13. decembar 2016.9 god. comment_263828 Bayern Munchen ce opet izbaciti Arsenal, gledo sam Bayern protiv Wolfsburga pobijedili 5:0 a moglo je biti i 10:0 kolko su izmasali. Anceloti ce sigurno dici ekipu Bayerna, donekle ce biti i odmornija ekipa, jer imaju pauzu na polovini sezone, s obzirom da Arsenal igra u ligi, pocinje u januaru i FA cup, zatim na proljece liga prvaka, sve to ce se odraziti na njih, nece moc izdrzati taj tempo. Ancelottijve ekipe, ali baš sve igraju tako da dižu formu prema kraju sezone, zbog toga i nije osvajao puno ligaških natjecanja, osim PSG i Chelsea u kojima nije imao nikakve konkurencije u ligi. Dizelaške ekipe. Čovjek je specijalist za kupove i siguran sam ne da će izbaciti Arsenal, nego da će ih pregaziti. Ovaj Bayern može u istu priču sa Realom kao favorit ove sezone Ne znam sta je tu cudno, City igra najljepsi fudbal u Evropi trenutno. Samo nemaju srece :P Moram jos reci da smatram da Lester nema sanse proci protiv Sevilje. Nemaju oni ni sreću ni igru u dva pravca, nekompletna ekipa bez ikakve pobjedničke karizme na čelu sa trenerom šarlatanom. Leicester ako izvuče povoljan rezultat tamo, ima dobre šanse, Sevilla je puno opasnija u EL nego u LP, ne vjerujem da su toliko moćni kao Atletico i sigurno su najslabija španjolska ekipa u knockoutu. Prijavi
13. decembar 2016.9 god. comment_263833 U najslabijoj formi, ne najslabija, a šta će bit do 2 mjeseca to tek treba vidjet... Prijavi
13. decembar 2016.9 god. comment_263839 Bas tako,ima jos vremena do tih susreta, mnoge ekipe mogu pokvariti/popraviti formu. Ocekujem bar 2 iznenadjenja. Prijavi
13. decembar 2016.9 god. comment_263841 Meni se čini da bi Monaco mogao biti dobar protivnik Cityju. Neće to ići tako glatko. Prijavi
13. decembar 2016.9 god. comment_263854 Atletico je u padu, volio bih da prodaju Griezmanna i to nama. Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264030 Atletico je u padu, volio bih da prodaju Griezmanna i to nama. a mi njima williana u paketu kao zahvalnicu Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268329 Veceras pocinje liga sampiona. Igraju: Real - Napoli i PSG - Barcelona. Ocekujem neizvjestan mec u Madridu i smatram da ce Napoli pruziti dobar otpor osim ako ne skinu gace prije samog pocetka utakmice. Mogao bi mozda i PSG iznenaditi jer Barsa uopste ne briljira, problem je jedino sto nikad ne znas koji ce od one trojice u napadu imati trenutak inspiracije. Generalno ove sezone smatram da bi mogli imati neko iznenadjenje i da neko drugi osvoji a ne ovi najveci favoriti. Mislim da bi Sevilja, Dortmund ili Monaco mogli daleko dogurati. Kad smo vec kod Monaca, njihov mec sa Cityem smatram da bi mogao biti najuzbudljiviji u ovom dijelu takmicenja. Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268339 Sutra je Real kume, večeras Benfica - Dortmund u Lisabonu Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268340 ovo mi je postalo kao neko sporedno takmičenje, uopšte više nema neku draž kao ranije, uvatio sam sebe da piči utakmica a ja radim nešto treće, samo bacim oko ako se komentator dere došlo do toga da mi je zanimljivija borba za opstanak izmedju Hala i Svonsija nego osmina finala LŠ osim ako baš ne ubode neki duel kod mene je to krenulo onog trenutka kad su Milan, Inter propali totalno a klubovi sa ostrva postali sprdnja Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268341 Jbg kvalitet fudbala sada i recimo prije 10-15 godina je kao nebo i zemlja. Danas je sve izgubilo svoju draž, pa tako i LP. Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268342 Meni je izgubilo draž ove sezone, zato što Chelsea ne igra i što me svi zajebavaju danas npr.pitaju kad igra Chelsea ove ili sljedeće sedmice. Činjenica je da španski klubovi dominiraju zadnje 3 sezone pa nam je možda i zbog tog to takmičenje izgubilo draž. Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268346 ne smetaju meni španci, baš naprotiv, dueli sa Barsom su bili legendarni, nisu španci krivi zato što je Mojes trenirao Junajted i ti fazoni ali ranije su imao duele tipa Liverpul-Čelzi, sad Real do finala igra protiv Volsburga i šta ti ja znam prosto fali minimum još 5 jakih ekipa da bi to imalo nekog smisla, ovo sa Bajernom, Barsom i Realom je postalo monotono, da nije AM tu upao mogo si da staviš katanac na to takmičenje Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268347 Sa pravim i dobrim trenerima u Engleskoj bice i njihove ekipe u ligi sampiona ponovno konkurentne. Koliko god pljuvali Murinja, ipak se on sa Chelseam jedini dostojno borio u Evropi, dok drugih ekipa nije bilo ni na mapi. Iduce sezone mozemo ocekivati ponovno dobre rezultate Engleskih ekipa jer cemo mi, City a vjerovatno United i Liverpul ( smatram da ce Tott i Arsenal izvisiti iz top4) biti sigurno velika prijetnja Evropskim divovima Realu, Bajernu i Barseloni. Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268348 Ovog Umtitija smo mi pratili dugo, pa se tu nešto zamuljalo, ne znam šta je Murinjo tražio, onda je dobio otkaz i na kraju čovek završi u Barsi... još jedna loša strana sa tim stalnim promenama trenera jeste i to skakanje sa jedne na drugu metu evo vam tog "čuvenog" Lindelofa plus ovog golmana Benfike planira Siti da dovede na leto Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268349 Lindelof se seli od Junajteda do Sitija cim novinama nestane druge zanimacije.. A gledao sam Umtitija vise puta, Barcelona je tu napravila vrhunski posao. S druge strane Lindelof nije ostavio nikakav poseban utisak na mene. Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268353 Kaze Novakovic u onom podcastu da je PSG slabiji nego inace i da nemaju sanse protiv Barse. Jebo majku pa taj covjek samo lupa gluposti hahaha Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268354 Kaze Novakovic u onom podcastu da je PSG slabiji nego inace i da nemaju sanse protiv Barse. Jebo majku pa taj covjek samo lupa gluposti hahaha na stranu Novakovića sad gledao sam PSG zadnjih par kola, osim protiv Monaka, nebo i zemlja u prikazanoj igri, jeste da su pobedjivali al to je baš smešno izgledalo ispada sad kao da im se digo kurac samo na LŠ Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268355 Pa vrlo moguce. Ligu su zadnjih godina suvereno osvajali, po 10 kola ranije. Ostala im je liga sampiona nedosanjan san. Ciljano su doveli i trenera koji je u nokaut fazi pokazao da zna kako i sta treba, zna kako se osvajaju titule taman to bila i liga evrope. Ovo veceras je bilo bas prilazivanje sile, ljudi su ih nadigrali u tolikoj mjeri da bih se usudio reci da je Barsa i dobro prosla. Ljudi su ispraznili citavu mokrecnu besiku po njima, pa i crijeva su ispraznili citava. Prijavi
15. februar 2017.9 god. comment_268359 Ovaj Verratti je ubica kad bi ga Konte nekako doveo na ljeto uboli bi s njim itekako tandem strašan sa Kanteom. Drago mi je što ih je Psg ponizio, mrzim organski Barselonu još od najveće krađe u istoriji Nogometa. Prijavi
15. februar 2017.9 god. comment_268362 Rabiot 21 godina, Kimpembe 21 godina, Marquinhos 22 godine, Draxler 23 godine, Verrati 24 godine, Lucas 24 godine, Kurzawa 24 godine, Meunier 25 godina Svi u prvih 11. Djeca se iskrhala dopingašima u usta. Ovo je pouka i Chelseaju kako se slaže ekipa od mladih kvalitetnih igrača, a ne poluproizvoda iz akademije. Skauting je puno važniji od omladinskog pogona koji je za k.... Očekujte da će i Monaco ovako izrešetati City koji ima još i slabiju obranu, a Monaco ima kudikamo talentiraniju ekipu i puno su ubojitiji naprijed. Ligue 1 je doživila novi procvat. A gledao sam Umtitija vise puta, Barcelona je tu napravila vrhunski posao. Jučer je bio maestralan u porazu Prijavi
15. februar 2017.9 god. comment_268364 KAKVO ANALNO DEVASTIRANJE BARCELONE; UŽIVAO SAM ZAISTA! Na sredini su ih samljeli,sažvakali,progutali i na kraju ispljunili, Iniesta Sergio i Gomes se nisu sastali s loptom, Messi se izvlačio na svoju polovinu po loptu,istu i gubio u opasnoj zoni. Sjajna partija Parižana, iznimno mi je drago što su ih razbili. Kad je Rabio postao igračina? Verrati doktorski, Prijavi
15. februar 2017.9 god. comment_268365 PSG je pokazao sinoc svim ekipama kako ce igra protiv velikih ekipa. Bayern Munchen i PSG idu do kraja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.