24. juli 2012.14 god. comment_66814 Borac i Zeljeznicar koji im je kurac umjesto da daju golove dobijaju crvene kartone 4 utakmice 6 crvenih Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66849 Kazu sudija nije svirao par penala pa valjda su igraci popizdili i ljutnju izbacili po suparnickim igracima a sudija reagovao kartonima Prijavi
31. juli 2012.14 god. comment_68227 [url="http://www.premiership.hr/premiership/1936-mancini-s-ovom-momadi-ne-moemo-osvojiti-ligu-prvaka.html"]Mancini: S ovom momčadi ne možemo osvojiti Ligu prvaka[/url] Prijavi
31. juli 2012.14 god. comment_68242 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1343740070' post='68227'] [url="http://www.premiership.hr/premiership/1936-mancini-s-ovom-momadi-ne-moemo-osvojiti-ligu-prvaka.html"]Mancini: S ovom momčadi ne možemo osvojiti Ligu prvaka[/url] [/quote] On ju ne bi osvojio ni da dođu Cristiano i Messi. Čovjek nije u rangu sa najboljim trenerima, jednostavno nema ono nešto. Pa sa momčadi ko on Ferguson bi harao a on se tužaka. Prijavi
1. august 2012.14 god. Autor comment_68444 Dinamo dobio Šerif uz puno sreće, možda opet uđu u Ligu Prvaka hahahaha Prijavi
2. august 2012.14 god. comment_68449 Evo svih rezultata: Dinamo Kijev 2 - 1 Feynoord Motherwell 0 - 2 Panathinaikos BATE 1 - 1 Debrecen Shamona 4 - 0 Neftci Sheriff 0 - 1 Dinamo Zagreb Molde 0 - 1 Basel AEL Limassol 1 - 0 Partizan Maribor 4 - 1 Dudenlange Anderlecht 5 - 0 Ekranas Kopenhagen 0 - 0 Club Brugge Fenerbahce 1 - 1 Vaslui Slask 0 - 3 Helsinborg CFR Cluj 1 - 0 Liberec Celtic 2 - 1 HJK Dinamo sam gledao samo prvo poluvrijeme, nisu me nimalo zadovoljili igrom. Lopta teče presporo, ustvari ni nema pravoga protoka lopte, nema kreativnosti, a samim time ne mogu stvoriti neke izgledne šanse. Jedinu priliku koju su napravili u ovom periodu dok sam ja bio pred TV-om su pretvorili u gol - lijepa akcija Badelja i Beqiraja. Dinamo igra loše, to se vidi iz aviona, ali evo nekako spretno i sretno guraju dalje. Vjerujem da će proći Sheriffa, ali nisam baš siguran hoće li uspjeti dohvatiti i tu željenu Ligu prvaka s ovakvom igrom. Vidjet ćemo.. Šta bi s Partizanom? Kako izgubiše? Očekivao sam pobjedu ovdje. Prijavi
2. august 2012.14 god. comment_68474 Kazete da je Dinamo los, ja dajem glavu da je Partizan jos gori. Utakmica je bila dosadna do bola, nije ni AEL dobar. Partizan je igrao kao da im odgovara da ne daju gol. Vracali su loptu do golmana i tako su primili gol. http://www.youtube.com/watch?v=8MnJChPh_RQ Oni nemaju kvalitetnog stopera. Na sredini i u napadu im igraju tatini sinovi Babovic i braca Scepovic. Babovic na 5m od golmana dribla i gubi loptu, Scepovic sutira pravo golmanu u ruke, uzaaas. Onaj Vermezovic nema veze s vezom, prvu izmenu pravi posle sedamdesetog minuta. Na kraju je Partizan imao kontru, (cini mi se) Vukic vodi loptu i umesto da doda slobodnom igracu on pokusava da dribla trojicu i gubi loptu... A o komentatoru koji je prenosio utakmicu da ne pricam, kaze: "Kao da ima neki tehnicki problem Lazar Markovic prilikom trcanja, ne uspeva da iskontrolise loptu kao Mesi ili Kristijano Ronaldo..." Prijavi
2. august 2012.14 god. comment_68482 odigrao je Partizan sinoc losu utakmicu nisu stvorili neke velike sanse imali su odlican kontranapad u 94. muinuti ali Vukicu ode lopta bice gusto u Beogradu ali uz navijace moze Partizan proc,ako neprode ide u 4.pretkolo Evropa Lige Prijavi
4. august 2012.14 god. comment_68883 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1343740070' post='68227'] [url="http://www.premiership.hr/premiership/1936-mancini-s-ovom-momadi-ne-moemo-osvojiti-ligu-prvaka.html"]Mancini: S ovom momčadi ne možemo osvojiti Ligu prvaka[/url] [/quote] On od Svjetske klase stvori prosjek . Prijavi
8. august 2012.14 god. comment_69475 ovaj Vermezovic nije normalan ubacio djecu i hoce u ligu prvaka sramota i za Partizan rastjerali su onaku ekipu i doveli nekog Ostojica i Lovrea gube se po terenu onaj Markovic je umislio da je neka zvijezda a nije napravio ni jedan dobar potez u obije utakmice Prijavi
8. august 2012.14 god. comment_69525 Dinamo na Maksimiru pregazio Sheriff rezultatom 4:0. Nisam se nadao ovome, igra je čak i ličila na nešto danas. Liga prvaka se opet čini jako blizu. Svaka čast. [size=3]ps. već sam rekao da Dinamo u LP nema što tražiti osim ako ne želi biti kanta za napucavanje te da bi po meni bilo bolje da odu u EL gdje bi mogli čak i proći skupine, al ajd, mora se priznat da za sada rade dobar posao na putu k LP-a.[/size] Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69579 Mogući Dinamovi protivnici u playoffu Lige prvaka su Maribor, Helsinborgs, Cluj, Limassol i Hapoel. Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69582 Protiv Limassola i Ironi Kiryat Shmone se neće usrećiti tako da im je bolje da se nadaju Mariboru, oni mi djeluju ko najlakši protivnik, Švedska uvijek može bit zajebana baš kao i ciganska Rumunjska. Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69595 dao Bog da Dinamo prođe pa onda da dobimo Chelsea u skupini Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69596 Jel dinamo sad nekad bio sa realom u grupi?? KOliko su karte bile? Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69621 [quote name='soxx' timestamp='1344515834' post='69596'] Jel dinamo sad nekad bio sa realom u grupi?? KOliko su karte bile? [/quote] bio je sa Realom, Lyonom, Ajaxom, karte su se prodavale u paketima, no na njuškalu su se pojedinačne ulaznice prodavale za 200,300kn Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69624 e jbg kad ce hajduk igrat ligu prvaka da bude s chelsejem Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69672 Učesnici play-offa: [b]PRVACI[/b] NOSITELJI: Basel, Anderlecht, Celtic, BATE Borisov, Dinamo Zagreb NENOSITELJI: CFR Cluj, Helsingborg IF, Hapoel Kiryat Shmona, NK Maribor, AEL Limassol [b]NEPRVACI[/b] NOSITELJI: Sporting Braga, Dinamo Kiev, Panathinaikos, FC København, Spartak Moskva NENOSITELJI: Fenerbahçe, Udinese, Lille OSC, Malaga CF, Borussia Mönchengladbach Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69831 [url="http://www.srpskifudbal.rs/2012/08/08/partizan-tuga-od-igre-cemer-od-rezultata/"]http://www.srpskifudbal.rs/2012/08/08/partizan-tuga-od-igre-cemer-od-rezultata/[/url] najjači članak daleko, daleko , daleko ! Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69847 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1344522360' post='69624'] e jbg kad ce hajduk igrat ligu prvaka da bude s chelsejem [/quote] Ove godine će bit žestoko u HNL-u između Splita i Hajduka, uglavnom, dogodine LP u Dalmaciji Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69892 Parovi play-offa Lige prvaka 2012/13: [i][b]PAROVI DOIGRAVANJA ZA LIGU PRVAKA: [/b][/i] [i]Basel - Cluj[/i] [i]Celtic - Helsingborgs[/i] [i]BATE Borisov - Hapoel Kiryat[/i] [i]Anderlecht - AEL Limassol[/i] [i]Dinamo - Maribor[/i] [i]Braga - Udinese Spartak Moskva - Fenerbahče[/i] [i]Malaga - Panathinaikos Borussia M. - Dinamo Kijev Lille - Kopenhagen[/i] Očekujem prolazak Dinama u samo natjecanje. Maribor nije loš, ali nije toliko dobar da izbaci Dinama. Da je Željo imao jači mentalitet prošao bi ih. Cijeli članak: http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-protiv-maribora-za-ligu-prvaka/630749.aspx Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.