Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2015/16 = 10th place

15 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      42%
      6
    • Ne
      57%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Mi bi u Ligi prvaka trebali nastaviti sa 4 - 2 - 3 - 1 formacijom, ali bi u Ligi trebali preći na 4 - 3 - 3.

A ovo i jeste tema za Chelsea u Ligi. A može i 4 - 4 - 2

• Odgovori 243
  • Pregledi 20,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mi bi u Ligi prvaka trebali nastaviti sa 4 - 2 - 3 - 1 formacijom, ali bi u Ligi trebali preći na 4 - 3 - 3.

A ovo i jeste tema za Chelsea u Ligi. A može i 4 - 4 - 2

to je to

Ma nije stvar u formaciji vec u taktici,poznavajuci mourinha taj nece nista mjenjat,tvrdoglav je ko magare  :D

Bogami kad vidim da se bayern igra u ligi sa sastavom 3-3-3-1 bez stopera,jedna barclona,psg itd

nemamo mi izgleda ni u četvrtfinale da odemo..

mogu tako u njemačkoj i španjolskoj, u engeskoj nema šanse

i slažem se trebamo promjenti formaciju, ja bi čak proba 4-4-2, nekako volim tu formaciju

Koje crno polufinale LS, pa mi ne mozemo Svonsi i Palas da dobijemo. Daj uozbiljite se.

55e2dfd2b261e.jpg

Bez razmisljanja bih izveo ovu postavu na sledecoj utakmici.

Ja bih isto, točno tu postavu, sve što ne valja treba izbaciti, pa nek dođu sebi..

KOliko su mi ovi naši ogadili fudbal to je strašno, majke mi nemam volje gledat bilo koju utakmicu, inače znam za vikend pogledat 6-7 utakmica bez problema, ali evo ovaj vikend nakon naše utakmice protiv CP jednostavno mi ide na živce sve što ima veze sa fudbalom.

KOliko su mi ovi naši ogadili fudbal to je strašno, majke mi nemam volje gledat bilo koju utakmicu, inače znam za vikend pogledat 6-7 utakmica bez problema, ali evo ovaj vikend nakon naše utakmice protiv CP jednostavno mi ide na živce sve što ima veze sa fudbalom.

Idi kaišaj Dragicu bajo moj

Meni je tako već 2 godine.

Ja se od početka sezone mnogo manje nerviram nego što bih to činio prethodnih godina. Kurcobolja koju pokazuju igrači na terenu se izgleda prenela i na mene.

• Autor
Iskreno ja sam samo protiv Citya gledo tekmu od pocetka do kraja, ovo ostalo sve nesto po 20 min, pola sata.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

I ja sam slican tu i tamo. Gledam tekme, nabrijan dok ne vidim pocetak :D Ne nerviram se ni trecinu kao prije, pratim sve kao da sam hipnotiziran issa mi. Ne valja ovo nista, u kurcu smo i padamo jos, na terenu i van terena. A mogle bi i tribine poceti... Sad bi bilo pravo vrijeme da Mou proguta nesto od svog ponosa, ega i kite, pa se spusti malo na zemlju, stavi prioritete pred sebe i krene lagano ka cilju. Nebitno sto necemo osvojiti, treba nam top4 i da uigramo ovu prelaznu liniju u odbrani. Vrijeme je da pokaze koliko je ustvari dobar trener???

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Sad jedva čekam sledeću utakmicu. Baš me zanima kakve će promene napraviti Murinjo.

Papy IN. icon_mrgreen.gif

• 2 sedmice kasnije...

Koja grozna sezona u Premu, a Liga prvaka nije ni počela. Sad strahujem i od Maccabija.

A iduće kolo Arsenal, i oni će nas namiriti kao u super kupu prije nekoliko tjedana.

Mislim da primamo puno golova upravo zbog toga sto ne igramo defanzivno kao sto smo navikli.Zato se odbrana i pogubi na svakom mecu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.