako ce doci do raspada sistema.
Potpisao za klub na danasnji dan 2001 godine.
Idealno bi bilo da ga danas zavrse pa da bude drugi put u klubu na isti dan.
Lampard je budala ako potpise taj ugovor s Derbyem i odbije nas. Ovakva sansa mu mozda nikad vise nece doci, ako je istina sve ono sto se prica.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Jucer potpuno druge informacije bile, kao da Derby samo trazi 4 milke i da nece praviti problem Lampardu. Sad kao novi ugovor. Jebo sve ako iko ista zna o ovome, zivot smijem dat da od novinara niko pojma nema ni o cemu.

Lamps ili neko drugi, samo nek vise rijese pitanje trenera, Juli kuca na vrata.
Neka samo riješe tu situaciju sa trenerom pa tko god to bio što prije, kako bi se moglo krenuti polako sa pripremama. Bilo bi dobro da to bude netko tko zna sa mladima, pa da se odluči kome će se pružiti prilika a tko će nazad na posudbu. Nema druge, pošto imamo ban sigurno ovo ljeto, za dalje će se vidjeti.

A po skysportu je sve već dogovoreno s Juventusom ali će se službeno objavit tek kad nađemo novog trenera.

Dok nije sluzbeno sve su to puste price...
Ma haman da sam se zajebo sa ovim zvanicno. Ali vidio sam da je objavio sportklub a i Mirror na fb stranici. Izgleda da jos nista nije zvanicno,, sorry pipl
Ma nije tacno samo mu nude produzenje vjerovatno da bi izvukli novac od nas. U svakom slucaju i dalje sam za to da nam on bude trener sledece sezone.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.