19. septembar 2012.14 god. comment_79005 sinocnja utakmica je pokazala kakva ce biti liga prvaka ove godine mozda i najbolja dosad,u prvom poluvremenu je Real trebao rijesiti utakmicu imali su dosta prilika a City se razigrao tek od ulaska Dzeke koji je pokazao vise nego Tevez za citavu utakmicu,navijao sam za Real i drago mi je zbog Mourinha da su pobijedili,od ostali meceva svi ocekivano dobili osim Milana koji posle odlaska Ibrahimovica i nema pravog napadaca rasprodali ekipu i sad se sramote najsigurniji par na kladionici je bio Arsenal znalo se da Montpeleir nema iskustva i igracki kada kao Arsenal to im je i presudilo Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_79006 Strasan prvi dan LS, odlican fudbal na dosta utakmica. Iznenadjenje veceri je Malaga i napaceni Milan. Real jeste dobio ali je City ustvari sam sebe pobijedio. Inace, da je Mancini samo malo hrabriji bio, City bi uzeo sva 3 boda. Imali su idealnu sansu da dobiju uzdrmani Real. Ne smijem ni zamisliti sta bi jedan Hiddink pocinio sa onakvom grupom igraca. Yaya Toure pokazao koliko je bolestan igrac. Po trojicu na ledjima nosi s pjesmom i jos pretrci 40m. Mancini bi Balkancima (Dzeki i Kolarovu) trebao guzicu ljubiti. Koliko ga puta samo oni izvuku poraza/ponizavanja a on ih onda prikuje na klupu. PSG se polako doteze i njihova igra dobija sve upecatljiviji ton. Borussia opet kilavo u Evropi protiv najslabijeg protivnika u grupi. Arsenal rutinski 2:1 uz novi gol Podolskog. Ruku na srce, Montpellier je imao i vise nego dovoljno prilika da ne izgube ovaj mec, ali nije to onaj tim od prosle sezone. Belhanda nevjerovatno mnogo odskace od ostalih sto prosle sezone nije bio slucaj. Sve u svemu, vrlo kvalitetan fudbal ove godine u LS. Prijavi
2. oktobar 2012.14 god. comment_81389 http://www.jutarnji.hr/sprega-uefe-i-unicefa--barcelona-je-najbolja-i-zbog-sudaca-koji-im-pomazu-kada-gube/1057395/ Prijavi
2. oktobar 2012.14 god. comment_81402 [i]Manchester United otputovao je u Rumunjsku bez [b]Vidića[/b], [b]Smallinga[/b], [b]Scholesa[/b], [b]Giggsa[/b], [b]Carricka[/b], [b]Jonesa[/b], [b]Valencije[/b] i [b]Younga[/b], no priliku bi protiv [b]Bjelanovićevog[/b] Cluja mogao dobiti [b]Rooney[/b]. Trener [b]Ferguson[/b] ipak se nada napretku u igri, bez obzira na domaći poraz od Tottenhama u Premiershipu.[/i] vidi stare budale, sad sam još sigurniji da neće tamo dobiti Prijavi
2. oktobar 2012.14 god. comment_81423 Završavaju oni kao 3.-4. u grupnoj fazi, u LŠ nema Fergijevih sudija Prijavi
2. oktobar 2012.14 god. comment_81496 Bate dobio Bajerna 3:1 sjajno igraju ovi likovi 6 bodova nakon 2. kola Juve remizirao sa Shakhtarom kao što sam i mislio i što je odlično po nas United preokrenuo protiv Cluža opet RVP... Prijavi
2. oktobar 2012.14 god. comment_81502 Ali naravno oni su pobjedili kada sam ja igrao na Bayern mrtvii. Prijavi
2. oktobar 2012.14 god. comment_81514 Bayern dabog da propao, izgube baš dok ja igram na njih Puyol sjebe ruku, on koji je jedini pošten iz cijele farcelone, vidi šta ti je pravda kažu ovi sad u studiju da su začuđeni što se Messi raspravlja sa sucem puno, da to nije uobičajeno za njega Prijavi
2. oktobar 2012.14 god. comment_81579 Juve da večeras nije imao sudije, prečke i sreće izgubio bi 3:0 Prijavi
3. oktobar 2012.14 god. comment_81643 Bolji smo od Juventusa 3x, ono što je bilo na Stamford Bridgeu bilo je samo zato što se Juve naložio nenormalno jer su nakon dvije godine ponovno u LP. Sada je ovo protiv Šahtara njihovo puno realnije stanje. Moramo pokazati svijetu da smo bolji od jednog fuckin Juventusa i slušajte ovo - pobjediti ih, a ne remizirati s njima. E to trebamo, pobjediti ih na onoj strahoti od stadiona u Torinu. Bayern kiksao i pokazao da sve nije tako idealno kao što govore. Barcelona opet na silu, ali su pobjedili. Napokon i njihov igrač da dobije crveni karton, to ipak znači da je u prosincu smak svijeta kako su Maje predvidjele. Žao mi je Galate, ali sami su si krivi. ManUra je odvratna, ebo ih RVP! Prijavi
3. oktobar 2012.14 god. comment_81663 [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Kako se slatko nasmijem kad vidim rezultat tekme BATE - Bayern. Shakhtar bio bolji od Juventusa. Navijaci Juventusa se hvale time sto njihov tim drzi mnogo loptu u svojim nogama (u cemu ima istine) i sto imaju, kako oni tvrde, strasan vezni red. Sinoc im je Shakhtar pored prilika uzeo i posjed i to na sred njihovog polupraznog stadiona. Na kraju Willian (cini mi se) nije imao srece jer je pogodio precku. Da napomenem da nije sviran penal za Shakhtar tako da svi u Juventusu treba da se lupaju nogom u guzicu zbog ovog osvojenog boda. Zaista je razocaravajuce vidjeti sablasno praznu jednu stranu stadiona u utakmici LS, pogotovo ako se govori o Juventusu. Ipak su oni povratnici u LS i ocekivala se krcata Juventus Arena. Ali i to je jedan od mnogobrojnih pokazatelja koji ukazuju na krizu zabarskog fudbala. To nije slucaj samo na Juventusovom stadionu. Sirom zemlje su im stadioni poluprazni sto znaci da su sami Italijani izgubili vjeru u fudbal nakon svih ovih skandala koji ih zapljuskuju svaka 2-3 mjeseca.[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Valencia koja nije tako sjajna ove sezone, rutinski je dobila Lille. Mogla je ta pobjeda biti mnogo ubjedljivija. Lille se nacisto raspao. I ne cudi jer su ostali bez mnogo vaznih igraca a nisu nasli adekvatne zamjene.[/font][/color] Prijavi
3. oktobar 2012.14 god. comment_81765 Odlicna utakmica City- Dortmun najvise zahvaljujuci sjajnoj partiji Dortmunda koji na kraju ostaje bez zasluzena 3 boda, ali jbg penal je cist.Benzema postigao najbolji gol kola makazicama, Ronaldo takodjer zabio odlican gol. Prijavi
3. oktobar 2012.14 god. comment_81775 Da smo mi odigrali ovakvu utakmicu ko što je City odigrao večeras protiv Dortmunda, a posebno drugo poluvrijeme, pa ja mislim da bi glave padale ovdje. Yaya Toure pokazao da je ipak u nekim segmentima precijenjen, mali Rodwell se ponovo gubi. Mancini je priča za sebe. Čestitke Dortmundu na odličnoj partiji, nisam ni sumnjao u njih. Nisu imali sreće jer je Hart jednostavno imao svoju noć. Prijavi
3. oktobar 2012.14 god. comment_81776 Toliko o Dinamovu prezimljavanju u Europi. Žalosno je što se radi tome klubu, umjesto da si postave za cilj ulazak u Europsku ligu, oni ( čitaj: Mamić ) želi Ligu prvaka ( čitaj: 10 milijuna eura samim ulaskom ) u kojoj samo blate ime Dinamo i u kojoj su kanta za napucavanje. Žalosno. Prijavi
3. oktobar 2012.14 god. comment_81778 kakva utakmica City - Borussija odavno nisam gledao bolju tekmu imao je City nekoliko dobrih prilika, ali Borussija je imala 8 100-postotnih prilika. ej, 8 100 %-tnih prilika usred Manchestera! i Hart sve poskido osim gola Reusa, ovo je valjda za Harta bila utakmica karijere, čuda skidao čovjek i na kraju penal i City izjednači, osvetilo se Borussiji zbog promašaja Lewandowskog (ono je stvarno nemoguće bilo promašiti) nevjerojatna presing igra Borussije kada izgube loptu, pa to je nešto nevjerojatno, ti ljudi trče cijelu tekmu ko navinuti, valjda fizički najmočnija ekipa u svijetu a o navijačima njihovim ne govorim, fantastični su priželjkujem da Borussija prođe grupu, a da luzerski City još jednom ispadne Prijavi
3. oktobar 2012.14 god. comment_81779 Odlična utakmica večeras u prvom poluvremenu Borussija je možda bila za nijansu bolja, ali 0:0 je bio najrealni ishod, ali zato u drugom Borussija ih je ubila, silovala, devastirala mogli su im 5 komada uvalit da ih Hart vadio nije. Što se ove grupe tiče Real očekivano dobio Ajax... Za mene iznenađenje pobjeda Porta na PSG-om i tolike pare i tolike zvjezde i opet ih Porto naprca Milan takođe napravio sjajan rezultat nisam se nadao da će dobit... Malaga gazi sve pred sobom....[quote name='Brane' timestamp='1349298149' post='81776'] Toliko o Dinamovu prezimljavanju u Europi. Žalosno je što se radi tome klubu, umjesto da si postave za cilj ulazak u Europsku ligu, oni ( čitaj: Mamić ) želi Ligu prvaka ( čitaj: 10 milijuna eura samim ulaskom ) u kojoj samo blate ime Dinamo i u kojoj su kanta za napucavanje. Žalosno. [/quote]što te to čudi isto tako Partizan uđe u LŠ umjesto da kupe oni prodaju najbolje igrače kupe neke levate ispuše i to je to... Prijavi
3. oktobar 2012.14 god. comment_81781 Utakmica City - Dortmund jedna od najboljih utakmica LS otkad pratim ovo takmicenje. Rame uz rame sa strasnim revans mecom Chelsea - Farcelona iz 2006. Prijavi
3. oktobar 2012.14 god. comment_81783 Aj ljudi sad vidjeh gol Malage, rame uz rame sa Benzeminim, Eliseu koji je i 3. pogodak zabio fantasticnim lobom. Prijavi
3. oktobar 2012.14 god. comment_81787 [img]http://www.abload.de/img/untitled-6wsq04.gif[/img] Sad je vidiš, sad je ne vidiš style. Prijavi
3. oktobar 2012.14 god. comment_81792 Gledao sam Porto - PSG, predobra utakmica, Porto ih je pojeo u svim segmentima, baš su im ono namučili obranu, Silva i Sakho su se ubijali za svaku loptu uz ogromnu pomoć Matuidija i Verattija koji su bili svuda po terenu. PSG u napadu neprepoznatljiv, onaj majmun od Meneza još koliko ga gledam nisam vidio da je odigrao razinu bar na razini Maloude, Lavezzi i Pastore...pa ne znaš koji je više odmogao ulaskom. Porto kao i uvijek briljantan, igraju možda i najljepši nogomet trenutno a o senzacionalnim potezima Varele, Alexa Sandra, Moutinha, Jamesa, Atsua i ostalih da ne govorim. Još kad u obrani imaš stopera kakav je Maicon, nemaš brige. Najmanje četvrtfinale ove sezone za Porto. Prijavi
4. oktobar 2012.14 god. comment_81817 [quote name='Wisey' timestamp='1349299980' post='81787'] [img]http://www.abload.de/img/untitled-6wsq04.gif[/img] Sad je vidiš, sad je ne vidiš style. [/quote] Aaaaaaaaaaaaaah, ne pamtim da sam ikada vidio ovako dobar projektil u svijetu nogometa, ali baš :) ManC versus BVB - Borussija je sila za smješni Manćinijev tim u kojem igraju Rodwell i Nastasić. Pojma nemaju. Prijavi
4. oktobar 2012.14 god. comment_81819 [quote name='Caeruleus' timestamp='1349337643' post='81817'] Aaaaaaaaaaaaaah, ne pamtim da sam ikada vidio ovako dobar projektil u svijetu nogometa, ali baš :) ManC versus BVB - Borussija je sila za smješni Manćinijev tim u kojem igraju Rodwell i Nastasić. Pojma nemaju. [/quote] slazem se da je bvb bio bolji od citya i da su zasluzili 3 boda, penal je dvojben u najmanju ruku. a sto se tice rodwella i nastasica....rodwell je propali engleski projekt ali nastasic ce za 5 godina postati top 5 stopera svijeta, koliko god ne volim city al to im je bila najbolja kupnja ljeta...moja prognoza Prijavi
4. oktobar 2012.14 god. comment_81822 [quote name='Caeruleus' timestamp='1349337643' post='81817'] Aaaaaaaaaaaaaah, ne pamtim da sam ikada vidio ovako dobar projektil u svijetu nogometa, ali baš :) [/quote] Essien protiv Barcelone? Prijavi
4. oktobar 2012.14 god. comment_81829 Ubila Borussia mrtvi City, aaaaaa kako sam navijao ko da Chelsea igra a ne BVB. Imam osećaj da ću ih zavolit Još mi je Subotić 3. il 4. rođak sliko sam se s njim davno prije Žao mi što baš on napravi taj penal.. Prijavi
4. oktobar 2012.14 god. comment_81839 Kako ce ovaj mrtvi City ponovo izletit iz Lige prvaka xD. I to još u grupnoj fazi... hahahah Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.