13. februar 2013.13 god. comment_107259 I ja sam se pitao da li sam nešto propustio da je on nešto prigovorio pa dobio crveni, ali za onaj start id to 2 minuta do kraja dati crveni takvom igraču debilizam pa meni bi mrsko bilo vadit karton iz dzepa u zadnjoj minuti... Prijavi
13. februar 2013.13 god. comment_107260 Čitam ove komentare po portalima nakon utakmice Celtic-Juve, ma nema naložili se kao da su prošlii u finale, ali sljedeće kolo nema izvlačenja, nema više Celtica. PSG oteža posao na kraju bezveze, Ibra je Ibra. Večeras Real-United, ne znam za koga da navijam, ako Real ispadne možda nam se prije vrati Mou, a opet ko bi trpio ove navijače ako bi prošli... Kladionice kažu da je Šahtar favorit, a nemaju glavnog igrača, mislim da će Borussija to lahko dobit.[img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/539861_565649183475302_2063264732_n.jpg[/img] Prijavi
13. februar 2013.13 god. comment_107279 [img]http://footygifs.co.uk/img/lichtsteinerdive.gif[/img] Prijavi
13. februar 2013.13 god. comment_107300 [quote name='soxx' timestamp='1360755568' post='107279'] [img]http://footygifs.co.uk/img/lichtsteinerdive.gif[/img] [/quote] taj Lichsteiner je trebao dobit crveni jedno 3 puta vidi smrada, gurne Hoopera i onda se još baci ko da je ovaj njega udario... Prijavi
13. februar 2013.13 god. comment_107305 rekao sam vec kad je ispao Chelsea da cu u ligi prvaka navijati za PSG zbog Carla Ancelottia i za Real Madrid zbog Jose Mourinha.Ocekivane pobjede i PSG i Juventusa(mislio sam da ce biti nerijeseno) i prestrogo iskljucenje Zlatana Ibrahimovica,veceras ocekujem pobjedu Real Madrida i Borusie Dortmund,za Celtic sam mislio da nece izgubiti cak sam i na kladionici igrao,Valencija je bila nemocna lose su igrali i to na domacem terenu i ako su uvalili gol u zadnjim minutama. Prijavi
13. februar 2013.13 god. comment_107328 Volio bih u sljedećoj rundi duel Juventus vs PSG. Da im jebu kevicu prepotentnu talijansku. Ja mislim da bi ih Zlatan sam pobijedio. Prijavi
13. februar 2013.13 god. comment_107354 gledao sam malo drugog poluvremena Šahtar - Dortmund svaki put kad sam bacio oko, Dortmund je napadao vidio sam i neku statistiku u udarcima 14-6 za Dortmund mislim da mogu reći da ih je Dortmund ubio tamo (neka me ispravi netko ako se varam) jača su ekipa i prolaze dalje sigurno a Real - Manchester vidim Manchester naučio vozit autobusa, ali ko da će itko pričati o tome... o tome se priča samo kad Chelsea tako igra Prijavi
13. februar 2013.13 god. comment_107357 Real ubio United igrom ali rezultat je izostao tacnije zavrsnica.Mada je i United imao par finih sansi. Kagawa i Rafael su strasne prevare od igraca.Prvi se nije vidio a drugog je pravio budalom ko god je stigao iz Reala. Prijavi
13. februar 2013.13 god. comment_107358 Dobra utakmica Real - United sa dosta sansi, u uzvratu ce biti pakleno sigurno, nadam se Real da prolazi i osvaja ovo... Prijavi
13. februar 2013.13 god. comment_107363 Koliko sam uspio baciti oko, moram reći da je Taison bolji igrač nego što sam mislio. Odličan su posao odradili u Šahtaru prodavši Williana za ovog, još im je plus ostalo finih para. Inače zadovoljan sam utakmicom u Madridu, ali mislim da će još bolja biti na OT-u. Prijavi
13. februar 2013.13 god. comment_107368 Gledo obje pomalo, mogu reć da je Borussia nadigrala Shakhtar i očekujem njihov prolazak, a što se tiče Real - Crveni pederi, mogu reći da ih je Real ubio, o meni je Mou trebao ranije uesti Modrića koji me ugodno iznenadio i nije trebao uvoditi Pepea nego Kaku. Real je zaslužio pobjedu, siguran sam u njihov prolaz Prijavi
14. februar 2013.13 god. comment_107380 odlična tekma realm manu, manchester gol u gostima sad ima i 65% prolazi.. de gea je sinoć odlično branio Prijavi
14. februar 2013.13 god. comment_107381 De Gea sinoć branio ko manijak, Ronalda su zaustavili u drugom poluvremenu... Prijavi
14. februar 2013.13 god. comment_107387 bolji Real Madrid,imali su vise sansi i lakse su dolazili do prilika,ocekujem prolaz Real Madrida. Prijavi
14. februar 2013.13 god. comment_107408 Utakmica sa sansama na obe strane, ali ipak nedostojna imena rivala. Da oba tima, do 80og minuta imaju ispod 70% tacnih dodavanja... Da su odbrane bile 5% bolje, na obe strane, polovina onih sansi se ne bi ni desila. S druge strane, gledao sam Shakthar vs Borussia u snimku, utakmica je bila mnogo kvalitetnija, i lepsa za gledanje. Prijavi
14. februar 2013.13 god. comment_107417 Podsjetilo me na onu obranu kada je paradom Matin slobodnjak skinuo. Strašne reflekse ima. Prijavi
14. februar 2013.13 god. comment_107419 realno mogao je to i normalno uhvatit ali to da ima strašne reflekse stoji Prijavi
14. februar 2013.13 god. comment_107451 Al' je zato 3 puta prilikom kornera odletio u prazno. Odbrani nemoguce a primi pacerski gol.Kopija Bartheza. Prijavi
14. februar 2013.13 god. comment_107454 [quote name='VahaCFC' timestamp='1360863266' post='107451'] Al' je zato 3 puta prilikom kornera odletio u prazno. Odbrani nemoguce a primi pacerski gol.Kopija Bartheza. [/quote] Sve stoji osim da je kopija Bartheza. Ipak nije takva 'budala'. http://www.youtube.com/watch?v=IhGS_MwHQZo [img]http://www.whoateallthepies.tv/FabienBarthez10v.jpg[/img] Prijavi
14. februar 2013.13 god. comment_107518 Ajmo Juve, gazi ciganeeeee Pun mi je kurac ovog foruma i favoriziranja jebenog septika koji nam je tradicionalno rival samo zato što nas je Juve nadigrao u najbitnijoj utakmici sezone za što smo si sami krivi jer smo igrali ko gola kurčina, mali ste ljudi čim navijate za nesreću onih koji su nas pošteno i zasluženo izbacili. septik nikad neće biti klub svjetske klase, mogu biti sretni što su uopće dogurali do osmine, i sad su se najeli govana za života a još više će se ih najesti u Torinu. However, forza Galatasaray. Prijavi
15. februar 2013.13 god. comment_107519 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1360886258' post='107518'] Ajmo Juve, gazi ciganeeeee Pun mi je kurac ovog foruma i favoriziranja jebenog septika koji nam je tradicionalno rival samo zato što nas je Juve nadigrao u najbitnijoj utakmici sezone za što smo si sami krivi jer smo igrali ko gola kurčina, mali ste ljudi čim navijate za nesreću onih koji su nas pošteno i zasluženo izbacili. septik nikad neće biti klub svjetske klase, mogu biti sretni što su uopće dogurali do osmine, i sad su se najeli govana za života a još više će se ih najesti u Torinu. However, forza Galatasaray. [/quote] Ja Juventus ne volim više nego što ne volim Celtic. Tradicionalno, ne zato što su nas izbacili sad. Također, gotovo uvijek u takvim utakmicama navijam za autsajdera. Celtic nije naš rival, Celtic je rival Rangersa koji imaju tu vezu sa našim navijačima. Ne mora svako mrziti QPR i Tottenham npr. samo zato što su Chelseajevi rivali. Gluposti. Prijavi
15. februar 2013.13 god. comment_107522 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1360886258' post='107518'] Ajmo Juve, gazi ciganeeeee Pun mi je kurac ovog foruma i favoriziranja jebenog septika koji nam je tradicionalno rival samo zato što nas je Juve nadigrao u najbitnijoj utakmici sezone za što smo si sami krivi jer smo igrali ko gola kurčina, mali ste ljudi čim navijate za nesreću onih koji su nas pošteno i zasluženo izbacili. [b]septik nikad neće biti klub svjetske klase[/b], mogu biti sretni što su uopće dogurali do osmine, i sad su se najeli govana za života a još više će se ih najesti u Torinu. [/quote] Moooolim te, ne pali se. D: Preozbiljno shvataš neke stvarčice. Kao prvo, kada je Seltik igrao protiv Čelsija pa ga smatraš rivalom? Je l' su iz istog grada? Da li to znači da su Arsenal i Totenhem rivali Rendžersa? Smešno. I mi ovde nismo Englezi, tj. navijači koji redovno odlaze na utakmice, tako da mi ni ne znamo (ne možemo da osetimo) kakav je zaista odnos navijača dva kluba. Prijavi
15. februar 2013.13 god. comment_107564 da mrzim Juve što su nas nadigrali...smiješno pa Šahtar nas je ubio pa ih ne mrzim ni 1 posto Juve mrzim otkad pratim nogomet, otkad sam prvi puta vidio taj ružni ciganski dres isto kao i Gaychester a Celtic uopće ne mrzim, bmk šta su oni sa Rangersima jer nemam osobno nikakve veze sa Rangersima Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.