4. decembar 2012.13 god. comment_92918 Ovaj City je odron samo takav, pa ni boda da izvuku a jos sramote ni jedne pobjede cc. Prijavi
4. decembar 2012.13 god. comment_92930 Jurčić je na heroinu: http://www.index.hr/sport/clanak/jurcic-bod-posvetio-cacicu-i-otkrio-tajnu-njegovog-osvajanja-igracima-nisam-dao-da-sjednu-na-poluvremenu/650572.aspx Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_92952 [quote name='Caeruleus' timestamp='1354657983' post='92906'] Dinamo je oborio sve rekorde. [/quote] Malo si pozurio bio . Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_92988 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354658604' post='92911'] City ispao smesan protiv sarene postave Borussie... [/quote] Da budemo iskreni i City je bio u sarenom sastavu, ali je Mancini opet ispao smijesan. On je fenomen od trenera. Tolike godine u trenerskom poslu a u LS ni da prdne, ni sa Interom ni sa Cityjem. A cudno je kako dobri igraci pretezno budu losi treneri dok najbolji treneri budu ljudi koji nikada nisu igrali fudbal ili su bili prosjecni a cesti i ispodprosjecni igraci. Naravno, izuzetaka ima u oba slucaja. Eto, Mancini je kao igrac bio dosta bolji od Kloppa koji nikad nije igrao u Bundesligi vec se jebavao po drugoj ili trecoj ligi, a sada Klopp moze drzati lekcije ne samo Manciniju vec i vecini trenera. Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_92995 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1354717289' post='92988'] Da budemo iskreni i City je bio u sarenom sastavu, ali je Mancini opet ispao smijesan. On je fenomen od trenera. Tolike godine u trenerskom poslu a u LS ni da prdne, ni sa Interom ni sa Cityjem. A cudno je kako dobri igraci pretezno budu losi treneri dok najbolji treneri budu ljudi koji nikada nisu igrali fudbal ili su bili prosjecni a cesti i ispodprosjecni igraci. Naravno, izuzetaka ima u oba slucaja. Eto, Mancini je kao igrac bio dosta bolji od Kloppa koji nikad nije igrao u Bundesligi vec se jebavao po drugoj ili trecoj ligi, a sada Klopp moze drzati lekcije ne samo Manciniju vec i vecini trenera. [/quote] City ima saren sastav City ima 2 ravnopravna tima... Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_93003 I ti ga pretjera sad... Sinoc igrali jedan Garcia i Sinclair prvu, a Nastasic bio bek. Bez Silve, Aguera, Kolarova, Tourea ne mozes reci da je City igrao u najjacem sastavu. Ja sam Manicnija pljuvao za cijelu ovogodisnju sezonu u LS a ne samo za sinocnju utakmicu. Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_93007 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1354722342' post='93003'] I ti ga pretjera sad... Sinoc igrali jedan Garcia i Sinclair prvu, a Nastasic bio bek. Bez Silve, Aguera, Kolarova, Tourea ne mozes reci da je City igrao u najjacem sastavu. Ja sam Manicnija pljuvao za cijelu ovogodisnju sezonu u LS a ne samo za sinocnju utakmicu. [/quote] Nemoj da ih pravdas "sarenom" postavom.... Nisu pokazali nista i nisu zasluzili bolje od ovoga. Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_93022 Ne pravdam ih nicim vec samo kazem da nisu istracli svi najbolji igraci koje imaju. Nemaju se sta blatiti igraci, pa valjda je jasno da je za sve ovo kriv Mancini. Igrace treba neko usmjeriti i reci im sta da rade, Mancini ne zna ni sta da im kaze. Ionako svaku utakmicu prespava zamotan. Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_93193 i tako mocni shahtar izgubi dns od juventusa na svon terenu Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_93200 Chelsea sa 16 golova je najefikasnija momcad grupne faze . Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_93216 Barcelona mi je poslin manchestera najgadljiviji klub ali bi da sve da izvuku shaktar pa da mogu uživat u analnom devastiranju ukrajinskih smradova...... Prijavi
6. decembar 2012.13 god. comment_93250 Eh sad kad smo ispali vrijeme je da odredim neke svoje favorite za daljni tok natjecanja: Shahtar i Borussija Borussija je već pokazala da je favorit za osvajanje i da svakoga može pobjediti, istina da primaju golove skoro pa gluplje nego mi. Šahtar uigrano igra i mislim da će ako bude imao sreće u ždrijebu doći među 8 najboljih Prijavi
6. decembar 2012.13 god. comment_93253 [quote name='hunter' timestamp='1354753711' post='93250'] Eh sad kad smo ispali vrijeme je da odredim neke svoje favorite za daljni tok natjecanja: Shahtar i Borussija Borussija je već pokazala da je favorit za osvajanje i da svakoga može pobjediti, istina da primaju golove skoro pa gluplje nego mi. [u][b]Šahtar uigrano igra i mislim da će ako bude imao sreće u ždrijebu doći među 8 najboljih[/b][/u] [/quote] Svoju srecu su oni prokockali sinoc na Donbas-u.... Zelim im najtezi moguci zreb. Prijavi
6. decembar 2012.13 god. comment_93279 Ne vjerujem da ce Dortmund doci uopste do 1/2 finala a kamoli uzeti trofej. Bas zbog toga sto prelako primaju golove mogu imati ozbiljnih problema u nokaut fazi. Shakhtar mi cak ima vece sanse od njih da dogura dalje. Odlika sampiona Evrope je gotovo uvijek betonska odbrana. Mozda i pogrijesim sa prognozom, ali Dortmund vidim u 1/4 finalu, ne dalje od toga. Prijavi
6. decembar 2012.13 god. comment_93288 [quote name='hunter' timestamp='1354753711' post='93250'] Eh sad kad smo ispali vrijeme je da odredim neke svoje favorite za daljni tok natjecanja: Shahtar i Borussija Borussija je već pokazala da je favorit za osvajanje i da svakoga može pobjediti, istina da primaju golove skoro pa gluplje nego mi. Šahtar uigrano igra i mislim da će ako bude imao sreće u ždrijebu doći među 8 najboljih [/quote]Ja bi volio da osvoji jedna od te dvije ekipe sto si naveo.. Najprije Borusija.. Ipak sam ja rodjen u Dortmuindu :hihihi: Alii msm da nece osvojiti.. Nebi me cudilo ove godine da i united osvoji sa ovim balvanima. Ferguson je to.. AL najvece sanse dajem barci.. Prijavi
6. decembar 2012.13 god. comment_93292 Mi smo svoje zavrsili u LP,najbolje je sada da se tema napravi Chelsea u EL. I ja bih volio i nadam se da cemo osvojiti EL jer i to je vrijedno Evropsko natjecanje. Prijavi
6. decembar 2012.13 god. comment_93299 Real je favorit broj jedan za osvajanje LP ove godine.Murinjo ce uciniti sve da Madridjanima donese deseti trofej. Sahtjoru zelim da izvuce Barsu,a Juveu Real. Prijavi
6. decembar 2012.13 god. comment_93309 Borussija prima puno glupih golova zato što uvijek igraju na sve ili ništa kod njih ne postoji strah od pogrešnog pasa, oni rađe pokušaju napraviti nekakav pas makar na kraju izgubili loptu nego da vraćaju loptu do golmana ili slične pizdarije ja sam za njih, zašto ne bi oni osvojili? ako im se poklopi nekoliko stvari i uz malo sreće, bez problema mogu do titule a ako ne oni, onda možda Bayern i neka Schalke i Porto odu što dalje u svakom slučaju želim da Đubrentus izvuče Reala, a Šahtar Barcu Prijavi
6. decembar 2012.13 god. comment_93333 Bayern ili Barcelona , malo vece sanse dajem Bayernu... Prijavi
6. decembar 2012.13 god. comment_93338 Ajde kad svi daju prognoze,da i ja kazem.....Real by the far ! Prijavi
6. decembar 2012.13 god. comment_93343 Ja bi htio da nijemci dignu to,svejedno bi mi bilo dal su to bayern il borussia.... Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93989 Zbog određenih igrača podržavam Bayern, mada mi ni Porto nije mrzak. Prijavi
11. decembar 2012.13 god. comment_94125 BORUSSIA DORTMUND! zbog toga što mi stari i buraz navijaju za šugavi Bayern a ja ih organski nepodnosim a i Borussiaw mi je baš simpLastična,igraju lijep nekomplikovan direktan nogomet :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.