17. januar 2016.10 god. comment_247369 Pa i Drogbe. On je za Drogbu ono sto je Gigs Manchester Unitedu. Ne umanjujem doprinose Drogbe, sigurno medju najvecim legendama ali porediti ga sa Lampardom koji je bio duze u klubu 5 godina i dao puno vise nema smisla. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247413 Mikel ? Mikel je tu negdje iza Lamparda, treba Mikelu jos jedna sezona da presisa Lampsa :P Prijavi
18. januar 2016.10 god. comment_247469 On je za Drogbu ono sto je Gigs Manchester Unitedu. Ne umanjujem doprinose Drogbe, sigurno medju najvecim legendama ali porediti ga sa Lampardom koji je bio duze u klubu 5 godina i dao puno vise nema smisla. Drogba se bar nije olakšao po nama kao Lampard Prijavi
22. januar 2016.10 god. comment_247830 http://www.skysports.com/football/news/11668/10138072/frank-lampard-says-chelsea-players-must-stand-up-and-be-counted Bas tako. Prijavi
22. januar 2016.10 god. comment_247834 Mislim da je ovo protiv Liverpola kad je uvalio 2 gola. Zavrsilo na kraju 4:4, moja omiljena utakmica. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253080 Eh, Lamps je tip igrača koji nam fali u ovim utakmicama. Oni šutaju sa 16, zavrću, plasiraju jedu govna, rekoh kad se sjetim Lampsa pa ne bi ovaj prismrdio. Kakvo crno plasiranje, odnio bi i nju i golmana u gol. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253085 da nam je lamps u ovim godina umjesto fabregasa bili bi puno konkretnije, onaj katalosnki papak ne zna šut uputiti Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253087 Bas sam i ja sinoc na suboksu govorio kada je Fabregas sutirao u prvom poluvremenu. Nekad mi nisu jasni, kao da hljeba ne jedu pa imaju onako slabe suteve. Frank je znao iz koraka opaliti loptu a ona od siline zvizdi kroz vazduh, golman je ne vidi. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253102 Nekad su bili igraci. A ne Cesc, Pedrito, Hazardito itd... ovakvi bi oborenih glava trebali da hodaju pokraj Lampsa. Ali dzaba sve to kad je i Lamps picic ispo :D Prijavi
11. decembar 2016.9 god. comment_263744 Kako mi je drago sto je danas posjetio klub i gledao utakmicu i druzio se sa igracima posle. Nadam se da ce dobiti neku funkciju u klubu. Prijavi
12. decembar 2016.9 god. comment_263784 Kako znaš da se družio s igračima poslije? PS. Našao sam. https://www.youtube.com/watch?v=nqmZTYiikn4 Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267319 https://www.facebook.com/franklampard/videos/1206831346096688/ objavio da je završio karijeru Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267320 Jedan od najvećih ikad koji je obukao plavi dres i meni lično omiljeni i najbolji veznjak ikad. Čovjek koji je godinama bio glavna pokretacka snaga kluba na terenu mogao sta je htio, čovjek bez loše sezone uvijek konstantan uvijek svim srcem uz klub. Najbolji strelac u istoriji i igračina koja je kao vezni igrač postigao preko 300 golova, šta više da se kaže o ovoj veličini. Hvala na svemu i bez obzira na sve ostaješ moj omiljeni igrač koji je obukao plavu uniformu. Onih pola sezone sa City-em nije vrijedno spominjati, ne znači to ništa totalno nebitna stvar uključujući i onaj gol. Tada nas je to povrijedilo ali naravno kako i neće uvijek je teško kad legenda ode taj period ne treba ni trunke jedne da utiče na sve ono što nam je dao i postigao. https://www.youtube.com/watch?v=KAfiVZH6Yio Frankie is the legend. Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267331 Nadam se da se vraća u Chelsea preuzet neku funkciju u klubu, koliko znam iz kluba su već rekli kad završi karijeru da su mu vrata otvorena Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267346 Želim da se dobro pokaže na trenerskoj sceni i da jednog dana nas preuzme, u idealnom svetu, posle Contea. Aaaa, zamislite samo koliko bi to divno bilo. Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267352 Kakav tezak dan. Hvala ti za sve, ti si moj idol. Lampard je najbolji igrac u istoriji Celsija bez ikakve sumnje, razlog zbog kojeg sam krenuo da navijam za ovaj klub. Kakav je samo sut imao ovaj covek, kad se setim. Strah i trepet za protivnicke golmane. Onu utakmicu protiv Liverpula nikada necu zaboraviti, tvoj penal i proslavu nakon toga. Ne zameram ti nista u karijeri, bio si najveci gospodin i na terenu i van njega. Stara skola, sto bi se reklo. Zelim ti sve najbolje u nastavku zivotu i nadam se da ces biti trener mog voljenog kluba za par godina! Prijavi
2. februar 2017.9 god. comment_267355 Želim da se dobro pokaže na trenerskoj sceni i da jednog dana nas preuzme, u idealnom svetu, posle Contea. Aaaa, zamislite samo koliko bi to divno bilo. Mislim da je Terry vise za toga. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.