Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2015/16 = 10th place

15 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      42%
      6
    • Ne
      57%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 243
  • Pregledi 20,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Moramo pobijediti WBA sledece kolo. Manchester Utd igra kuci protiv Newcastlea i sugurno ce ih pobijediti, a derbi igraju Arsenal i Liverpol.

Nije toliko strasno momci meni je krivo sto nismo pobedili u prvom utakmicu,morali smo dobiti Swansea.

Kad vidis mi prosla sezona oslabeni Citi nismo mogli da ga dobijemo tako da nije iznenadzenje sto smo izgubili 3-0.

Naredna utamica mora da se dobije makar i sa silom  :chemu:

kkad pogledas nie tako crno

da nie bilo crvenog kartona dobili bi swansea i da je ramizu priznat gol drukcije bi se odvijalo......

prosle godine nas je sreca mazila

pa dobro i nije sve tako crno. ajde nismo dobili 2 tekme nije problem.al igra nam je crna. mislim da crnje ne može. žalosno je kako izgledamo na terenu. ali bolje tako. kada nismo igrali dobro da smo izgubili i nerjeseno odigrali. početak je sezone pa se stvari mogu popraviti. nadam se da će se stvari srediti pa tako kada budemo igrali dobro da ćemo i pobjeđivati. 

pa dobro i nije sve tako crno. ajde nismo dobili 2 tekme nije problem.al igra nam je crna.

Da je bar crna. Najveći problem je što igre nema. Sve je na silu, a akciju NE ZNAMO (nismo naučili) izraditi. A Mouirnho je to morao naučiti ovu momčad u ovom svom drugom mandatu do sada, jer već je ovdje dvije godine i kusur.

Upravo to. Kada imamo loptu u posjedu ništa ne napravimo. Više pasova ima obrana i golman nego vezni red. U redu da nemamo igrače koji ne mogu igrati kontrolirati igru pa ajde, nego jbt imamo samo takav tim a taktika svi nazad pa kada uzmemo loptu svi u napad pa ga probati dati, pa kada izgubimo loptu nazad trči pa malo Bog malo mi pa se odbraniti i ne primiti gol.

Upravo to, više pasova napravi defanzivni dio veznog reda i obrana s golmanom, nego ofenzivni dio veznog reda i napadač. Kao da taj gornji dio (napadački dio) pojma nema šta će s loptom, a to je Mou kriv.

Nekad imam osjećaj da bi nas bolje Kruno Jurčić s kontroliranim nogometom vodio od Mourinha koji ne zna gdje goni.

Kruno bi igrače hipnotizirao u pravom smjeru da osjete čari kontroliranog nogometa, za razliku od živčanog Mourinha koji od frustracije ne zna više ni sam na kog bi udario.

cf6c28bbe947a85860ad0524bb1b2c98_view_ar

Alarm aktiviran, urgirati što prije, zacijeliti rane, prekinuti negativni niz, već od narednog kola kontra WBA. 

Prošlosedmični debakl - no comment, u potpunosti zaslužen match win Cityja. Amaterska taktička postavka, loš protok lopte, prespori braniči, ishod = 0 bodova. 

Baba stigao, španac Pedro blizu, sve okay, mogu reći da sam zadovoljan, al' zašto čekamo s odbranom!? JT, kapa dole, ikona, legenda, al' već lošije reakcije, utiču na kardinalne greške, zar ne? Mustafi, de Vrij, Marquinhos, Varane, Gimenez, Stones - bilo ko, ama baš tako, ako eventualno pojača zadnju liniju, obezbijedili smo narednu deceniju, upamtite, šta rekoh. 

Velike probleme imamo!

2015%2F8%2FIvan-Top-Image.jpg

2015%2F8%2FSOTchelsea.jpg

Team Focus: Chelsea Must Go Back to Basics to Rediscover Defensive Assurance

Ako ne dovedemo ni S. ni P. bice to patnja citave sezone, ako dovedemo samo S. boricemo se dugo, al vise od 2 mesta ne mozemo,realno. e sad ako obojica dodju bice to raj za oci i dusu!

Ma tesko da cemo ove godine osvojiti prvenstvo, medutim nije kraj svijeta, meni osobno i nije neko zadovoljstvo ga osvojiti opet ove godine, vece su mi ambicije za ligu prvaka nakon lose prosle godine, ne znam samo koliko realno tamo mozemo, neko dobro pojacanje do kraja prijelaznog roka bi pomoglo dosta..

Fun facts:

- Chelsea kasni 8 bodova za Cityem

- Chelsea ima jednak broj bodova koliko i odigranih utakmica

- Chelsea kasni 5 bodova za Palaceom

- SAP je prvi trener koji je Mourinha nadmudrio 3 (tri) puta u Premu

- Chelsea ima gol razliku -3, sto znaci da su primili vise golova nego sto su zabili

Nije jos nista gotovo,iako mi se city doima ove sezone nezaustavljiv..

Nije gotovo naravno, ima još 34 kola za odigrati, ali teško da ćemo osvojiti naravno, međutim i ne trebamo, po meni bi sezona bila okej da budemo u top 4 i da u ligi prvaka dođemo do polufinala.. Po mogućnosti osvojiti neki kup tipa capital ili tako nešto, čisto da imamo neki trofej

Sva sreca pa smo dobili lakšu skupinu u ligi prvaka  :D

Je da, prolazimo to 100%, ne može tim sa toliko dobrih igrača igrati loše duži period, barem se nadam..

Koje crno polufinale LS, pa mi ne mozemo Svonsi i Palas da dobijemo. Daj uozbiljite se.

55e2dfd2b261e.jpg

Bez razmisljanja bih izveo ovu postavu na sledecoj utakmici.

Kako bi ti Kenedi igrao u vezi kad je to igrac driblinga a ne pasa? Loftus ne bi mogao da pokriva toliki prostor a igramo protiv evertona.

Bolje njega umjesto Traorea.

Bogami kad vidim da se bayern igra u ligi sa sastavom 3-3-3-1 bez stopera,jedna barclona,psg itd

nemamo mi izgleda ni u četvrtfinale da odemo..

Kako bi ti Kenedi igrao u vezi kad je to igrac driblinga a ne pasa? Loftus ne bi mogao da pokriva toliki prostor a igramo protiv evertona.

Bolje njega umjesto Traorea.

Cenis da moze gore nego juce  ? :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.