18. august 2019.7 god. comment_288621 Nadat se kako će povratak RLC-a, CHO-a, Reecea i Rudigera malo pokrenuti stvari. Ne sumnjam kako će ih lampard gurnut u vatru čim se oporave, valjda će imati hrabrosti prikovati Azpilicuetu na klupu Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288635 Ovaj momak ima apsolutnu podršku. Njemu treba dat vremena da otjera ono što ne valja i dofura igrače koji će odgovarat njegovom stilu nogometa, a za to treba vremena. Konstantne smjene trenera i svaki prijelazni rok kupovina igrača koja su odgovarala svaki put drugom treneru dovela su nas tu di jesmo. Da nemamo ni glavu ni rep. Nemamo ni obranu ni napad, a veza kako tako. Sada treba zažmirit i istrpjet sranja sljedece dvije sezone, makar se borili za bedaka, a ne prvaka. U suprotnom možemo očekivat samo daljnje srozavanje kvalitete. A ja se iskreno bojim da će ova retardirana uprava imat razumijevanja za Lamparda. Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288640 Nadat se kako će povratak RLC-a, CHO-a, Reecea i Rudigera malo pokrenuti stvari. Ne sumnjam kako će ih lampard gurnut u vatru čim se oporave, valjda će imati hrabrosti prikovati Azpilicuetu na klupu Što ti treba hrabrost za to? Čime nas je to Azpi toliko strašno zadužio? Kad kažete "hoće li imati hrabrosti" kao da se radi o Messiju. Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288642 Azpi je kapetan, nije baš lako kapetana stavit na klupu. Vjerojatno ima i jak utjecaj na svlačionicu, a opasno se takvima zamjerit. Pogotovo što kod nas trenerima leti glava kad se zamjere igračima. Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288644 Ako je Villas-Boas smio držati Lamparda na klupi i stavljati moćnog Romeua u prvu postavu, valjda će smjeti Lampard otjerati ove što ne valjaju, pa koliki god staž da imaju. Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288645 Naravno da ide Lampardu sva moguca podrska. Samo da odstrani otpad koji se nagomilao i uvede akademce meni je ogroman posao. Taman ce do tad proci i transfer ban, moci cemo kupovati nove igrace, ekstra. Sto se tice smjene generacije, mislim da je ona trebala poceti jos tamo nekad 2012 godine. Ono sto smo u medjuvremenu uspjeli jesu dvije titule koje smo osvojili ali to je za mene pirova pobjeda. To je trenutno donjelo dobro a nikako za buducnost. Naravno ni okolnosti nisu tad bile mozda pogodne za to, RLC, CHO, Mount, James i ostali su bili daleko mladji a Boga, Musonda i drugi ocito nisu bili dovoljno dobri u to vrijeme. Sta da se radi, nase je da pretrpimo nekako ovu godinu zarad bolje buducnosti. Uzivati u igri nasih omladinaca, sigurno da nam imaju sta pokazati pogotovo kada se svi oporave. Lampard trenutno imao neopisivo tezak posao. Transfer ban, otisao najbolji igrac lige, mnogo povreda, mnogo mladih igraca, sam on mlad a Premiership gazi sam od sebe... nije mu lahko ali vjerujem da ce sve biti ok. Puna podrska nasoj legendi. Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288646 Pa krenuli smo mi usmjenu generacija 2012, nakon osvojenog LP imali smo Hazard, KDB, Lukakua, Salah, Oscara... Sve mladi igrači i veliki talenti, a danas dobar dio njih i top igrači. Samo što smo nažalost doveli i Mou koji je sve to rasprodao... Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288647 Pa krenuli smo mi usmjenu generacija 2012, nakon osvojenog LP imali smo Hazard, KDB, Lukakua, Salah, Oscara... Sve mladi igrači i veliki talenti, a danas dobar dio njih i top igrači. Samo što smo nažalost doveli i Mou koji je sve to rasprodao... Dobro si se sjetio, jebem Murinju sve od - do. Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288648 Bili su tad i Azpilicueta kao mlad igrac, zatim Moses i Marin kao pojacanja takodje. Ocekivalo se da Kalas postane neko i nesto, Bertrand Traore isto tako. Na golu Courtois, na lijevom beku Bertrand i tako dalje. Pola ih je otjerano, pola nije ostvarilo potencijal. Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288649 Tada ne trebao neki trener kao sto je danas Lampard, a ne Mou. Druga bi prica bila. Zato, puna podrska Lampardu, ako sam sam tepio trenere 2 sezone im davao, Lampardu dajem 10. Narocito jer vidim sta zeli s ekipom i da bi to moglo fenomenalno izgledat, samo jos vremena treba. Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288651 Protiv Lestera je idealna prilika bila da se skine taj teret i ostvari prva pobjeda. Sada imamo dvije utakmice gdje nam je 6 bodova apsolutno moranje i ocekujem da se to ostvari prije pauze.Sto se same ekipe tice, treba razmisliti o par pozicija i nekim igracima. Moralo bi biti promjena u prvih 11 za iduci mec.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288655 Sad ne znam ko su nam glavni konkurenti u borbi za opstanak, koga da pratimo, protiv koga da navijamo. Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288659 Tada ne trebao neki trener kao sto je danas Lampard, a ne Mou. Druga bi prica bila. Zato, puna podrska Lampardu, ako sam sam tepio trenere 2 sezone im davao, Lampardu dajem 10. Narocito jer vidim sta zeli s ekipom i da bi to moglo fenomenalno izgledat, samo jos vremena treba. Ta ekipa se spremala za Guardiolu, ali nije on želio doći u tom trenutku i uzeli smo Mourinha kojem ti igrači nisu odgovarali. Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288660 I to pokazuje koliko uprava nema pojma šta radi. Spremaju ekipu za Guardiolu, a onda dovedu trenera koji je potpuno suprotnog stila igre. Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288661 Nekad tacno imam osjecaj da bi mnoge klubove bolje vodili prosjecni gledaoci, nego bogatasi, sportski radnici i bivsi fudbaleri. Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288663 Ma kakvom vrijeme treba para, oni koji ne znaju sad neće znati ni za 2 godine. Azpija možeš uigravati još 2 godine neće nikad znati odigrat dupli,predriblat, ubaciti. Kovačić kako kad,al uglavnom je za klupe. Pedro, Willian koliko god da su naši napadači loši, velik udio u slabom učinku naših napadača imaju i ova dvojica. Barkley kao i Kovačić,pripreme ekstra protiv Uniteda ne zna loptu dodati. Bats i Žiru neće nikad zabiti 20+ golova, a svaka velika ekipa mora da ima špica koji će zabiti barem 20. Tammy neću uvrštavati zato što je imao 2 utakmice da se pokaže. Pulisić isto tako.Sljedeće sezone dovesti 4 igrača svjetske klase,ako želimo da ovo na nešto liči.Trebam se pitati hoćel Kovačić igrati ko Xavi il' će igrat ko Tino Sven Sušić.. Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288666 Ma kakvom vrijeme treba para, oni koji ne znaju sad neće znati ni za 2 godine. Azpija možeš uigravati još 2 godine neće nikad znati odigrat dupli,predriblat, ubaciti. Kovačić kako kad,al uglavnom je za klupe. Pedro, Willian koliko god da su naši napadači loši, velik udio u slabom učinku naših napadača imaju i ova dvojica. Barkley kao i Kovačić,pripreme ekstra protiv Uniteda ne zna loptu dodati. Bats i Žiru neće nikad zabiti 20+ golova, a svaka velika ekipa mora da ima špica koji će zabiti barem 20. Tammy neću uvrštavati zato što je imao 2 utakmice da se pokaže. Pulisić isto tako.Sljedeće sezone dovesti 4 igrača svjetske klase,ako želimo da ovo na nešto liči.Trebam se pitati hoćel Kovačić igrati ko Xavi il' će igrat ko Tino Sven Sušić.. Ne treba vremena zato da pojedini igrači proigraju, nego da se prodaju kukolji i dovede klasna stoka.... A za to ipak treba vremena. Nemres u jednom transfer roku dofurat 5 klasnih grla jer nemas para za to i uz to sve se nadat da će svi bit pogodak. Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288668 Kako je City doveo za jedan prelazni 4-5 igrača svjetske klase.Treba nam neko ko se razumije u fudbal da dovodi igrače ne neka fanfulja koja nema pojma i koja gleda samo da uštedi.Hoćeš lijep fudbal,e pa trebaju i pojačanja svjetske klase, ne možeš od govana pitu praviti. Kako je City otjero penzionere i propalitete,a mi dajemo Willianu u sličnima novi ugovor. Mogu se dovesti 4 igrača po 60 miliona, ima para od prodaje Hazarda,Tv prava i ostalih kuraca,samo se ne zna sa njima. Mi smo jebenog Popivodu platili 35 miliona,Liverpool doveo Salaha za te pare. Prijavi
20. august 2019.7 god. comment_288672 Lampard je najbolji trener kojeg je Chelsea imao nakon Mourinha iz prvog mandata (ne ovog Mourinha iz drugog mandata). Lampard je unio toliko željenu svježinu u igru, atraktivno i napadački se sada igra, daje se šansa akademcima. Vidjet ćemo na što će izroditi. Lampard je krivac za poraz u Superkupu Europe. Trener postavlja 5 igrača koji će izvoditi penale. Glavno pravilo je da se mlad i zelen igrač ne stavljao kao zadnji koji će opucat penal zbog pritiska. Lukaku niije smio pucat zadnji penal onomad, kao ni ovaj sada. Jednostavno to je Lampsova greška koja nas je koštala titule. Ali zaboli me briga za Superkup iskreno. Od Lampa očekujem čuda u ovoj sezoni zabrana da se riješi smeća, dadne šansu akademcima, stvori atrakitvnu ekipu itd. Prijavi
20. august 2019.7 god. comment_288674 Kako je City doveo za jedan prelazni 4-5 igrača svjetske klase.Treba nam neko ko se razumije u fudbal da dovodi igrače ne neka fanfulja koja nema pojma i koja gleda samo da uštedi.Hoćeš lijep fudbal,e pa trebaju i pojačanja svjetske klase, ne možeš od govana pitu praviti. Kako je City otjero penzionere i propalitete,a mi dajemo Willianu u sličnima novi ugovor. Mogu se dovesti 4 igrača po 60 miliona, ima para od prodaje Hazarda,Tv prava i ostalih kuraca,samo se ne zna sa njima. Mi smo jebenog Popivodu platili 35 miliona,Liverpool doveo Salaha za te pare. Ma možeš vraga dovest svjetsku klasu za 60 milja. Talenta koji ima te predispozicije možda da, ali ostalo ne. Danas prosjek košta te pare. Pravi primjer kod nas ti je Kovačić. Di bi takav igrač koji već 4 sezone ne igra na razini prije 10 godina vrijedio 50 milja. Lampsu je najbitnije kao što ovdje pišemk da ove sezone sustavno izbaci kukolje van, a zatim na ljeto polako dovodit igrače koji odgovaraju njegovom sistemu igre. Nogomet je postao previše taktička igra da bi dovodio svakog ko ti se sviđa. Tako da je u cijeloj priči najbitnija uprava iz tog razloga da dadne vremena Lampardu i da ima odriješene ruke u transferima. A pošto smatram da je uprava zbog svojih loših odluka zadnjih godina trebala odavno otići vjerujem da će Laps završit kao i svi drugi treneri. Čim dođe prva veća kriza letit će on... Prijavi
31. august 2019.7 god. comment_288944 Ekipa pada u drugom poluvremenu konstantno. To ako uspije popraviti, bit će trajno rješenje. Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289089 Ne znam da je ikad iko napravio ovako brzu smjenu generacija u nekom klubu. Možda nije promijenio 20 igrača i doveo 20 novih, ali ovi mladi igrači koje je gurnuo se za sve pitaju na terenu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.