Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

[quote name='Kalouda' timestamp='1352356868' post='87681']
[img]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/557727_379576398792737_330233189_n.jpg[/img]

HAHAHAHAHHAHA golovi se gledaju :P

11% posjed
[/quote]

TAko se pobedjuje Farcelona B)

Sto se oni vise muce, meni sladje kad izgube :D
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Nisam ni obracao paznju na cigane. Samo kada komentator kaze da gube, meni smijeh nagrne na lice. Jbg, ne mogu to obuzdati. Kad su oni neuvjerljivi u ovako smijesnoj grupi, nema se sta dalje pricati. Vilanova negdje grijesi. Svaka cast Celticu na srcu, na vjerovanju, na istrajnosti! Vidjeti 60.000 ljudi kako stoje jedni do drugih, sal do sala, ruka do ruke, grlo do grla, svi ko jedan, ori se Celtic Park. Ne mozes a da se ne divis tome.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1352377086' post='87753']
Kad su oni neuvjerljivi u ovako smijesnoj grupi, nema se sta dalje pricati. Vilanova negdje grijesi.
[/quote]
Ne vjerujem da je on kriv, jednostavno oni su pročitani. Ja sam uvjeren u to. Njihova dominacija će vrlo skoro biti prošlost.
Ta ekipa je vec dugo na okupu. Igrace svaku utakmicu isto, to znamo. Osvojili su sve sto se moze osvojiti, da bi nastavili u istom ritmu potreban je veliki motivator u svlacionici. Guardiola je pola ovih klinaca uveo u sve ovo i znao im je prodati pricu u svlacionici. Vilanova mi se cini previse miran. Pored toga, potrebna im je svjeza krv u ekipi. Trebaju doci igraci gladni slave i trofeja. Da li su oni procitani vidjecemo ove i naredne sezone.
[quote name='Kalouda' timestamp='1352356868' post='87681']
[img]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/557727_379576398792737_330233189_n.jpg[/img]

HAHAHAHAHHAHA golovi se gledaju :P

11% posjed
[/quote]

Pazi posjeda jebem ti sve! Hahahahaha pa ovo je cudo jedno.. :D
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Pazi posjeda jebem ti sve! Hahahahaha pa ovo je cudo jedno.. [/font] :D[/color][/quote]

Mislis da smo mi protiv Barce imali vise? :D
Fuj, baš fuj. Imam osjećaj da je ovaj gol i prelomio utakmicu u psihološkom smislu, ne samo rezultatski.

Vidi sad ovog šupčine šta priča:

[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]"Željeli smo pustiti Nordsjaelland da postigne drugi gol, ali Stepanenko nije shvatio, zato se čini kao da to nismo dozvolili", rekao je Srna.[/font][/color]

Pa jebem im staru svima.
Prekrasan gol Moutinha iz slobodnog, bomba Podolskog, strasan gol Schalkea, a sta reci za gol Mexesa... City- Real odlicna utakmica i na kraju realan rezultat 1-1.
BvB odlična, ako ispadne Chesea iz LP, navijam za njih da osvoje. Reus i Goetze su dva čuda od igrača..

Mexes golčina stari moj, ni gol Podolskog nije loš :P

[quote name='Elao' timestamp='1353534137' post='90153']
City- Real odlicna utakmica i na kraju realan rezultat 1-1.
[/quote]

Kurac realan rezultat... Ubio ih Real.
[quote name='Kalouda' timestamp='1353578842' post='90231']
BvB odlična, ako ispadne Chesea iz LP, navijam za njih da osvoje. Reus i Goetze su dva čuda od igrača..
[/quote]

a Lewa? :D
slažem se s tobom, također ću ih pratit i navijat za njih

bit ću i za Real ako postoji neka mogućnost da se Mou vrati nakon što osvoji LP
kakav je lijep dao gol Kaka svaka mu cast kao u najboljim danima,u Zagrebu najvise snijega ima,nadam se da ce Dinamo dati barem gol u ovogodisnjoj ligi prvaka.
kod mene otac ceko 140 km na kladionici oba daju i iscupa ga na kraju,zasluzio je Dinamo,imali su sansi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.