Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2015/16 = 10th place

15 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      42%
      6
    • Ne
      57%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

http://www.soccerpunter.com/soccer-statistics/Spain/Primera-Divisi%C3%B3n-2012-2013/head_to_head_statistics/all/2024_M%C3%A1laga_Club_de_F%C3%BAtbol/7072_Granada_CF

Evo ti primjer ovdje najbolji, najbolja liga na svijetu. Granada je jedan od klubova sto najvise stima, sto sam samo ja primjetio, koliko je drugih takvih ne zna se.

Za 2 mjeseca ce biti X

Tu protiv malage su izvukli i iz 2/1, naravno malaga iz penala u 80toj pobjedila :D

• Odgovori 243
  • Pregledi 20,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne moze se raspravljat ni s nekim ko uvijek pokusava na sto elokventniji nacin nekom drugom spustit, odnosno sebe egoisticno uzdignut a drugog spustit :D

Ne moze se raspravljat ni s nekim ko uvijek pokusava na sto elokventniji nacin nekom drugom spustit, odnosno sebe egoisticno uzdignut a drugog spustit :D

Drago mi je i da si ti primijetio :D. 

(1)Svi se trgaju za njim, onda mi molim te objasni zašto ga u Bayernu uprava više ne želi i daje posao Ancelottiju kad je toliko dobar?

(2)Zašto ne može sa momčadi koja ima 8 prvotimaca iz ekipe koja je osvojila SP osvojiti LP?

(3)Zašto se njegovim dolaskom u Bayern povećao broj ozljeda igrača?

(4)Ne pretjeruj sa talentima, jedino je Douglas Costa rekao da je birao između Mourinha i njega i nitko drugi. Pročitaj kakvo mišljenje o njemu imaju ili su imali Deco, Etoo, Ibrahimović, Yaya Toure, Schweinsteiger----

(5)I dalje ću ga osporavati jer mu je igra jednodimenzionalna i nije za Premiership. Ne zna postaviti ekipu čvrsto na loptu. Pas igra mu na Otoku neće proći. Ovdje ima 10 ekipa koje se mogu obraniti, u Primeri dvije. To je moje mišljenje i mišljenje komentatora sa engleskih foruma. Ne treba raditi boga od nekoga koji nije.

(1) Koliko ja znam, Pep je sam odlučio otići iz Bayerna. Ovi su ga molili da potpiše novi ugovor, ali on nije htio. Ako sam u krivu, slobodno neka me netko ispravi.

(2) Zato što je to nogomet. Zašto i kako smo mi osvojili Ligu prvaka? To nitko ne može objasniti. Ligu prvaka ne osvaja uvijek najbolji. Ne može se usporediti s prvenstvom gdje postoji nekakav kontinuitet utakmica.

(3) Može imati veze s Pepovim metodama, međutim kako možemo vidjeti ide njemu i sa tim svim ozljedama.

(4) Koliko pratim portale, mnogo velikih talenata sanja o igranju za Guardiolu. A i sam se možeÅ¡ zapitati, tko je primamljiviji nekom mladom igraču, Mourinho ili Guardiola? 

Za ove veterane nisam ništa rekao, znam da postoje i takvi s kojima se Pep nije slagao. Ovdje pričam isključivo o budućim zvijezdama koje Pep može privući više nego vjerojatno bilo koji drugi manager trenutno. Zašto je to tako? Vjerojatno zato što Pepove ekipe vole imati loptu i diktirati tempo, a očito da mnogi vole igrati u takvom sistemu.

(5) To ćemo tek vidjeti kad doÄ‘e ovdje. 

Mene kod Pepa fascinira to što je on u stanju uvesti svoj sistem u dosta kratkom vremenskom roku. Prilično sam siguran da bi Bayern nas igrom izdominirao i sa drugom postavom. Zašto? Pa zato što kad imaš sistem možeš i malo lošije igrače uklopiti, a da sve i dalje funkcionira. Tu je recimo Mourinho zakazao. Nije napravio nikakav stil igre, nego je pustio da kaos prevlada. Zato smo i završili na 16. mjestu s ekipom koja objektivno ne bi trebala biti ispod 4. mjesta.

Da me se ne shvati krivo, ne mislim ja da je Pep neki daleko najbolji manager (kao što većina advokata misli za Mourinha). Kod njega jednostavno cijenim to što čovjek ima svoj stil nogometa i zna svoju ekipu posložiti prema tome. Cijenim i ostale managere koji to rade, bio njihov stil tika taka ili defanziva kao kod Simeonea. To je ono što želim u Chelseaju. Da se konačno zna ko pije, a ko plaća na terenu. Mourinho je jako zakazao na tom polju, upravo zato sam i priželjkivao njegov odlazak.

Osobno se ne kladim, ali ne čudi me da se utakmice namještaju, pa čak i kod nas.

Pa koliko klubova u Premiershipu i Primeri ima kladionice za sponzore, neki čak i na majicama. Njima je cilj jedino profit. Namještanje ne znači da netko nužno mora izgubiti, puno je gadnije ako netko odigra neriješeno kad mora dobiti, pa ti vidi i dokaži.
Npr. u nižim engleskim ligama je bilo puno slučajeva primanja novaca od posrednika za namještanje, malo koji skandal ispliva zbog zavjeta šutnje, ali tamo je to učestalije jer su plaće puno niže. U Premiershipu se za moj pojam više ide na "krupni kriminal", a ne na ovakvo kokošarenje.
U HNL-u kod nas su kladionice morale izdvajati dio novaca za financiranje HNL-a, budući da imaju utakmice u vlastitoj ponudi, što samo po sebi i nije loša ideja jer imaju stalni priljev novaca. Loše je kad se to zloporabi.
Talijanska liga je onako mjerna jedinica za ostale jer se uvijek u zadnjim kolima radi ti meni, ja tebi, prijatelj mi priča kako koeficijenti na npr. neriješene rezultate budu jako niski ako to odgovara objema ekipama ili ako nekom treba pobjeda za ostanak u ligi. Tamo postoje karteli klubova koji su međusobno povezani i daju si bodove kad zatreba. Inter - Genoa, Roma - Sampdoria - Genoa, Juventus - Bologna - Parma - Sassuolo itd itd.
Njemačka liga je bila potresena aferom Šapina - Hoyzer gdje su se namještale utakmice Bundeslige, uglavnom od strane klubova sa dna ljestvice ili drugoligaša, koliko god švabe radile da se to ne radi, ne može se lako to otkriti.

Eto, meni i dan danas nije jasno zašto nas je Sunderland sa Poyetom dobio na Stamford Bridgeu kad nam je trebala pobjeda kojom bi osvojili naslov vrlo vjerojatno, zašto smo morali spašavati davljenika?

Samo cu ga igrati na beton nivou gde nema namestanja.

Tamo namestaju za gajbu piva :D

(1) Koliko ja znam, Pep je sam odlučio otići iz Bayerna. Ovi su ga molili da potpiše novi ugovor, ali on nije htio. Ako sam u krivu, slobodno neka me netko ispravi.

(2) Zato što je to nogomet. Zašto i kako smo mi osvojili Ligu prvaka? To nitko ne može objasniti. Ligu prvaka ne osvaja uvijek najbolji. Ne može se usporediti s prvenstvom gdje postoji nekakav kontinuitet utakmica.

(3) Može imati veze s Pepovim metodama, međutim kako možemo vidjeti ide njemu i sa tim svim ozljedama.

(4) Koliko pratim portale, mnogo velikih talenata sanja o igranju za Guardiolu. A i sam se možeš zapitati, tko je primamljiviji nekom mladom igraču, Mourinho ili Guardiola?
Za ove veterane nisam ništa rekao, znam da postoje i takvi s kojima se Pep nije slagao. Ovdje pričam isključivo o budućim zvijezdama koje Pep može privući više nego vjerojatno bilo koji drugi manager trenutno. Zašto je to tako? Vjerojatno zato što Pepove ekipe vole imati loptu i diktirati tempo, a očito da mnogi vole igrati u takvom sistemu.

(5) To ćemo tek vidjeti kad dođe ovdje.

Mene kod Pepa fascinira to što je on u stanju uvesti svoj sistem u dosta kratkom vremenskom roku. Prilično sam siguran da bi Bayern nas igrom izdominirao i sa drugom postavom. Zašto? Pa zato što kad imaš sistem možeš i malo lošije igrače uklopiti, a da sve i dalje funkcionira. Tu je recimo Mourinho zakazao. Nije napravio nikakav stil igre, nego je pustio da kaos prevlada. Zato smo i završili na 16. mjestu s ekipom koja objektivno ne bi trebala biti ispod 4. mjesta.

Da me se ne shvati krivo, ne mislim ja da je Pep neki daleko najbolji manager (kao što većina advokata misli za Mourinha). Kod njega jednostavno cijenim to što čovjek ima svoj stil nogometa i zna svoju ekipu posložiti prema tome. Cijenim i ostale managere koji to rade, bio njihov stil tika taka ili defanziva kao kod Simeonea. To je ono što želim u Chelseaju. Da se konačno zna ko pije, a ko plaća na terenu. Mourinho je jako zakazao na tom polju, upravo zato sam i priželjkivao njegov odlazak.

1) Da su ga molili, ostao bi na klupi i ne bi nudili Ancelottiju ugovor

2) Chelsea nikada nije imao momčad sa 8 članova momčadi SP, čak niti Heynckens nije imao toliko kvalitetnu ekipu, a osvojio je naslov LP jer je imao upravo najbolji sistem igre koji njemačka ekipa može igrati, a ne najbolje pojedince, samim time Guardiolin neuspjeh je veći

3) Ne da može imati nego ima veze. Lik je direktno odgovoran za ozljede Javija Martineza, Robbena, Riberya. Martinez pod Heyckensom je skoro bio ključan igrač sredine, dok je brigu o njemu vodio Heynckensov kondicijski trener i klupski doktor. Očito je da nema blage veze o režimu treninga.

4) Tko je primamljiviji je subjektivna stvar, zar ti misliš da Mourinho u Unitedu neće privlačiti mlade igrače? Jeli ijedan igrač javno rekao da bi poginuo za Guardiolu na terenu, naravno da nije, osim sektaša iz Barcelone i Douglasa Coste koji nisu čak ni to rekli. Glupo je uopće smatrati Mourinha kao promašaj nakon ove pobune i hajke unutar kluba, čovjek je donio tri naslova ovdje u pet sezona i donijet će titule gdje god da ode.

Uvesti sistem ne znači uvesti rezultate. Mourinho je igrao i napadački (Porto, Real) i defanzivnije (Chelsea, Inter) i samim tim je raznovrsniji trener. Upravo on razumije da nogomet nije šablona i ne treba biti.
Uzice koliko imas godina kada mislis da je ovo posten svet, da se sve igra kako jeste., nema namestanja, nema mutnih radnji i ostalog.

Relo ja ti kazem sta sam primetio, medjusobni rezultati nama i Newcastleu su cudni i isti zadnjih 5 godina. Preveliko za slucajnost. 5 godina da nema nijedne nepravilnosti u bodovima.. meni je cudno vi kako zelite.

I sada ako odigramo X u subotu/nedelju .. reci cete to je zbog forme.
Te teorije su mi ravne onim teorijama zavjere, mislis da je igracima do toga koji zaraduju po par milijuna u sezoni? Srsly mislis da bi se kockali sa mogucnosti da odu u zatvor i da ih prati ta reputacija do kraja zivota, mozda u nekim slabijim ligama, ovdje tesko
Ma da, verovatno si u pravu. Svet je ruzicast i svuda je pravda, postenje i sve regularno.

Ma sta vam je nema u fudbalu namestanja, pa pogledajte ko vodi tj ko je do skoro vodio fifu i eufu. To su sve posteni ljudi ne bi namestili tekmu nikad.

Jedno je namjestit utakmicu koja nekoj ekipi nešto znači, ali Chelsea >>>>> Newcastle i umjesto da im na terenu u 2 tekme uzmemo 6 bodova, ma ne šta će nam to bolje namjestit 3 za 3, bolje 3 boda nego 6 hehe.

To je i mene pre 2 godine bunilo i razocaralo, ali nakon dve godine kada je bilo isto, onda sam se zapitao.. bas sam pratio utakmice sa Newcastleom i zato ovo pricam npr, nemam pojma kako igramo sa CP, Stoke, Unitedom ili Evertonom, ali sa ovim svrakama mu je zapalo za oko i pratim duze vreme..
e sada sta je istina, tesko mozemo mi znati, mozemo nagadjati. Mada kada razmisljas da imas mladjeg "burazera" koji moze da te pogura nekada nekako.. onda deluje razumljivo negovati prijateljstvo na koje ce neko najmanje posumnjati.

Voleo bi i da gresim, da lupetam, ali meni je sumnjivo to sve.

Videcemo, ali ja za vikend ocekujem X pobedu ne zbog medjusobnih.

Mora da smo i sa QPR-om jedno vrijeme igrali 3 za 3, jer su nas redovno tamburali na svom terenu a mi njih na svom :D

I dalje stojim iza toga da je priča smiješna. Nisu ovo naše lige gdje idu 3 za 3 jer objema ekipama tako odgovara zbog ostanka u ligi. Ovdje se jedna ekipa bori za titulu, druga je većinom u sredini tabele. Jednostavno, ljudi nas tamburaju jer su nabrijani protiv nas i to je to.

Moze biti :D a protiv tog QPRa su nas krali kao majmune i sa crvenim resavali utakmice, al sam pizdeo na to, bas mi bilo drago kada su ispali iz lige, a nadam se da ce i svrake.

Ja kazem moje misljenje, ne mora znaciti da je tacno, mozda i gresim, videcemo.

Ali nemojte misliti da se PL ne steluje, kada se LS namesta koju gledaju desetine miliona ljudi, ni PL nije cist, neka bude nas primer sa Barsom 2009 za LS, tolika kradja ne moze biti slucajna.. a za PL reci cu samo jednu utakmicu, kada je City dao 2 gola u nadoknadi i osvojio prvenstvo u zadnjem kolu. Bruka namestaljka
Znaci da bi se namjestila utakmica trebas u prosjeku potkupit 30 osoba minimalno, od kojih je svaka financijski stabila(premier liga), koliko se vjerojatnosti da ce barem jedna osoba imati griznju savijesti i otkucati ih, nemojte biti smijesni.. Nije sve savrseno, ali nije sve ni crno kako mislite

Drugo je 2009. i Barselona. To nije namestanje izmedju klubova.. Jedino ako neko ovde misli da je npr Drogba namestio tu tekmu. Mislim da znam kako bi Drogba reagovao da mu neko pomene namestanje i tu utakmicu. :D

Samo zato sto mislim da nema namestanja u EPL ti mi kazes da mislim da je sve ruzicasto. Daleko je ovaj svet od ruzicastog, sport je sprdnja u poredjenju sta se sve radi u drugim vaznijim oblastima drustva i drzava. Uopste ne mislim da je sve idealno, ali mislim da je glupo ici u drugu krajnost. Sad treba da sumnjamo u sve i svakoga i na najmanji pomen necijeg imena u negativnom kontekstu. Cak i ako su velike sanse da je sve potpuno izmisljeno iz nekog razloga.

Da li bilo ko na svetu ima dokaze o namestanju u EPL? Ako postoji takva osoba, on bi to objavio. Zaradio bi odlicno na tome ako nista drugo, to je sigurno. Pa zamislite sta bi The Sun dao za takvu pricu. :D

Statistika nije dokaz. Nema apsolutno nikakvih dokaza. Tako krupna stvar ne moze da se sakrije. Izasla bi na videlo makar nekoliko godina kasnije. Istina uvek izadje na videlo.

Jos jedna stvar.

Zasto bi bilo ko od nasih igraca cak i pozeleo da namesti mec? Na sve milione koje zaradjuju. Pa nije to JSL pa da igraci nemaju za leba. I jos 3 za 3... Zasto 3 za 3 kada mozemo da uzmemo svih 6? Koga boli kurac u CFC-u za tamo neki Njukasl? Oni nam ne mogu nikako valjati. Sad kao mi njima pustimo 3 boda a kad nama bude trebalo u borbi za titulu oni ce nam vratiti. Sta ako ne vrate? Mozda cemo im poslati rusku mafiju... Gluposti, ako mene pitate...

Skysports, ESPN, Bild itd. su preneli da su u Bajernu doveli Ancelotija nakon što je Gvardilo odlučio da napusti klub, ne obrnuto. Ali to su ipak samo renomirani i najpouzdaniji izvori kada su sportske vesti u pitanju, ne znaju oni više o Gvardilu i poslovanju Bajerna od advokata.

skaro, on 11 Feb 2016 - 07:53, said:

Znaci da bi se namjestila utakmica trebas u prosjeku potkupit 30 osoba minimalno, od kojih je svaka financijski stabila(premier liga), koliko se vjerojatnosti da ce barem jedna osoba imati griznju savijesti i otkucati ih, nemojte biti smijesni.. Nije sve savrseno, ali nije sve ni crno kako mislite

Jednostavnije je ako je kladionica sponzor, nema posrednika, isplate bonuse vrlo lagano u vidu sponzorskog ugovora sa igračima i klubom i lako zamaskiraju stvari. Zato je opasnije u npr. nižim engleskim ligama jer imaš posrednike bez protekcije koji ovise o zavjetu šutnje među igračima, pa čak i trenerima. Ne kažem ja da se namješta u smislu da se nekog krade ili nešto, kao nas protiv Barcelone, sudačke komisije uvijek imaju svoje favorite u svakoj ligi i natjecanju i to prihvaćam, ali dogodi se ako neka momčad uvjerljivo vodi u prvenstvu da odigra utakmicu dvije u sezoni sa pola gasa i kiksa, u svakoj ligi. Zato je dobra stvar kad su igrači dobro plaćeni kao u Premiershipu kako bi se ovakve stvari izbjegle na najvećem nivou, ali ne znači da toga i dalje nema. Što se tiče one Ovreboove utakmice sa zadatkom, mislim da se željelo izbjeći ponovno finale Uniteda i Chelseaja. Da je do tog finala došlo, kudikamo bi Premiership danas bolje stajao. Većina vas ne zna da je Guardioli dan nakon masakra, UEFA skinula optužbe za doping u Bresciji 2001., a imao je oba testa na nandrolon pozitivna, moguće zbog negativnog PR-a koji bi ovaj imao.........

Bilo je pred nekih 10 godina isto skandala za uzimanje para kao posredovanje u transferima igrača u Championshipu i nekim klubovima Premiershipa, i dan danas se to radi globalno preko offshore računa i muljaža sigurno ima, ali ih je teško detektirati.
Ali ima i stvar u HNL-u oko Dinama i Lokomotive, koji btw nisu službena filijala, nego je Dinamova filjala Sesvete u drugoj ligi HNL-a kao i Dinamova druga momčad, samim time može se utjecati na ishode rezultata. A još veći apsurd je da Feyenoord i Excelsior (joong Feyenoord) igraju u Nizozemskoj 1. ligi kao filjala i matični klub. Pogledajte samo njihove međusobne rezultate.
Champion ne vredi objasnjavati. Sta da spomenem u Italiji kruzno 3 za 3 izmedju 3 tima :D pa tek onda ne bi verovali.. ovi ovima, ovi vracaju drugima, a drugi trecima, pa treci prvima.

Sport odavno nije nesto posteno, pogotovo fudbal gde je ogromna lova i gde se vrte nenormalne pare.

Pratite igre favorita npr nedeljom uvece kada se zatvara kolo kod spanaca, portugalaca, francuza.. od 4 "sigurice" 2 padnu i mislim ne slucajno.

Mada dosta o ovome, smucila mi se tema i od tih stvari pocinje glava da me boli :) ja imam neke drugacije poglede zato sto se dosta dugo kladim i malo pratim te stvari, a nadam se da cu prestati uskoro, posto i to planiram da batalim.

Sve u svemu, da se vratimo temi.

Ovo je sezona za zaborav.

Treba napraviti sistem da ne smes da stavis manje od 5 utakmica na tiket. Onda bi imali manje razloga za namestanje.

Skysports, ESPN, Bild itd. su preneli da su u Bajernu doveli Ancelotija nakon što je Gvardilo odlučio da napusti klub, ne obrnuto. Ali to su ipak samo renomirani i najpouzdaniji izvori kada su sportske vesti u pitanju, ne znaju oni više o Gvardilu i poslovanju Bajerna od advokata.

Svadja sa komplet medicinskim timom od prvog dana i zasicenje ligom uz podijeljenu upravu su doveli do raskida saradnje.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.