23. novembar 2016.9 god. comment_263141 Pa i nie prie bila toliko bezvezna 2005-2010 koliko se ja sican Prijavi
23. novembar 2016.9 god. comment_263142 Normalno da je dosadna kad se skoro sve ponavlja,u polufinalu uvijek su iste 4 ekipe.Grupna faza bezveze,Roma može samo protiv malih ekipa isto tako i Napoli za razliku od Intera i Milana koji su bili sile.Od Engleza imaš mutavi Arsenal koji je protiv većih ekipa 0,Tottenham isto tako,nema iznenađenja uopšte.Eto onda kad smo mi osvojili bilo je drame i iznenađenja,ali ovo sad postalo ko neka rutina,Real,Barca,Bayern,Ateltiko polufinale,smor gledati. Prijavi
23. novembar 2016.9 god. comment_263143 Dok nas arsenal koke i shity predstavljaju nikad kruva od nas Prijavi
24. novembar 2016.9 god. comment_263150 Ne brinite za iznenađenja će se ove godine pobrinit Lester, prošle godine su osvojili EPL, ove godine idu po LP :) Prijavi
6. decembar 2016.9 god. comment_263620 PSG preglupo ovo odradio, ljudi igrali sa Arsenalom u Londonu 2-2 i onda kod kuće ne pobjede Ludogorets. U globalu mislim da je projekat velikog i moćnog PSG propao već nakon odlaskom Carla, evo ove sezone ih često tamburaju i u ligi. Prijavi
6. decembar 2016.9 god. comment_263621 Pa valjda je i onaj njihov vlasnik skontao da bez obzira koliko ulagao para Ligu prvaka neće osvojit.. Osim da u sljedećem prelaznom roku dovedu Messija, Neymara, Ronalda, Suareza, Balea možda Hazarda, Pogbu. Tad bi možda imali neke šanse jer bi oslabili konkurenciju. Prijavi
6. decembar 2016.9 god. comment_263622 PSG preglupo ovo odradio, ljudi igrali sa Arsenalom u Londonu 2-2 i onda kod kuće ne pobjede Ludogorets. U globalu mislim da je projekat velikog i moćnog PSG propao već nakon odlaskom Carla, evo ove sezone ih često tamburaju i u ligi. Dobiće lakšeg protivnika u narednoj fazi od Arsenala i proći u četvrtfinale, a Arsenal će dobiti Bajern ili Real/Dortmund i tradicionalno ispasti u osmini. Prijavi
7. decembar 2016.9 god. comment_263625 Nisu uopste glupi, ima vise tezih timova sto su zavrsili kao drugi, nego kao prvi :D Prijavi
12. decembar 2016.9 god. comment_263773 Ok, zeznuo sam se da će PSŽ dobiti lakog protvnika, al rekoh da će Arsenal da dobije Bajern. :D Prijavi
12. decembar 2016.9 god. comment_263775 Ovo je prvi put da Arsenal ima realne šanse protiv Bayerna, nije to onaj moćni Bayern, ali Carlo je majstor za ovu nokaut fazu. Prijavi
12. decembar 2016.9 god. comment_263781 Po meni su favoriti za prolaz dalje: Manchester City - Monaco Real Madrid - Napoli Benfica - Borussia Dortmund Bayern - Arsenal Porto - Juventus Bayer Leverkusen - Atletico Madrid Pairs SG - Barcelona Sevilla - Leicester Prijavi
12. decembar 2016.9 god. comment_263789 City - Monaco - bit će ovo teška utakmice za City, Monaco je dobar ove sezone, čini mi se da sam negdje pročitao da su ekipa s najviše zabijenih golova u ligama petice. Ipak očekujem pobjedu Citya, kvalitetniji su a i vjerojatno će se na zimu pojačat, ali bit će teže nego bi se možda moglo očekivat, rekao bih nekih 60%-40% za City... Real - Napoli - Iako Napoli može bit neugodan mislim da Real ne bih trebao imat većih problema, nekih 75-25 za Real Befica - Borussia - Slično kao i kod Reala, iako neče bit laka utakmica ali prolazi Borussia, 70-30 za Borussiu. Bayern - Arsenal - Kako trenutno igra Bayern i kako trenutno igra Arsenal čak bi rekao da to Arsenal može proć, međutim do drugog mjesca se pono toga može promijenit a i Arsenal je Arsenal, tako da očekujem pobjedu Bayerna, 60-40 Porto - Juve - laka pobjeda Juvea, 75-25 za Juve Leverkusen - Atletiko - laka pobjeda Atletika, 85-15 za Atletiko PSG - Barcelona - Barca je trenutno u nekakvoj krizi ali nije ni PSG bog zna kakvoj formi. Neče bit Barci lako, ali u dvije utakmice ipak očekujem da PSG nema neke prevelike šanse, porolaz barce nekih 65-35 za Barcu Sevilla - Leicester - Ovo bi mogao biti najnezvjesniji par, nadam se da Leicester to može proći. Dajem balagu prednost Vardyu i društvu 55-45 Sve u svemu, poprilično dosadnjikavi parovi... Prijavi
12. decembar 2016.9 god. comment_263796 E cuj atletico lagano prolazi, ljudi grozno igraju, prelosiiiii. Nego da je Arsenal zavrsio drugi, igrali bi protiv Barcelone hahahahha, ttako da im je svejedno. Prijavi
12. decembar 2016.9 god. comment_263804 Mislim da City osvaja. Slažem se, imaju najiskusnijeg i najboljeg trenera kad se uporedi sa ostalim kandidatima, zna kako se igraju ovakve utakmice. Prijavi
12. decembar 2016.9 god. comment_263807 Slažem se, imaju najiskusnijeg i najboljeg trenera kad se uporedi sa ostalim kandidatima, zna kako se igraju ovakve utakmice. Ovo je trol ili da repliciram? :D Prijavi
12. decembar 2016.9 god. comment_263808 Što bi bio troll, koliko znam čovjek je 2 puta osvajao LP. Prijavi
12. decembar 2016.9 god. comment_263810 Ovo je trol ili da repliciram? :D Mogao bi za početak da repliciraš na poruku koju sam ti napisao danas. :D Prijavi
13. decembar 2016.9 god. comment_263824 Ne znam sta je tu cudno, City igra najljepsi fudbal u Evropi trenutno. Samo nemaju srece :P Moram jos reci da smatram da Lester nema sanse proci protiv Sevilje. Prijavi
13. decembar 2016.9 god. comment_263826 Bayern Munchen ce opet izbaciti Arsenal, gledo sam Bayern protiv Wolfsburga pobijedili 5:0 a moglo je biti i 10:0 kolko su izmasali. Anceloti ce sigurno dici ekipu Bayerna, donekle ce biti i odmornija ekipa, jer imaju pauzu na polovini sezone, s obzirom da Arsenal igra u ligi, pocinje u januaru i FA cup, zatim na proljece liga prvaka, sve to ce se odraziti na njih, nece moc izdrzati taj tempo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.