15. februar 2017.9 god. comment_268370 https://twitter.com/DAndjus/status/831840423509426177?ref_src=twsrc%5Etfw https://twitter.com/DAndjus/status/831850791459811329?ref_src=twsrc%5Etfw Andjus kratko i jasno hahaha nastavak... https://twitter.com/DAndjus/status/831870954091458560 https://twitter.com/DAndjus/status/831870983296393216 https://twitter.com/DAndjus/status/831871029161127936 https://twitter.com/DAndjus/status/831871089622003716 Prijavi
15. februar 2017.9 god. comment_268378 Gledao sam samo prvo poluvrijeme sinoć, a ipak sam jutros očekivao da ću vidjeti x ili čak pobjedu Uefalone. Prijatno iznaneđenje :D Što se tiče Benfice i Dortmunda očekivao sam pobjedu portugalaca jer je Dortmund u kurcu Prijavi
15. februar 2017.9 god. comment_268379 Dortmund je sinoc igrom izdominirao Benficu, Auba je sam mogao zabiti 3 gola. Onaj Ederson sto ga je chiba spominjao je cuda radio na golu. Smatram da Dortmund nema sanse da u uzvratu ne zabije minimalno 2-3 gola, toliko su bolji bili i ovu utakmicu, sta tek ocekivati u uzvratu?! Ipak nikad se ne zna ali mislim da ce Dortmund u uzvratu rutinski proci. Prijavi
15. februar 2017.9 god. comment_268383 To i jes problem Dortmunda, imaju šansi kišu božju al sve fulaju. Prijavi
15. februar 2017.9 god. comment_268393 https://twitter.com/7amkickoff/status/831973229208100866https://twitter.com/Squawka/status/831990506531995648 Prijavi
16. februar 2017.9 god. comment_268396 Ovaj Palmeri je best buddy od Mina Raiole, čovjek zna svaki njegov transfer i uvijek mu pomaže kad treba reklamirati nekog, inače dobar i pouzdan novinar. Real će vjerojatno obraniti naslov u LP, mada im neće biti lako. Bayern je superjak sa Ancelottijem. Arsenal je smeće i žao mi je da nisu izgubili i s većom razlikom samo kako bi se pritisak na Wengera još povećao, izraz lica na kraju sve govori. Nadam se da je svjestan da uvijek ispada samo zato jer mu ekipa nikad nema dovoljno kvalitete Prijavi
16. februar 2017.9 god. comment_268398 Koliko bi to bilo vise jebo te :D I ovo je previse, ne treba da dobije otkaz, bolje po nas ako ostane. A Coquelin po navijacima Arsenala bolji od Kantea i Matica :D Kakva smijurija od igraca hahahha Dodji nam dragi Alexise, da uzivas opet :D Prijavi
16. februar 2017.9 god. comment_268399 Arsenal je prosao dobro na kraju, Mazic im je svirao nepostojeci penal, nije svirao cist penal Bayern Munchenu. Prijavi
21. februar 2017.9 god. comment_268551 Veceras ocekujem pobjedu Citya od najmanje 2 gola razlike. Prijavi
21. februar 2017.9 god. comment_268552 Veceras ocekujem pobjedu Citya od najmanje 2 gola razlike. Nema šanse, Monaco ima najjači napad u Europi i puno talentiraniju ekipu, a Cityeva obrana je beskorisna. City neće proći na dvije utakmice. Prijavi
21. februar 2017.9 god. comment_268559 Brutalna utakmica City-Monaco, ne znam kada sam posljednji put gledao bolju utakmicu.. Iako ne mogu shvatiti kako je City uspjeo dati 5 golova, nisu baš bili toliko dobri/bolji, ali eto ludačka utakmica. Prijavi
21. februar 2017.9 god. comment_268560 Jel ovo štoper od 50 miliona??? Neće City nikad biti ozbiljan kandidat za ovo takmičenje sve dok ne budu imali odbranu bolju za dvije klase. Večeras bara-bara i da je Monaco dobio ne bi bilo nezaslužeeno, tekma strašna, za anale. Prijavi
21. februar 2017.9 god. comment_268562 Jel ovo štoper od 50 miliona??? Ali pogledaj tu reakciju nakon pada, samo je ispratio pogledom ostatak akciju dok je ležao na travi, kakav je to mentalitet? Prijavi
22. februar 2017.9 god. comment_268563 E moj Monaco, kako amaterski napravise od gotovog veresiju.. Dobra utakmica s puno golova ali odbrane smijesne, ovi umjesto da zakljucaju mec na 2:3 i povuku se fino, oni sebi dozvole da prime 3 gola do kraja od protivnika koji je vec bio na konopcima. Sad idu kuci sa -2 i valja ganjati rezultat. Nevjerovatno.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
22. februar 2017.9 god. comment_268564 Monaco će proći dalje. Sad je na Cityu da čuvaju rezultat u uzvratu, a oni to ne znaju. Monaco je kod kuće nešto kao Tottenham, igraju puno bolje, a da ne govorim koliko su im navijači nadglasali Cityeve plastičare. Ovaj rezultat ne odražava stvarni odnos snaga, City i dalje nije favorit za prolaz, a Monaco samo potvrđuje zašto su najjači napad u Europi. Koliko je samo Ligue 1 napredovala ove sezone, strava. Koliko samo talenta ima u ekipi Monaca, nogu nabrojati bar 4 igrača koja mogu igrati u bilo kojem klubu nakon ovog ljeta Prijavi
22. februar 2017.9 god. comment_268565 Kako nije favorit, pa imaju vodstvo od 2-0 i to od pocetka pa do kraja 90te minute? Nema sanse da to prokockaju protiv Monaca. Kako nije favorit, pa imaju vodstvo od 2-0 i to od pocetka pa do kraja 90te minute? Nema sanse da to prokockaju protiv Monaca. Prijavi
22. februar 2017.9 god. comment_268566 Kako nije favorit, pa imaju vodstvo od 2-0 i to od pocetka pa do kraja 90te minute? Nema sanse da to prokockaju protiv Monaca. Svaka jača ekipa je Cityu očitala lekciju ove sezone, ne vidim zašto ne bi Monaco na svojem terenu napravio isto. City ne može čuvati rezultat i sigurno će dobiti najmanje jedan gol u uzvratu, Monaco im je jučer zabijao ko na traci. Da nije bilo prvog gola iz zaleđa kod Citya i one glupe reakcije Subašića, Monaco bi komotno prošao već u prvoj utakmici. City nema dovoljnu kvalitetu za kasniji krug natjecanja, Real, PSG, Bayern, Atletico su daleko jače ekipe. radije bih gledao Leicester nego City sa jazavcem na klupi u četvrtfinalu. Prijavi
22. februar 2017.9 god. comment_268567 Pa znam ja da bi ti radije gledao svakoga od Citya :D Atletico je kita, ne znam odakle ti oni tu ? Prijavi
22. februar 2017.9 god. comment_268568 E moj Monaco, kako amaterski napravise od gotovog veresiju.. Dobra utakmica s puno golova ali odbrane smijesne, ovi umjesto da zakljucaju mec na 2:3 i povuku se fino, oni sebi dozvole da prime 3 gola do kraja od protivnika koji je vec bio na konopcima. Sad idu kuci sa -2 i valja ganjati rezultat. Nevjerovatno.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Mozda su mogli pokusati zatvoriti utakmicu promjenom taktike i slicno, ali ljudi su kod 2:3 primili dva gola iz kornera. Tu ne vrijedi nikakva taktika, jednostavno desilo se i to ie to. Kasnije su pokusali da odmah odgovore ali ovi su bili u naletu i dobise jos jedan. Kasnije su i fizicki pali mada je Falcao mogao postici za 5:4. Sve u svemu imao je City sinoc srece, treba i to reci mada su i oni igrali veoma dobro. Ocekujem i u uzvratu isto odlicnu utakmicu ali prolaz Citya. Prijavi
22. februar 2017.9 god. comment_268569 Treba ovog Saula svim silama ganjati na leto. Henrihs iz Leverkuzena je top talenat. Prijavi
22. februar 2017.9 god. comment_268572 Pobede kao što je ova Sitijeva juče su ono zašto je Pep u teoriji doveden, cilj jeste da se Siti nadje na mapi Evrope sad jbg, daleko su oni od toga al eto prvog koraka, fazon je samo u tome što je nama trebalo godina i godina da se probijemo preko pobeda nad Barsom, Liverpulom, Bajernom jedino što je prednost Sitija to je što imaju Pepa a na njega ljudi svršavaju, kontam da će hajp biti daleko veći makar napravili 10x manje od nas, na drugu stranu srušiće se njihov status kao kula od karata kad ih isti napusti zato što će njemu sve zasluge pripisati evo gledam samo juče, izašli neki likovi iz ormana, već je Pep svetac, igra kao iz bajke i šta ti ja znam, lajkovi padaju na sve strane na stranu to što igraju protiv Monaka kod koga kičmu tima čine igrači od 18 do 22 godine još je najveća propaganda to što se piše o kakvoj dominaciji Sitija, jbt neverovatno kolko ti Pepovi fanovi ne prate prem, ma kakav prem, kladim se i da Pepa ne prate redovno ove sezone, kao da taj Siti godinama nije igrao napadački fudbal pa je sad ovaj izmislio toplu vodu, da ne pričam o tome kako je Siti na vrhuncu Jaje bio jedan od najjačih timova, verovatno i u Top 10 Prema zadnjih 25 godina Prijavi
22. februar 2017.9 god. comment_268573 Kakva dva igraca Monaco ima u vidu Silve i Mbappea. :hail: Bernardo Silva i Kylian Mbappe dokaz su sjajne Monacove politike. Osim revitalizacije nekoć najtraženijeg svjetskog napadača, dobili su dva dragulja koji su jučer cijelom svijetu dokazali da su potencijal za najveće nogometne ribe. Imponira mirnoća i elegancija kojom se Silva u sredini terena oslobađa suparnika, istovremeno imajući cijeli teren „snimljen“ u glavi. Joao Moutinho i dalje je sjajan playmaker, ali ključevi igre u sredini terena su u Silvinim nogama. Mbappe sa svojom paklenom brzinom i sjajnim driblingom, s druge strane, predvodi novu generaciju tinejdžera – golgetera koji pokazuju klasu u zadnjem dijelu terena, ali su još uvijek sirovi u fazama koje im prethode. I ako je svijet sinoćnjim preokretom izgubio potencijalni klub-heroj koji bi izbacio City i omraženog im trenera, dobio je šansu vidjeti nogometnu budućnost na pladnju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.