Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2015/16 = 10th place

15 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      42%
      6
    • Ne
      57%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 243
  • Pregledi 20,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Evo i ovdje anketa, ajde da vidimo koliko vas je optimistično. 11 bodova smo udaljeni od četvrte pozicije, ali ne ovisimo sada ni o našim dobrim igrama. Tu su ManU, Tottenham, Liverpool, Leicester, Arsenal, ManC. Svi se oni bore za TOP4. Molimo Boga ili Majku prirodu (ako ste vjernik il ateist) da Van Gaal ostane još nekoliko kola na kormilu ManU u tome je naš spas.

Uff puno je 11 bodova ali s obzirom na promenljivu formu i losu igru vodecih ekipa nije nemoguce da se situacija okrene u nasu korist. Treba nastaviti sa dobrim igrama, ispravljati greske koje smo do sada pravili i nadati se kiksevima vodecih. Iako gotivim sto Lester ovako dominira nadam se njihovom strmoglavom padu jer tako bi se samnjila konkurencija u borbi za LS. Realno kada se pogleda igracki kadar kada su svi igraci u punoj formi mi smo uz Siti najjaca ekipa u ligi samo jos treba to pretociti na teren...

Jedini način da idemo prema TOP4 i dalje je da pobjeđujemo ekipe iz vrha - Tottenhama, Uniteda, Cityja, Arsenala, Liverpoola. Tu ne smijemo više kiksa napraviti, svaki kiks nas udaljava od tih ekipa a jedino su oni istinska prijetnja pored Leicestera.

Da smo otpustili Mourinha prije mjesec dana mogli bi i titulu odbtaniti. Liga je promjenjiva, opala u kvalitetu.
  • Autor

Cekamo da Junajted potpise Murinja za ponedeljak :D

Za koga li ce advokati navijati u toj utakmici, kuku majkoo

Cekamo da Junajted potpise Murinja za ponedeljak :D

MU gubi 2-0...bit ce zanimljivo ako ga stave na klupu odma u ponedjeljak :)

Nema šanse da za tako kratko vrijeme preuzme United, ako LVG dobije otkaz u ponedjeljak će ih vodit pomoćni trener.

slazem se...ali eto barem da bude na tribini, da uzivo gleda kako leprsavo, neoptereceno i napadacki igramo :D

Mislim da je gotovo sto se tice top4. Arsenal i Siti su sigurni, Totenhem jebe kevu bas su dobri i konstantni u poslednje vreme, Mancester je ocajan ali ako ih Murinjo uzme i oni ce verovatno u top4. Lester ce tu ispasti verovatno ali bice blizu i iskoristice ako neki od ovih jacih pade u formi, Liverpul isto. Preteska situacija za nas.

Prospu bodove i United i Arsenal i Leicester i mi debili ne dobijemo, Oscar promasi penal za 4. mesto.

Jbt kao da nas neko ukleo i prokleo... da smo sada dobili nade za TOP4 bi porasle bar za 15%.

Ali ne mozes sa indijancima nista normalno uraditi.. jel u njih usao duh seprtljavog idiota?

slazem se...ali eto barem da bude na tribini, da uzivo gleda kako leprsavo, neoptereceno i napadacki igramo :D

bili smo bas leprsavi, steta sto nije bio na tribinama :D

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
15 kola do kraja, 45 bodova u opticaju, razlika između Čelsija i četvrtoplasiranog je 11 poena. To čak i nije nemoguće.
Ali pogrešan je to način razmišljanja, jer stvara pritisak i nabija tenzije kod igrača. Verujem da je i njima to u glavama, te da ih sputava. Ako bi uspeli da se koncentrišu samo na sledeći meč i tako do kraja, smatram da bi stvari brže došle na svoje mesto.

45 bodova je puno. Medjutim pita se tu i Tottenham dosta. Necemo mi osvojiti 40 bodova a oni samo 25 do kraja, znaci prosto nema sanse.

Nevažno od toga kakva nam je budućnost ove sezone u ligi, iduća i one poslije će vjerojatno biti loše niti nam se piše dobro.

Manchester City troši nemilice, bez ikakve pažnje na FFP, uz to dovode Guardiolu. Predviđam im dominaciju sljedeće dvije tri godine.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.