Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Mozda su mogli pokusati zatvoriti utakmicu promjenom taktike i slicno, ali ljudi su kod 2:3 primili dva gola iz kornera. Tu ne vrijedi nikakva taktika, jednostavno desilo se i to ie to. Kasnije su pokusali da odmah odgovore ali ovi su bili u naletu i dobise jos jedan. Kasnije su i fizicki pali mada je Falcao mogao postici za 5:4.

Sve u svemu imao je City sinoc srece, treba i to reci mada su i oni igrali veoma dobro. Ocekujem i u uzvratu isto odlicnu utakmicu ali prolaz Citya.

ma šta je Monako jadan kriv, jedan gol je golmanov 110% pogledajte reakcije, ono bi baba odbranila,, drugo dva gola iz kornera, jebem li ga, baš tragikomično,, no ne treba umanjiti pobedu Sitija, nisu oni krivi što su sreće imali

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Presudila je brutalna realizacija Citya, ne sjećam se da je Subašić nešto specijalno odbranio, prosto Cityu je ušlo sve i ono što nije trebalo ući. Ipak i pored 5 golova Citya mislim da je Falcao imao "ključeve" ovog dvomeča, ali promaši penal na 1-2 za Monaco i zicer na 5-3 za City, ali prosto ludačka utakmica. Slažem se sa tezom da je Monaco trebao pametnije odraditi drugi dio drugog poluvremena.

Mislim da City ide dalje, čak mislim da Monacu više prija kada igra u gostima u LP jer je više fudbalska atmosfera pa dobiju inspiraciju, dok njihov stadion i nije baš nabijen fudbalskim štimungom. Mislim da su Arsenal dobili 3-1 u Londonu a kod kuće izgubili i visili za prolazak..

Zbog Leicestera mi je drago da su zabili gol u gostima, Sevilla i nije neki strašan tim i ne treba ih se bojati previše u uzvratu. Ranieri je izgleda sve karte bacio na LP i vjerujem i želim im prolaz. 

Juventus jučer za klasu bolji od Porta, Iker potvrdio da je rupetina od golmana kojeg je uvijek spašaval dobra obrana i koji koštao svoju ekipu bodova i bodova. Pjaca potvrdio klasu. Allegri dobeo rotira igrače ove sezone, djeluju poprilično friško. 

Ćelenka imala više sreće nego pameti, mislim da je presudio promašen penal i jebi ga sreća koju je city imao mada mogao se i penal nad Kunom svirati. Dva gola prednosti za ćelenku baš šteta da je makar jedan ovako u francuskoj gledamo dodavanja na polovini city-ja svih 90 minuta i padove, simuliranja i odugovlacenje.

Lester se provukao tek kad su zabili gol pokazali su zube i odigrali nešto, odbrana kriminalna, igrači im se šetkaju 90 minuta ko kurve ako daj Bože da prođu Sevillu.

Telles maloumni dao prolaz Juveu i to je to. 

Dalje idu Real, PSG, Bayern, Atletico, Juve sigurno ostale tekme su otvorene

• 2 sedmice kasnije...

Za Parižane u uzvratu protiv Barselone definitivno ne igraju Verratti, Di Maria i Motta. Iako je 4:0, smatram da ukoliko bi katalonci uspjeli povesti 2 razlike na poluvremenu, da bi u nastavku mogli prisustvovati cudu. 

Iako smatram da Enrike nije neki strucnjak, svojom izjavom da na kraju napusta trenersku stolicu ovog kluba, kod ovakve ekipe kao sto je Barselona, psiholoski plan i motivacija su kljucni. Smatram da je u tom izjavom bas u ovom periodu, pokusava ih motivisati i upravo za ovaj susret.

Smatram da je ipak nerealno ocekivati prolaz Barselone, ali izostankom one trojke gore, manje vise Motte, i utakmicom pod Camp Nou-om, sve je moguce.

Čak ni u Bundesligi Bajern ne dobija utakmice ovoliko ubedljivo, jedino su koliko sam video na brzinu, imali ubedljiviju pobedu protiv Wolfsburga (5-0) i Hamburgera (8-0), to dovoljno govori o Arsenalu i pravcu u kom taj klub ide. Živeo Wenger i navijači poput Tyja.

Kakvi debili u Arsenalu, Wenga je meni kralj.. Covjek se pisa po svima tamo, izjavi ladno neki dan da je on napravio/stvorio taj klub i niko od njihovih navijaca ni habera na to :D Tacno mali Gooneri 

Ocekiano od Arsenala, nista novo, kao i svake godine samo je sad bilo malo ubedljivije.

A Venger je bog treba da mu daju dozivotni ugovor. Pa lik je kao politicari kod nas, kad bi dosao ovde i osnovao stranku bio bi medju najjacima. Arsenalovi navijaci su glupi kao ljudi na Balkanu.

BLAUGRANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL VENT UUUUUUUUUUUUUUUN CRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT VALEEEEEEEEEEEEEEEENT

TEEEEEEEEEEEENIM UN NOM EL SAP TOTOM

BARCA

BARCA

BAAAAAAAAAAAARCAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

original.jpg

Penal glavom, komedija. Ostalo nisam gledo, al vidim iz detalja da im je sreca bila saveznik, a jbg mrzim ih al nek je, sto kae king valja ovo napravit. Svaka cast
Oba penala nisu bila ni p od penala, pogotovo drugi...

I ne razumijem nikako ovu famu oko Barce, zašto svi navijaju za njih? Eno čitam Owen i Ferdinand skakali od sreće, zašto? Niti su igrali za Barcu niti su španjolci niti išta ih vezuje za nju...

da nije bilo dog dajvanja Suareza verovatno bih im čestitao 

ne kontam taj argument "  učinio bi sve za pobedu" pa čekaj malo, da li je i varanje sastavni deo igre?? znamo svi kakav je život provodio na ostrvo, večito pod lupom i osudom medija, koliko je samo vremena proveo van terena zbog suspenzija a usudjujem se da napišem i to da zbog takvog igrača treba razmisliti možda i o kakvim dopunama i izmenama pravila, te uvesti kakve naknadne kazne zbog foliranja

i Kosta ima svoje tripove i fazone ali pogledajte ga sad, ni mrlja u njegovoj igri a evo već ulazimo u trećinu prvenstva, znači može i drugačije ako volja postoji

treba da se zapitamo koja je cena toga da se zbog lepršave igre trpe takve stvari, na kraju krajeva, nije samo igra u pitanju, majstor diretkno utiče na rezultat, nije prvi put da donosi pobedu takvim ponašanjem a da li će njegov tim ispaštati zbog toga uglavnom zavisi od političke potpore

Eto u Liverpulu i Urugvaju to nije prolazilo dok u Primeri to cveta 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.