Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Svi mi znamo za sljedeće:

1. Na britanskom otočju desetljećima postoje oni odani Vatikanu (Keltski integralisti) i oni odani Kraljici (Britanski lojalisti). Nogometni simbol integralista je Celtic, a nogometni simbol lojalista Rangers.

2. Chelsea je povijesno povezan sa Rangersima, to bratstvo ima svoje duboko utemeljenje u prošlosti.

Ali i kada poznajete te dvije stvari, opet morate imati na umu sljedeću činjenicu - OVO JE FUCKIN 2012. GODINA i 21. STOLJEĆE. Postoji jako mnogo katolika koji navijaju za Rangersa i protestanata koji navijaju za Celtic. Tako da vam ta priča o religiji i nogometu gubi smisao, osim naravno na Balkanu gdje je još tako jer smo mi zaostali malo za ostatkom svijeta. Ja npr. dolazim iz katoličkog okruženja djelimično, pa opet simpatiziran Ragnerse. Ako me pitate zašto, reći ću vam čisto iz toga što je to Chelseajev bratski klub. I sviđa mi se boja dresova. Ništa više. Ni Celtic mi nije mrzak i želim da izbace Juventusa.
Zajebite vi tu pricu,da se vratimo na temu.....evo recimo ne bih sebi dopustio nepostovanje svojih protivnika,njihovog truda i zalaganja,i same borbe da ostvare svoje ciljeve,to moras postovati i naravno tako ce tebe neko drugi postovati.....e sad kad se osvrnem nemam nekog pretjerano mrskog tima do onog koji u datom trenutku izadje Chelsea-ju na crtu(naravno ne zaboravimo Barcu za koju necu reci mrziim,nego ajde da kazem ne podnosim,nerviraju me kao pojava i sam nacin igre to je sve) i evo recimo, sta bi sad, Juve je bio bolji,iskoristio nase slabosti,to jest uzdrmanost i letargiju u ekipu i zasluzeno nas dobili,sto ne bi uspjeli 1000000 posto da smo bili normalni i igrali kako znamo igrati,i malo je klubova koji nam mogu parirati kad smo IN OUR PRIME ......i kako god okrenemo,zajebite salu Juve prodje dobro, imaju lijepe sanse za zavrsnicu LS-a ove godine,iskreno mislim da im Celtic nece predstavljati veci problem,mada ni Juve nije neki top klub ali eto vidjecemo,vrijeme ce pokazati... :)>-
Nek ne osvoje Uefalona ili Gaychester i ja zadovoljan. Mada, najsretniji bih bio kada bi Dortmund ukrao taj pokal i stavio ga u svoje vitrine.
  • 5 sedmica kasnije...
http://www.mozzartsport.com/vesti/evropa-bruji-secate-li-se-ovih-meceva-mozda-je-bas-neki-od-njih-bio-namesten-video
za koga navijat united ili real
united ako izbaci reala, moze znacit da je jose blize otkazu i dA bi mogao u zapadni london, a ako real izbaci starog prdonju najvece zadovoljstvo i uzitak
Sve mislim da Man ce da ide dalje neznam zasto.Ali stari vuk je opasan a i prva utakmica igraju na gosti sto im je lakse da kuci igraju zadnja.Zatoa cekamo da dodze sreda i da vidimo sta ce da bude :P
PSG rijesi utakmicu u prvom poluvremenu, Moura pokazuje kakva ce klasa biti a Pastore pokazuje kakva klasa jeste vec par godina, lijep pogodak Lavezzia, uglavnom dobra utakmica, neka ovako nastave i u drugom poluvremenu.
Parizani unistili smijesne Sismise.I sam se pitam kako su dosli u 1/8.Valjda sto su imali laganu grupu.
Moura,Lavezzi i Pastore briljiraju a ako se jos Ibra raspuca ne gine Spancima petak do kraja.
Moura/Pastore/Lavezzi
Kako su ljudi odigrali u prvom poluvremenu svaka im čast.
Valencia sve nešto okolo dodaju se ko ali šuta ni na pomolu dok PSG lagano se brani i kad uzmu loptu Pastore samo doda Mouri ili Lavezziu koji se popišaju po odbrani Valencie i odma stvore dobru šansu...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1360705119' post='107230']
Dobro što je Valencia postigla gol da bude bar malo zanimljivije u revanšu...

Što je Ibra dobio crveni ?
[/quote]
Napravio prekrsaj i potom opasno startao na drugog igraca djonom.
Po meni prestrogo.

http://www.youtube.com/watch?v=5RFBFJ6RQzA
Kako mi je zao Celtica,odigrali su prvo poluvreme odlicno, razbili su Juventus i onda popijuu drugom jos 2 komada,prava steta...Inace nadam se da nece ni Barselona uzeti ovo,a ni MAnchester,najvise bi voleo da to bude Dortmund ili Sahtjor,Galata samo zbog Didaija i eventulno Real zbog Mourinhna.
ma kakav mou, nek dobije otkaz :D sutra se navija za united :D a inace nek osvoji dortmund il bayern samo da ne osvoji englez, barca i juve pa sto ostane :D
Kad vidim Seltik - Juve 0-3 realno niko nije ocekivao vakva pobeda,svi kazu bolje je bio Seltik ali zato je golem club Juve i takav je negov stil na igra.Zato i ide dalje vo narednu rundu al tamo nema ekipe ko Seltik :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.