Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Zamisli koliko jadan moraš biti da planiraš dovesti svoju legendu koja pri tome i nema iskustva da može birati iole sličan klub i opet nisi u stanju da ga dovedeš. Ne samo njega, nikoga drugoga.

Ovaj klub se pretvorio u Arsenal u periodu oko 2012./13.

Zamisli koliko jadan moraš biti da planiraš dovesti svoju legendu koja pri tome i nema iskustva da može birati iole sličan klub i opet nisi u stanju da ga dovedeš. Ne samo njega, nikoga drugoga.

Malo je reci Arsenal, mislim da idemo na neki visi nivo

A odakle to da ne mozemo dovesti?

Samo se cekalo da se sluzbeno potvrdi Sarri kao trener Juventusa. Siguran sam da se vec zna ko ga naslijedjuje na klupi Chelsea i da cemo kroz par dana i mi dobiti tu informaciji.

Sretan rođendan legendo, mislio sam kako cemo ga potpisat danas ali nista od tog. Odvuci ce se i to kao sve kod nas

A odakle to da ne mozemo dovesti?

Samo se cekalo da se sluzbeno potvrdi Sarri kao trener Juventusa. Siguran sam da se vec zna ko ga naslijedjuje na klupi Chelsea i da cemo kroz par dana i mi dobiti tu informaciji.

Jok eto oni čekaju zato što im se čeka, a ne zato što nisu u stanju da to završe iako je vrijeme praktično za to odavno. Ne bi me čudilo da uđemo u jul bez trenera službeno.

https://youtu.be/dQ2Bqfm1h18

Dok svi trce za drogbom lampard prema navijacima. Tesko je ostat ravnodusan, jedva cekam sljedecu sezonu
Ako je to, to. Srećno što bi se reklo, trebaće mu.

Ali drago mi je što je on taj, možda nešto konačno na bolje krene, nikad se ne zna.
Lampard will also instruct the youth coaches to vary training times, so that he can watch either after or before working with the first team.

Former head coach Maurizio Sarri did not watch a single academy training session and did not attend any under-23 games during his year in charge.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

https://twitter.com/Thiban_ben/status/1146478407519219713?s=19

Viden danas na Stamfordu, kao i RLC. Objava za lamparda vjerojatno u petak, RLC ce isto ubrzo

Sretno mu bilo, i nadam se da će uspjet natjerat upravu na drugčiji i pametniji rad nego do sad. Prebacite ga u trenere.

Dobro jutro svima, pozdravite novog trenera Celzija, Frank Lampard.

Kakav osjecaj, dobrodosao kuci majstore. Svu srecu svijeta ti zelim u novoj ulozi, povedi nas u nove uspjehe.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.