Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2015/16 = 10th place

15 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      42%
      6
    • Ne
      57%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 243
  • Pregledi 20,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja sam zadovoljan rasporedom, ali kada dođe CL biće to dosta zajebanije

Već drugo kolo derbi sa Man City u gostima... sve pare na tačan rezultat 0:0

Poslednjih 7 utakmica su teÅ¡ke, uvek se mučimo sa Sunderlandom i Vilom na njihovom terenu, a tu je i gostovanje neugodnom Svonsiju. Ko zna kakav  će Bournemouth biti tada. A kod kuće Siti i Totenhem, zagarantovano jake utakmice.

Čini mi se da oko božića nije toliko zgusnut raspored, između 26. decembra i drugog januara ima sedam dana, 3 utakmice za nedelju dana, što je normalno. Zavisiće doduše i od učinka u Liga kupu.

Pozitivno je opet to što većinu gostovanja protiv ekipa koje koje ciljaju na vrh odrađujemo u prvom delu sezone, jedino gostujemo protiv Arsenalu i Liverpulu u drugom delu sez.

Kada se igraju utakmice knock-out faze LÅ ? Da i to malo izanaliziramo. :D

ček Gandalf dok dodje on uvek ima te informacije za raspored  :D

al kolko sam ja razumeo,trebalo bi ovde i nešto da se menja ,tj koriguje

što se mene tiče,problem nam je prošle godine bio gust raspored i jedini lek za to su rotacije i klupa sa dobrim squad igračima inače možemo ponovo da kiksamo

al kolko sam ja razumeo,trebalo bi ovde i nešto da se menja ,tj koriguje

Hoće naravno, obrati pažnju, skoro svi datumi  se padaju u subotu. :D

Verovatno će utakmicu protiv Sitija staviti u nedelju 16. avgusta. :D

27/02/2016 15:00 Southampton v Chelsea

01/03/2016 19:45 Norwich City v Chelsea

I ovo mi nije jasno čemu, znam da je prestpuna godina?

• 2 sedmice kasnije...

Gledam malo raspored... 29. jula igramo posljednju utakmicu u Americi, onda 2. augusta Community Shield, pa 5. augusta protiv Fiorentine i onda 8. august Swansea.

Jebite me, al' ne kontam ko je ovako natrpao ove utakmice, gdje ima logike igrat prijateljsku između Community Shielda i početka lige?

A meni nije jasno sto krecemo tako kasno sa pripremama.

Pa obeco je akademcima dat sansu da okuse prijateljsku utakmicu s fio, prije nego pocnu frustracije

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

U iščekivanju nove sezone Premier Lige odlučio sam pogledati rezime prošle, pa evo ako netko želi pogledati:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=AZK61kgKD5o[/media]

ček Gandalf dok dodje on uvek ima te informacije za raspored  :D

[url=http://s1077.photobucket.com/user/Gandalf06/media/LP_zpsop1utryt.jpg.html]LP_zpsop1utryt.jpg[/URL]

• 2 sedmice kasnije...

Možemo li mi aktivniji forumaši prognozirati sljedeću sezonu onako ugrubo što se nas tiče?

Evo ja ću početi.

Iskreno: Prošle sezone smo bili najveći favoriti lige. Mnogi su podbacili, United je još u tranziciji itd itd. Ali kako gledam kako se drugi pojačavaju i igraju na pripremama uopće nisam siguran da smo više prvi favorit lige. Čak šta više mislim da je nećemo osvojiti. Ključne pozicije nismo riješili (desno krilo i ofenzivni vezni, kao i jedan obrambeni igrač plus kvalitetan klupičar za Matića).

Ako nam Moses treba biti spasitelj trebamo se dobro zapitati.

čovek gospodin gleda tekmu po kafićima,nije ko sirotinaj moderatorska ,kući na tv star 12 godina :D

imaš i aplikaciju za mob,za te strimove i kanale,može tekma lagano da se gleda

pretpostavljam da imaš neki normalan tel ,ako imaš negde na wi fi da se zakačiš

Ma to je zato sto putujem na more u petak uvece, inace bi sigurno kuci bio i gledao utakmicu da san kuci :)

Problem je sto po CG imaju signal za wifi tuga spor i los, ne mozes na net da udjes kao svet a ne stream da gledas.

A valjda cu se nekako snaci.. greota tu utakmicu propustiti.

Imas neke dobre aplikacije za mob i streamove? Dobro ce doci i ovako.
[quote name="Caeruleus" post="226513" timestamp="1437921490"] Možemo li mi aktivniji forumaši prognozirati sljedeću sezonu onako ugrubo što se nas tiče? Evo ja ću početi. Iskreno: Prošle sezone smo bili najveći favoriti lige. Mnogi su podbacili, United je još u tranziciji itd itd. Ali kako gledam kako se drugi pojačavaju i igraju na pripremama uopće nisam siguran da smo više prvi favorit lige. Čak šta više mislim da je nećemo osvojiti. Ključne pozicije nismo riješili (desno krilo i ofenzivni vezni, kao i jedan obrambeni igrač plus kvalitetan klupičar za Matića). Ako nam Moses treba biti spasitelj trebamo se dobro zapitati.[/quote]I couldn't agree more.
Sto se mene tice, mislim da je neko polufinale LS vrh vrhova pored nekih klubova..jedbostavno mislim da se nismo dovoljno pojacali.. od najvecih konkurenata tu, mislim da imamo najslabiji tim...

Sto se tice PL nadam se borbi za prvo mesto.. mislim da nam je + uigranost, a - nam je sirina klupe.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.